icsvortex Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 προσφατα πηρα την καρτα αυτη με 55 ευρω.οταν εγκατεστησα τα drivers μετα το restart ο υπολογιστης μου ετρεχε σε μια αθλια αναλυση (640 επι 480) και με αθλιο χρωμα (8) πραγματα που δεν αλλαζαν.το catalyst οταν ανοιγε μου ελεγε πως υπηρχε προβλημα ασυμβατοτητας, και επρεπε να ενεργοποιηθει κατι (δε θυμαμαι βεβαια τι).ετσι αναγκαστηκα να απεγκαταστησω τα ντραιβερς, και τωρα η καρτα μου δεν αναγνωριζεται!
lamargos Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 γνωστό και πονεμένο το θέμα με τις hd2600/2400 της ati.Έχω και εγώ μία 2600 agp και άν προσπαθήσω να βάλω νεους drivers αυτομάτως μετά την επανεκίνηση έχω μία μαύρη οθόνη όταν μπαίνω στα windows.Αστα μάπα τελείως οι drivers της ati.Απ'οσο ξέρω πάντως παίζει ρόλο και η μητρική που έχεις. Ο συνδυασμός του hardware δημιουργεί διαφορετικά προβλήματα από χρήστη σε χρήστη.Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις και τους omega drivers.Μπορεί να δεις διαφορά αν και αυτοί απο οσο ξέρω δημιουργούν προβλήματα.Υπομονή. Τουλάχιστον εγώ παίζω τα παιχνίδια τέλεια.Αλλά δεν μπορώ να αναβαθμίσω ακομα τους drivers και έχω μείνει με τους εργοστασιακούς μέχρι νεωτέρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.