Toufas Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 ωραια, οσοι και να ειναι. οπως εχεις την απαιτηση να μην βρωμαει ο διπλανος σου, εγω εχω την απαιτηση να μην αναπνεω το ντουμανι σου. καπνιζε οσο θες, τουλαχιστον καν το χωρις να πρεπει εγω να αναπνεω τον καπνο σου.
BLISS Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Τι είδους προβλήματα; Ειπαμε, οι καπνιστές είναι λιγότεροι από τους μη καπνιστές. Η "ταλαιπωρία" του καπνιστή είναι πολύ μικρή, συγκριτικά. Άρα, δεδομένου ότι.... Επισης αν τους υποχρεωσεις να καπνιζουν στο ενα ποδι, και τους φορεσεις και μια πινακιδα "ΕΙΜΑΙ ΤΕΝΤΙ ΜΠΟΙΣ!" μπορει να καπνισουν λιγοτερο. Αν τους κουρεψεις κιολας ισως .... Στην τελικη... "λιγοι ειναι" και ο φουρναρης εχει ευρυχωρο φουρνο πιο διπλα! ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ. ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΟΙ ΑΚΑΠΝΟΙ!
FilipposMD Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Ακρως επιστημονικο... και πολυ "ιατρικο" το συμπερασμα Το μεροκαματο να βγαινει... Τετοιες @@ βγαινουν καθε 3 και λιγο και καταρριπτονται σε χρονο μηδεν απο αλλες αντιστοιχες και παει λεγοντας. Χωρια οι αντικρουομενες. Εσυ οταν θα πας σε ενα καφε, και θα μετρησεις 9 στους 10 να φουμαρουν, να επιμεινεις οτι συμφωνα με το http://www.... βλεπεις οραματα... Δε με ενδιαφερει κυριε αριθμολαγνε MD ποσοι καπνιζουν επι συνολου. Αλλο ειναι το θεμα και δεν εχει σχεση με τη στατιστικη! Οκ, προφανώς δεν έγινα κατανοητός και επειδή βλέπω ότι δεν υπάρχει ελπίδα να γίνω, θα απαντήσω πολύ σύντομα. Όταν ο επόμενος αριθμολάγνος γιατρός που θα επισκεφθείς σου προτείνει να πάρεις 1 χάπι από κάποιο φάρμακο, γιατί αυτό έχουν δείξει οι κλινικές μελέτες, εσύ κάνε μόνος σου μια εκτίμηση, πάρε ό,τι σου φαίνεται εσένα σωστό και όσα χάπια γουστάρεις. Μην γίνεσαι θύμα και ακούς τις @@ που βγάζει η επιστήμη και καταρρίπτονται! Εσύ ξέρεις!
klainmaingr Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 οπως εχεις την απαιτηση να μην βρωμαει ο διπλανος σου, εγω εχω την απαιτηση να μην αναπνεω το ντουμανι σου. καπνιζε οσο θες, τουλαχιστον καν το χωρις να πρεπει εγω να αναπνεω τον καπνο σου. Δυστυχώς δεν έχουν βγάλει ακόμα νόμο γι αυτό... Μια πρωινή διαδρομή με λεωφορείο θα σε πείσει..
Toufas Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δυστυχώς δεν έχουν βγάλει ακόμα νόμο γι αυτό...Μια πρωινή διαδρομή με λεωφορείο θα σε πείσει.. μια βραδυνη εξοδο, και επιστροφη στο σπιτι με το λεωφορειο, και αυτος που βρωμαει ειμαι εγω ομως.
Lucifer Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Το σκεφτόμουν σήμερα αυτό που πήρα ξεπαρθένεμα το 022. Ήταν ένας παππούς μπροστά που βρωμούσε και σκέφτηκα αυτό το θρεντ. Αυτοί πως δικαιολογούνται;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ.ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΟΙ ΑΚΑΠΝΟΙ! Και ποιοί είναι για να απαιτούν,και με τι προσόντα; Αν θέλουν χώρους για να εξασκούν τη γελοία τους συνήθεια(εξαγωγή καπνού από μύτη και στόμα..)να αγοράσουν ένα κτίριο και να μαζεύονται όλοι εκεί.
Lucifer Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Και ποιοί είναι για να απαιτούν,και με τι προσόντα;Αν θέλουν χώρους για να εξασκούν τη γελοία τους συνήθεια(εξαγωγή καπνού από μύτη και στόμα..)να αγοράσουν ένα κτίριο και να μαζεύονται όλοι εκεί. Ιχ, αυτό είναι χαζούλικο. Καλώς ή κακώς, μέχρι να αποδειχτούν οι καταστρεπτικές συνέπειες του καπνίζματος, αυτό πρόλαβε να θεσμοθετηθεί ως δικαίωμα. Οπότε έχουμε 2 αντικρουώμενα δικαιώματα ίσου κύρους, απλώς το ένα συνοδεύεται και από μια υποχρέωση. Πλας, το να ζητάς να καραντινιστούν οι καπνιστές έναντι του να υπάρχει καλός εξαερισμός νομίζω βγάζει μια εμπάθεια.
BLISS Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Εγω ξερω οτι μας αγαπατε... και δε μπορειτε να κανετε χωρις εμας γιαυτο μας υποχρεωνετε να πινουμε μαζι σας ΠΙΚΡΟ καφε χωρις τσιγαρο... κι ας βρωμαμε τσιγαριλα... αλλα η μαχη θα ειναι σκληρη.... MD: εισαι οφφ. Για να εισαι και χρησιμος, ανοιξε ενα νεο θεμα για το ποσα φαρμακακια εκριναν ακαταλληλα, καποιοι προσφατως, βαση στατιστικων... Φαρμακακια που ισως οι ιδιοι να ειχαν εγκρινει ως καταλληλα βαση αλλων στατιστικων και κυκλοφορουσαν για χρονια...
FilipposMD Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 MD: εισαι οφφ. Για να εισαι και χρησιμος, ανοιξε ενα νεο θεμα για το ποσα φαρμακακια εκριναν ακαταλληλα, καποιοι προσφατως, βαση στατιστικων... Φαρμακακια που ισως οι ιδιοι να ειχαν εγκρινει ως καταλληλα βαση αλλων στατιστικων και κυκλοφορουσαν για χρονια... Κοίταξε, όταν κάποιος σου φέρνει ως επιχείρημα ένα επιστημονικό συμπέρασμα, μπορείς φυσικά να το αντικρούσεις με ένα άλλο επιστημονικό συμπέρασμα και να δούμε ποια μέθοδος είναι καλύτερη για να καταλήξουμε στην αλήθεια. Η ανάκληση των φαρμάκων γίνεται μετά από μελέτες, καλύτερες από αυτές που προηγήθηκαν, όχι επειδή ο κ.Φίτσουλας λέει ότι δεν του φαίνεται καλό. Στα επιστημονικά ευρήματα που σου παρέθεσα εγώ, εσύ απάντησες με βάση τη γνώμη σου. Εγώ δεν παίρνω όρκο ότι 20000 χιλιάδες πεθαίνουν απ'το κάπνισμα. Μπορεί να είναι και 10000, μπορεί και 30000. Αν μου φέρεις ένα επιχείρημα που βασίζεται σε κάτι, ασφαλώς θα το συζητήσουμε. Εσύ όμως απαντάς λέγοντας ότι αυτά είναι αστήρικτα, ανοησίες, ότι με τη στατιστική βγάζεις ό,τι θες κτλ, ενω έχεις καταφανώς πλήρη άγνοια της επιστήμης που χρησιμοποιείται. Μέχρι λοιπόν να μου εμφανίσεις 1 θέμα, στο οποίο η γνώμη bliss υπερισχύει της στατιστικής επιστήμης, καλό θα ήταν να είσαι λίγο πιο ταπεινός στις κρίσεις σου. Και φυσικά, οι αποφάσεις για τη δημόσια υγεία θα λαμβάνονται με βάση την επιστήμη που έχει χτίσει όλη τη γνώση χάρις στην οποία ζεις όπως ζεις και όχι με βάση τη γνώμη 1, 2 ή 5 χιλιάδων ανίδεων.
BLISS Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Και ποιοί είναι για να απαιτούν,και με τι προσόντα;Αν θέλουν χώρους για να εξασκούν τη γελοία τους συνήθεια(εξαγωγή καπνού από μύτη και στόμα..)να αγοράσουν ένα κτίριο και να μαζεύονται όλοι εκεί. Ζήτω η Επαναστασις! Ζήτω και τα καπνιστά! Καπνιστη θα σουβλισεις τη Μ. Δευτερα? Θα σου κατσει στο λαιμο, προσεχε....
BLISS Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Εγώ δεν παίρνω όρκο ότι 20000 χιλιάδες πεθαίνουν απ'το κάπνισμα. Μπορεί να είναι και 10000, μπορεί και 30000. Ti 30 τι 40 τι 50 που ελεγε κι ο Κωστανταρας. Καλη η κολοκυθια αλλα το θεμα ειναι οτι δε μπορεις να παρεις ορκο ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ αφου ουσιαστικα δεν μπορεις να αποδειξεις οτι εστω και ΕΝΑΣ πεθανε απο την Χ αιτια. Με αριθμους ασχολεισαι, οχι με ατομα αλλωστε. Στο παραδειγμα που εδωσα πριν, ο αποθανων απο αμιαντο στην "επιστημονικη σου στατιστικη" θα ειχε καταγραφει ως θανατος απο καπνισμα. Ισως το ιδιο και αλλοι που πηγαιναν σε αντιστοιχης κατασκευης σχολεια. Στατιστικα, ισως και ολοι! Και αυτος ειναι μονο ενας, απο τους χιλιαδες παραγοντες που δεν εχεις υπολογισει. Εξου και τα συνεχη "επιστημονικα" στατιστικα που αντιφασκουν συνεχως. Τουλαχιστον στο τζοκερ επιασες τιποτα?
Toufas Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 κανεις sex χωρις προφυλαξεις βαση της ιδιας λογικης?
BLISS Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 κανεις sex χωρις προφυλαξεις βαση της ιδιας λογικης? Αν αυτο απευθυνεται σε μενα, το πως και το ποτε δεν εχει σχεση με στατιστικη... Ρωτα κανενα αριθμολαγνο να σου πει... ολο και καποια σχετικη "επιστημονικη" ρουτινα θα υπαρχει και για αυτο... - αγαπη μου... θα το κανουμε σημερα.... - μισο... εισαγω τα στοιχεια και θα σου πω...
FilipposMD Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Αφού είσαι άσχετος με το θέμα, γιατί δε σιωπείς τουλάχιστον; Η τυχαιοποίηση ξέρεις τι είναι; Η διαστρωμάτωση; Οι έρευνες που βγάζουν τους αριθμούς δε γίνονται στην πλάκα. Υπάρχουν χιλιάδες σελίδες μεθοδολογίας γύρω από αυτά τα θέματα. Για να καταλάβεις. Η σύγκριση γίνεται μεταξύ δύο ομάδων που είναι κατά μέσο όρο ίδιες, εκτός από το καπνισμα. Δε συγκρίνουμε 100 Φιλοθεάτες με 100 Τανζανούς. Συγκρίνουμε τους μισούς Φιλοθεάτες με τους άλλους μισούς. Έτσι, ζουν στο ίδιο περιβάλλον, με τα ίδια χημικά, το ίδιο κλίμα, την ίδια φυλή κτλ. Περιορισμοί στην έρευνα υπάρχουν πάντα. Ένα απλοποιημένο παράδειγμα. Παίρνεις 200 υπολογιστές, ολόιδια μοντέλα από την ίδια εταιρεία. Ή μάλλον, είναι 10 διαφορετικά μοντέλα, αλλά τα χωρίζεις σε δυο ομάδες, ώστε οι 2 ομάδες να είναι ίδιες μεταξύ τους. Τα βάζεις λοιπόν σε 2 δωμάτια, ολόιδια, με την ίδια παροχή ρεύματος. Η μόνη διαφορά είναι ότι το ένα δωμάτιο έχει 2 βαθμούς Κελσίου και το άλλο 45. Αν μετά από 1 μήνα, στο δωμάτιο με τους 2 βαθμούς έχουν χαλάσει 5, ενώ στο άλλο έχουν χαλάσει 15, μπορούμε με κοινή λογική, να θεωρήσουμε ότι οι 10 χάλασαν λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας. Μπορεί να υπάρχουν και τυχαίοι παράγοντες. Όταν όμως δεν είναι 100 οι υπολογιστές, αλλά 50 χιλιάδες, ο βαθμός του τυχαίου ελαττώνεται δραματικά. Μήπως τώρα το κατάλαβες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.