The_Mentor Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Ευχαριστώ, δεν το ήξερα, έχω εξαρχής αγορασμένο το DVD.3 Ερωτήσεις. Το Retail DVD πως το βρήκες. Επικοινώνησες με Microsoft Hellas ; Αν ναι με τί έξοδα ; Για την ενεργοποίηση, χρειάστηκες τηλέφωνο ; Retail πήρα από τον θείο. Το κλειδί είναι αυτό που κάνει το προϊόν original. Βασικά ούτε και εγώ το ήξερα αυτό. Είχα κάνει εγκατάσταση του προϊόντος χωρίς χρήση κωδικού (trial) και περίμενα να δω πώς πάει. Κάποια στιγμή 5 μέρες πριν την λήξη είπα "δεν δοκιμάζω;" και τελικά δούλεψε!!!
Manosdoc Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Οχί ακρίβως, σε windows server 32bit 2003 r2 μπορείς να φτασείς τα 128GB σε datacenter edition και στα linux 32bit 64GB. Αρα δεν είναι καθαρά ενάς περιορισμός του λειτουργικού αλλά πολλά πραγματά. Πάντως το πρόγραμμα ξεχωριστά αποκλείτεται να δει πάνω από 2GB ξεχωριστά άσχετα αν το PAE virtually παίζει τον μεσάζοντα αντί του paging... μεταξύ πολλαπλών εφαρμογών που ζητούν μνήμη. Ειδικά δε αν απαιτήσεις το /3GB switch πάλι κατεβαίνεις στα 16GB υποστήριξη, λόγω περιορισμών kernel. Για όλες τις ψόφιες μεσοβέζικες λύσεις που δεν αξιοποιούν σωστά μνήμη >3 GB η λύση είναι πάντα x64 Σύστημα. Retail πήρα από τον θείο. Το κλειδί είναι αυτό που κάνει το προϊόν original. Βασικά ούτε και εγώ το ήξερα αυτό. Είχα κάνει εγκατάσταση του προϊόντος χωρίς χρήση κωδικού (trial) και περίμενα να δω πώς πάει. Κάποια στιγμή 5 μέρες πριν την λήξη είπα "δεν δοκιμάζω;" και τελικά δούλεψε!!! Ευχαριστώ, θα το έχω υπόψη μου!
parsifal Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Τα θέματα 4+GB σε 32μπιτο Windows περιβάλλον καλύπτονται αρκετά εκτενώς από τη γνωσιακή βάση της Microsoft: Large memory support is available in Windows Server 2003 and in Windows 2000 και έξτρα links που αναφέρονται εκεί. Έχετε υπ' όψιν σας όμως ότι τα συστήματα τα οποία προορίζονται να τρέξουν Enterprise και Datacenter editions των Windows Server λίγα κοινά έχουν με συστήματα βασισμένα στην average desktop μητρική. Καλά-καλά πολλές από τις τελευταίες δεν υποστηρίζουν σωστά PAE, ασχέτως ορέξεων της CPU...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Αλλαξε το μηνυμα σου σε ελληνικα αλλιως θα σβηστει... Επισης τα 32bit ΧΡ αναγνωριζουν 3,25GB επισης και οχι 2 οπως λες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.