Harkon Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Καλησπέρα σας, έχω κάποιες εγγραφές για πελάτες και θέλω να βγάλω σύνολα για κάθε πελάτη. στην συνέχεια θα κάνω update τις εγγραφές που άθροισα οπότε θα με βόλευε, αν στο αρχικό ερώτημα είχα μαζί με το sum και μια comma seperated λίστα με τα Ids τα οποία συμμετείχαν στο sum. Γνωρίζει κανείς άν και πώς γίνεται αυτό; Ευχαριστώ
ant0ine Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ... Εγώ προσωπικά θα έβαζα όλες τις εγγραφές σε ένα @temporary table και θα έβγαζα το άθροισμα από αυτόν τον πίνακα. Θα έτρεχα το sum μου ανά πελάτη όπως λες και εν συνεχεία θα έκανα ότι update ήθελα κάνοντας join τον @temporary πίνακα. Πιο απλό μου φαίνεται αυτό από το να βγάλεις όοοοοοοολες τις εγγραφές σου σε ένα column και μετά να το κάνεις parse ώστε να βρεις τι να κάνεις update.
Harkon Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 ναι αυτή είναι μια λύση έμμεση απλά έλεγα άν υπήρχε κάτι για να το κάνω απ ευθείας. parse δε θα το έκανα μιας κ θέλω να κάνω update flags και θα χρησιμοποιούσα την where id in (@id_list)
ant0ine Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Θα το κάνεις πάρα πολύ πολύπλοκο ενώ με τον ενδιάμεσο πίνακα μπορείς να το έχεις και εύκολα και γρήγορα. Είναι σαν να πηγαίνεις Θεσσαλονίκη μέσω Κρήτης (από Αθήνα!).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.