george_sok Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Γεια χαρα. Εχω εναν pentium 4, στα 2.8Ghz επεξεργαστη και θελω να αλλαξω το cpu fan. Και αυτο γιατι καθε φορα που κανω εκινηση του Pc, το fan κανει λες και απογειωνεται. Αρα θεωρω (χωρις να ειμαι και βεβαιος 100%) οτι τα εφαγε τα ψωμια του και ειναι καιρος να αλλαχθει. To προβλημα ειναι οτι δεν ξερω τι πρεπει να ψαξω... Αν μπορειτε να δωσετε μια μικρη υποδειξη, δεκτη και με το παραπανω. Υ.Γ.Ευχαριστω για το χρονο σας.
melenegiorgo Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Κοιταξε το socket του επεξεργαστη η της motherboard ειναι το ιδιο... Και με βάση αυτο ψαχνεις την ψυκτρα σου...
george_sok Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 A!!!!ok!!!!Το βρηκα. Thanx selenegiorgo
giorgosa5 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 καθαρησε το πρωτα με ενα πινελακι τον ανεμιστηρα και την ψυχτρα,βαλε και λιγο λαδακι και δες μηπως στρωση.
melenegiorgo Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 καθαρησε το πρωτα με ενα πινελακι τον ανεμιστηρα και την ψυχτρα,βαλε και λιγο λαδακι και δες μηπως στρωση. Δεν φταει παντα αυτο...το κακο με αυτους τους επεξεργαστες ειναι οτι η μαμα-ψυκτρα ειναι απιστευτα θορυβοδεις....
george_sok Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Το καθαρισα ηδη, αλλα ακομα μουγκριζει...το εβγαλα και το ξαναβαλα πεντακαθαρο...παλι τιποτα...ουτε αεροπλανο να ηταν...
george_sok Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Λεω εν τελει να κλεισω αυτο. Καμια γνωμη???? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912204
stm00192 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Εγω θα σου προτεινα αυτη πολύ κοντα στα λ7 της zalman αλλα μία απο τις καλύτερες ψυκτρες της αγοράς, αρκει να την χωράει στο ύψος το κουτι σου!
george_sok Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Πολυ καλη, αλλα αφ'ενος δεν ειναι συμβατη με socket 478 (ή κανω λαθος??), και αφ'ετερου, φοβαμαι πως το μεγεθος ειναι στα ορια...
stm00192 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Ναι δικιο εχεις δεν κανει για 478. οποτε γραψε ακυρο!
george_sok Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Προσοχη!!!! Αν ποτε κανεις σας βρεθει στην αναγκη να αλλαξει cpu fan ή ψύκτρα ή κατι αντιστοιχο,και θελησει να το κανει μονος του (οπως εγω καλη/κακη ωρα), μαθετε αυτο (αναφερομαι προφανως σε αρχαριους χρηστες κλπ, αλλα μπορει και οχι): οι μητρικες socket 478 εχουν 2 ειδων υποδοχες για τα cpu fan/ψυκτρες (τουλαχιστον αυτες εμαθα εγω). Η πρωτη διαθετει 4ις τρυπες σε τετραγωνη αντιστοιχιση, και η δευτερη 2 τρυπες. Βεβαιωθείτε πως ξερετε την "ανατομια" της μητρικης σας πριν το κανετε γιατι διαφορετικα τσαμπα ο κοπος και η ορεξη...με αυτη θα μεινετε... Εγω τουλαχιστον εμεινα με την ορεξη, και με μια ψυκτρα που μου ηταν αχρηστη...βεβαια την αλλαξα κοκ αλλα αυτο προφανως δεν σας ενδιαφερει. Ολα αυτα τα γραφω, οχι για να σας ζαλισω, αλλα γιατι υποθετω πως πολλοι απο μας εχουμε ορεξη να ασχοληθουμε με το pc μας, και νομιζω πως καποιες φορες βρεθηκαμε ολοι προ εκπληξεως... Τελος παντων, ζητω συγγνωμη που γραφω ξανα σε αυτο το παλιο topic, και συγγνωμη αν σας κουρασα... Να ειστε καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.