sunny7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Εχω αποφασισει κατα το Πασχα{μπας και πεσει η τιμη ή βαλει κανενα δωρακι}να τσιμπησω το http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1076973.Το ερωτημα ειναι XP ή Vista?Στα Vista μπορεις να βαλεις σπασμενα προγραμματα?Και επισης θα τα σηκωνει ο συγκεκριμενος?
Manosdoc Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Στα Vista μπορεις να βαλεις σπασμενα προγραμματα?Και επισης θα τα σηκωνει ο συγκεκριμενος? Ωραία λογική...
sunny7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Τι θες να πεις ρε φιλε γιατι δεν σε καταλαβαινω.Προς τι ειρωνια σου?Εξηγησε μου σε παρακαλω
sYn Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Έβαλες στο hyperlink και το άρθρο ΤΟ από την επόμενη πρόταση σου. Προσωπικά δε θα φύγω από τα XP μέχρι να σταματήσουν την τεχνική τους υποστήριξη. Το σωστό είναι αυτό : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1076973 Σωστά; Και αν ναι, εμένα δε μου αρέσει η κάρτα γραφικών. Αν δε τον θες για παιχνίδια, είναι υπερπλήρης.
gdp77 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Έλεος 800.000 threads έχουν ανοίξει γι' αυτό το θέμα. Please κάποιος να το κλειδώσει.
sunny7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δεν το θελω για παιχνιδια.Το θελω μονο για internet.Kανενας αλλοσ θελει να μου πει την αποιψη του?Υ.Γ.Οποιος ενοχλειται απο το link μου να μην το διαβαζει γιατι δεν υποχρεωνω κανεναν να πει την αποψη του.
21century Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Ολα εξαρτώνται απο την εργασία που τον θέλεις, κατά την προσωπική μου εκτίμηση ειναι φθηνό αλλά με τα ίδια χρήματα μπορεις να αγοράσεις κάποιο επώνυμο hp, toshiba, που απο ότι λεγεται σου δίνουν μαζί και xp..
george_sok Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δεν ισχυει αυτο που λες για τα xp 21century.Προσφατα πηρα ενα pavillion και πλεον η hp υποστηριζει σχεδον ΜΟΝΟ vista. Για την toshiba δεν ξερω... Σε οτι αφορα στο notebook που θες να παρεις, νομιζω κ εγω οτι μπορεις να παρεις πολυ καλυτερο απο turbo x!!! Πολλους ξερω που δεν ειναι ευχαριστημενοι απο την εταιρεια του πλαισιου (σε οτι αφορα στη φιρμα turbo x και μονο εκει αναφερομαι). Για την ερωτηση xp ή vista, εγω αρχικα δεν ηθελα κα8ολου τα vista, αλλα, αφ'ενος τα συνηθιζεις και εχουν ωραιο περιβαλλον, αλλα αφ'ετερου, θελουν αρκετο ψαξιμο και υπομονη...ειδικα τα vista home premium που ειναι στα περισσοτερα notebbok (στην τιμη που θελεις)σου βγαζουν το λαδι! Αλλα με τις καταλληλες ενημερωσεις και τα καταλληλα patches λειτουργουν μια χαρα.
geovala Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Καλώς ή κακώς η τεχνολογία (στην συγκεκριμένη περίπτωση οι εταιρίες) πάει μπροστά.Σταματάνε να υποστιρίζουν ΧΡ όπως επίσης και μερικά καινούργια προγράμματα-παιχνίδια είναι μόνο για vista.
giorgosa5 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Έλεος 800.000 threads έχουν ανοίξει γι' αυτό το θέμα. Please κάποιος να το κλειδώσει. ναι αλλα βρηκες την ευκαιρια να ποσταρεις.ελεος και γω
juniorjack Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Ολα εξαρτώνται απο την εργασία που τον θέλεις, κατά την προσωπική μου εκτίμηση ειναι φθηνό αλλά με τα ίδια χρήματα μπορεις να αγοράσεις κάποιο επώνυμο hp, toshiba, που απο ότι λεγεται σου δίνουν μαζί και xp.. XP (professional) μπορείς να ζητήσεις να σου δώσουν (δωρεάν) μόνο αν το λαπτοπ που έχεις αγοράσει έχει Vista Ultimate/Business..
Manosdoc Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Τι θες να πεις ρε φιλε γιατι δεν σε καταλαβαινω.Προς τι ειρωνια σου?Εξηγησε μου σε παρακαλω Καταλαβαίνεις ή όχι ότι είναι παράνομο αυτό που ρωτάς ; Περιμένεις σοβαρή απάντηση στην ερώτηση αν μπαίνουν "σπασμένα" ;
sunny7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Α ναι ξεχασα.Εσυ εισαι νομοταγης και ολα τα προγραμμαρα τα εχεις αγορασει.Κατσε στα αυγα σου ρε φιλαρακο και πηγαινε να πουλησεις μουρη στο κολλεγιο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.