skiper Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Παίδες καλησπέρα θα ήθελε την γνώμη σας για σύνθεση adsl χωρίς πάγιο οτε. Τι προτείνετε με τα σημερινά δεδομένα?? (Θεσσαλονίκη-εύοσμος) Ευχαριστώ
kosmasgr Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Ελα συντοπίτη τι λέει. Λοιπόν έχω δύο φιλαράκια που μένουν απέναντι ο ένας απο τον άλλον. Αγίων Αναργύρων η οδός. Και οι δύο είναι με Forthnet 24Μβιτ και καλό εξοπλισμό. O ένας σέρνεται και κατεβάζει με 100Kb/s και ο άλλος Κλειδώνει 9Mbit και κατεβάζει στην καλύτερη με 1mb/s. Τα τηλέφωνα που αρχίζουν απο 6 πέρνουν απο dslam Παύλου Μελά ( απόσταση 2km ) και αυτά που αρχίζουν απο 7 πέρνουν απο dslam Κορδελιού. Προφανώς πιο κοντά. Που μένεις ?
skiper Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Φίλε kosma σ’ ευχαριστώ για την απάντηση που μου έδωσες άλλα από το πολύ ψάξιμο τα έχω κάνει άνω-κάτω στο κεφάλι μου, ίσος να είναι ένας λόγος και το παράδειγμα που αναφέρεις με του φίλους σου όπου το έχω συναντήσει σε πάρα πολλούς. Δεν ξέρω αλλά για μένα μου φαίνεται καλύτερη η forthnet σε πρώτη φάση.
kosmasgr Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Ανάλογα και σε τι οικονομική κατάσταση είσαι. Εγώ θα πετούσα παραπάνω λεφτά για μία γραμμή ΟΤΕ αν πάει καλύτερα απο forthnet και έχοντας καλύτερο support. Ας πούμε τώρα δίνω 35 τον μήνα για 8μβιτ OTE αλλά όλη μέρα download με 800+ Πρέπει να είσαι και λίγο τυχερός.
Kaka7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Να μαι και εγώ.Είμαι στην ίδια κατάσταση με τον kosma.Μένω εύοσμο και πριν από λίγο καιρό αναβάθμισα την ταχύτητα μου απο 2 μbit σε 8.Είμαι αρκετά ευχαρηστημένος από τον Οτε.Αν όχι 800 Kb πιάνω σε καθημερινή βάση 600+.Πολύ καλά για το επίπεδο των adsl συνδέσεων στην Ελλάδα. Να συμφωνήσω με τον kosma στο support. Καλύτερη η τεχνική υποστήριξη του Οτε απ'oτι της forthnet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.