poedeer7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Παιδια, εχω σπιτι μου 2 συνδεσεις Adsl,μια οτε conn-x(8mbit) k μια on(12mbit) ασυρματη.Μπορω να χρησιμοποιοω ταυτοχρονα κ τις 2 για να κατεβαζω ενα συγκεκριμενο αρχειο η να κανω browsing?Δηλαδη ψαχνω ενα προγραμμα το οποιο θα καθοριζει κ θα κανει ταυτοχρονα connections με τις 2 συνδεσεις.Το παλεψα με το wingate αλλα δε μου λειτουργει σωστα κ δε χρησιμοποιει την ασυρματη.Καμια βοηθεια?
gherudos Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Έχεις 2 ανεξάρτητες γραμμές τηλεφώνου στο σπίτι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 η μία σύνδεση είναι wi-fi (που κάτα πάσα πιθανότητα κλέβει από γείτονα )
nske Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Να συνδυάσεις τις δύο γραμμές σε μία σύνδεση (π.χ. για ένα single file download, χωρίς κάποια τεχνική που ανοίγει πολλά ταυτόχρονα connections για το ίδιο αρχείο -όπως μπορούν να κάνουν πολλοί download managers-) είναι αδύνατο να γίνει για θεωρητικούς λόγους, αυτό που μπορεί να γίνει είναι να επιλέγεις ποιες connections θα δρομολογούνται από ποια γραμμή (π.χ. 1 στις 3 συνδέσεις να πηγαίνει από τη γραμμή Α και 2 στις 3 από τη γραμμή Β ή οι συνδέσεις προς HTTP από την Α και όλες οι υπόλοιπες από τη Β). Αλλά και αυτό δε ξέρω αν και πώς γίνεται στα Windows (στο Linux και στα *BSD γίνεται σίγουρα). ΥΣ. Βέβαια δε σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείς Linux ή *BSD στο ίδιο το PC σου, θα μπορούσες να μεσολαβήσεις ένα δεύτερο μηχάνημα (π.χ. PC) σε ρόλο router που να κάνει αυτή τη δουλειά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 νομίζω σε κάποια router γίνεται...αλλά δεν είναι φτηνά
melenegiorgo Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 νομίζω σε κάποια router γίνεται...αλλά δεν είναι φτηνά Ναι και εγω νομίζω οτι γίνεται αλλα θελει ιστορια...προσφατα μαλιστα διαβασα και εναν οδηγο σε καποιο φορουμ τεχνολογιας.... Ψαξε λίγο κατι θα βρεις...
nske Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Ένα pentium 1/2/3, το οποίο με λίγο ψάξιμο σε αποθήκες μεταχειρισμένων, αγγελίες, ebay, κλπ μπορείς να φτιάξεις με λιγότερο από 50 euro ή και τσάμπα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα ως τέτοιος router. Επίσης οποιοδήποτε embedded router-άκι υποστηρίζεται από το OpenWRT μπορεί επίσης να το κάνει
poedeer7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 λοιπον,σκεφτηκα αρχικα πως μπορει να γινει κατι τετοιο οταν ειδα κ αυτο τον οδηγο στο http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=111228Απλα δεν καταφερα να το εφαρμοσω ωστε να δουλευει το wingate κ να το πετυχω.Ειναι πολυ ενδιαφερον καθως θα μπορουσα να φτασω τα 2mb/s,πραγμα ακατορθωτο με το σημερινο μου attenuation(32).Αν καποιος εχει χρησιμοποιησει το wingate k γνωριζει τις εξεις λεπτομερειες θα του ημουν ευγνωμων. 1)κανουμε εγκατασταση το wingate ως server η ως client? 2)ποια η ip του wingate μηχανηματος? 3)τι βαζουμε ως proxy server στο browser 4)παρομοια με το wingate προγραμματα Ευχαριστω! Προς Thresh:O γειτονας ειναι ξαδερφος μου κ δε τραβαει κανενα ζορι αφου ασχολειται μονο με browsing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.