Parasence Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Γεια σας παιδιά εδώ και δύο μέρες όταν πάω να γράψω dvds με το Plextor PX 760-Α μου βγάζει το μύνημα "Power Calibration Area Error" Εβαλα και το τελευταίο firmware αλλά πάλι τα ίδια! Εχετε να προτείνετε τίποτα άλλο ή να πάω για αντικατάσταση μέσω εγγύησης;
JimmyFox Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Νομίζω η λύση είναι απλή. Ώρα να χρησιμοποιήσεις το άψογο RMA της Plextor...
blackstar Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 RMA και όταν με το καλό σου το αντικαταστήσουν πες αν σου έστειλαν ίδιο η κάποιο άλλο, π.χ. 800.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Γεια σας παιδιά εδώ και δύο μέρες όταν πάω να γράψω dvds με το Plextor PX 760-Α μου βγάζει το μύνημα "Power Calibration Area Error" Εβαλα και το τελευταίο firmware αλλά πάλι τα ίδια! Εχετε να προτείνετε τίποτα άλλο ή να πάω για αντικατάσταση μέσω εγγύησης; τα φτύσε το Plextor...όπως είπαν και οι προλαλλήσαντες ώρα να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση...νομίζω έρχονται και με courier στο σπίτι να στο πάρουν (και να σου φέρουν σε σύντομο χρονικό διάστημα ολοκαίνουριο)
Parasence Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Τελικά συμπλήρωσα την αίτηση για το rma από το site της Plextor και περιμένω απάντηση. Οταν έχω νεότερα θα σας ενήμερώσω.
Parasence Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Αφού έκανα την αίτηση για rma μου απάντησαν από την plextor ζητώντας μου φωτογραφίες της ετικέτας του driver. Εβγαλα τις φωτογραφίες και τις έστειλα με e-mail. Ομως μου ήρθε mail από mailer daemon με τίτλο failure notice που έλεγε ότι το mail στην plextor δεν παραδόθηκε. Ξαναπροσπάθησα αλλά ξαναέγινε το ίδιο. Γιατί πιστεύετε ότι μπορεί να συνέβη αυτό;
M-81 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Αφού έκανα την αίτηση για rma μου απάντησαν από την plextor ζητώντας μου φωτογραφίες της ετικέτας του driver. Εβγαλα τις φωτογραφίες και τις έστειλα με e-mail. Ομως μου ήρθε mail από mailer daemon με τίτλο failure notice που έλεγε ότι το mail στην plextor δεν παραδόθηκε. Ξαναπροσπάθησα αλλά ξαναέγινε το ίδιο. Γιατί πιστεύετε ότι μπορεί να συνέβη αυτό;Ποιο είναι το mail στο οποίο προσπαθείς να στείλεις;
Parasence Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 [email protected] αυτό είναι ενώ μου δείχνει ότι στάλθηκε μετά ερχεται mail απο daemon που λέει ότι δεν παραδόθηκε αυτό μου γράφει Hi. This is the qmail-send program at yahoo.com. I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses. This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.
M-81 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 [email protected] αυτό είναι ενώ μου δείχνει ότι στάλθηκε μετά ερχεται mail απο daemon που λέει ότι δεν παραδόθηκε αυτό μου γράφειHi. This is the qmail-send program at yahoo.com. I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses. This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out. Δοκίμασε και το [email protected]Μη ξεχάσεις να συμπεριλάβεις και τον αριθμό RMA που σου έστειλαν. Ίσως μια καλή ιδέα θα ήταν να κάνεις reply στο τελευταίο mail που σου έστειλαν και να χρησιμοποιήσεις σαν διεύθυνση αποστολής την παραπάνω, αντί αυτής που σου απορρίπτει ο...δαίμων της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.
Parasence Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δοκίμασε και το [email protected]Μη ξεχάσεις να συμπεριλάβεις και τον αριθμό RMA που σου έστειλαν. Ίσως μια καλή ιδέα θα ήταν να κάνεις reply στο τελευταίο mail που σου έστειλαν και να χρησιμοποιήσεις σαν διεύθυνση αποστολής την παραπάνω, αντί αυτής που σου απορρίπτει ο...δαίμων της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Με reply έστειλα αφού ούτως η άλλως οι διευθύνσεις είναι ίδιες. Το ξαναέστειλα χωρίς reply αυτή τη φορά. Αμα δεν έχει αποτέλεσμα θα προχωρήσω το rma τηλεφωνικά αφού έχω και το rma number.
Parasence Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Τελικά κατά ένα περίεργο λόγο έφταιγε το ότι εστελνα το mail με reply στο αρχικό. Μόλις το έστειλα ξεχωριστά με άλλο τίτλο δεν υπήρξε πρόβλημα. Μου έστειλαν απάντηση από Plextor ότι το πολύ σε 10 μέρες θα στείλουν το καινούριο με courier
blackstar Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 όταν με το καλό σου στείλουν το καινούργιο dvd-rw πες ποιο μοντέλο είναι.
Parasence Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Σήμερα μου έστειλαν το νέο dvd-r το οποίο είναι και αυτό PX 760A. Μπράβο στην Plextor για την ταχύτατη εξυπηρέτηση και το φοβερό της rma.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.