blaoulis Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Καλησπέρα σας, Δεν ξέρω αν έχει χρησιμοποιησει κανεις tomcat αλλα μου έχει σπασει τα νευρα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν μπορώ να φορτώσω css μέσω tomcat. Εδω βρίσκοναι οι html σελίδες καθώς και το script.css /webapps/ergasiaInternet1/jsp/ το φορτώνω ετσι <link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css"/> Ανοίγοντας τις σελιδές με firefox μου τις δείχνει κανονικά αλλά αν πάω να την δω μέσω tomcat δεν γίνεται.... Καμια ιδέα????
alex2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Αυτό που έχω παρατηρήσει μερικές φορές με τον tomcat είναι ότι όταν προσθέσεις κάποια αρχεία(όπως css) μετά για να τα "διαβάσει" πρέπει να κάνεις redeploy το project. Για δοκίμασε και πες μας
blaoulis Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 με πιανεις παντελως αδιαβαστο.. μπορεις να μου πεις κατι παραπανω για το πως μπορω να το κανω??? το css να το αφησω στον ιδιο φακέλο?
blaoulis Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Λοιπόν την βρηκα την λύση.. απλά χρησιμοποιησα IE ο firefox θελει καποιες ρυθμισεις για να δουλεψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.