Προς το περιεχόμενο

Αγορα Laptop εως 1000ευρω

parisb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να μου πειτε αν γινεται ποιο ειναι το "καλυτερο" laptop εως 1000 ευρω. Πιστευω οτι δεν εχει σημασια για ποιο λογο θα χρησιμοποιηθει, οι απαιτησεις σε μνημη η σε καρτα γραφικων (περισσοτερο το πρωτο) ειναι κοινες πιστευω στα χρηματα που μιλαμε. Θελουμε δηλαδη να εχει μια αξιοπρεπη καρτα γραφικων με οχι shared μνημη, μερικα giga μνημη (2 υποθετω) και τον καλυτερο επεξεργαστη που μπορει να μας προσφερει το μπατζετ. Ακουω παιδια και σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Φίλε μου πρίν 3μέρες πήρα τον toshiba a200 23q και είμαι ευχαριστημένος. vga ati hd2600 512

2giga ram

t5550 intel 1.83

ήμουν μεταξύ αυτου και ενός HP με καλλήτερο επεξεργαστη , μικρότερη vga ιδια μνημη αλλά αυτο που με χαλούσε ήταν οτι η ram δεν μπορουσε να πάει πιο πάνω, ενώ στον toshiba μπορει να πάει έως 4γιγα.

Νομίζω επίσης πως βγήκε και το toshiba a200 23u με καλύτερο επεξεργαστη αλλα θα πρεπει να διαθέσεις 1099?.

Δημοσ.

κοίτα εδώ http://www.toshiba.gr/index.php?id=291&Itemid=267 στα 999Ε

και

http://www.toshiba.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=304&Itemid=282 1099Ε (θα το κυκλοφορίσουν και τα multirama με κάποια επιπλέον δώρα, νομίζω με επέκταση εγγύησης δωρο και αεριζόμενη βάση για το laptop)

Δημοσ.

Στο χιλιάρικο ο καλύτερος επεξεργαστής που μπορείς να βρεις (σε branded laptop) είναι o c2d penryn T8100..Τα υπόλοιπα μπορείς να τα βρεις μόνος σου.. ;)

Είναι παζάρι μεταξύ καλύτερης cpu & 256mb κάρτας γραφικών ή πιο αδύναμης cpu & καλύτερης κάρτας γραφικών (512)..Εξαρτάται τι θες..

@orfeas2007

Δεν ξέρω σε ποιον ΗΡ αναφέρεσαι,αλλά όλα τα καινούργια ΗΡ έχουν επεκτάσιμη μνήμη μέχρι 4gb σύμφωνα με το site της ΗΡ (σε αντίθεση με αυτά που γράφει η σελίδα του Πλαισιου)..

Δημοσ.
Πιστευω οτι δεν εχει σημασια για ποιο λογο θα χρησιμοποιηθει

Μα αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που κάποιος θα χρειαστεί να διαθέσει 1000 ευρώ. Επειδή έχει αυξημένες ανέγκες. Αν δεν τις έχεις ποιός ο λόγος να τα σκάσεις? Γενικά η αντίληψη "Εχω 1000 ευρώ - ποιό είναι το καλύτερο?" είναι εντελώς λανθασμένη.

Αν πάντως θα τα δώσεις τα χρήματα κοίτα τα A200-23U και Pavilion dv6760ev.

Αν σε ενδιαφέρει κάτι για πιο "επαγγεματική" χρήση γράψε το να προτείνουμε κάτι άλλο.

Δημοσ.
Μα αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που κάποιος θα χρειαστεί να διαθέσει 1000 ευρώ. Επειδή έχει αυξημένες ανέγκες. Αν δεν τις έχεις ποιός ο λόγος να τα σκάσεις? Γενικά η αντίληψη "Εχω 1000 ευρώ - ποιό είναι το καλύτερο?" είναι εντελώς λανθασμένη.

Αν πάντως θα τα δώσεις τα χρήματα κοίτα τα A200-23U και Pavilion dv6760ev.

Αν σε ενδιαφέρει κάτι για πιο "επαγγεματική" χρήση γράψε το να προτείνουμε κάτι άλλο.

+1 Είναι άκυρο να ζητάς "Ποιος είναι ο καλύτερος φορητός"

Είναι ένα σύνολο αναγκών και προτιμήσεων.

Υπάρχουν φορητοί, ελαφρείς, αθόρυβοι, ταχύτατοι, μέτριοι, μικροί, μεγάλων ιντσών, Multimedia δυνατοτήτων, Business δυνατοτήτων, επεκτάσιμοι, με χάλια ή όχι μπαταρία, για Desktop χρήση/εν κινήσει.

Αν δεν ξεκαθαρίσεις τι θες δύσκολα θα πάρεις κάτι καλό.

Δημοσ.

στο αρχικό ερώτημα κυριαρχεί η "άποψη" (ολα με 1000 ιδια ειναι), αλλα απ αυτα που θελει σε hardware φαντάζομαι τι θα τον κάνει :)

θελεις dedicated vga και καλη cpu για παιχνίδια, και τα 2 γιγα για τα vista ???

να υποθεσουμε οτι δεν σ ενδιαφέρει το βάρος, και η αυτονομία ;

αν, ναι... μπορει να σου κάνουν...

Turbo-X Prime XVN83-232 T8300, gf8400, 2 gb, και 17'' στα 999ε

Acer Aspire 5920G-604G25Hi T7500 8600M , ram 4 gb , 15 ''= 919 e

Fujitsu Siemens Amilo Xi 2428-803 (Τ8100, 8600, 2gb, 15'' ) = 999 e

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

msi gx600

Gaming laptop με πολυ καλη οθονη και ποιοτητα κατασκευης.

Φοραει 8600gt και c2d 2.4

Eχει ακριβως ενα χιλιαρικο και σου δινει και ποντικι,τσαντα.

Δημοσ.

Με 1κ μπορεις να βρεις Τ9300 (2,5Ghz) , 9500m GS (ιδια με 8600μ GT σε μικροτερη αρχιτεκτονικη) και 4Gb ram. Επισεις αμα πας σε Acer βαλε και BR και HDMI.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...