De@th L0rd Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Κάτσε poscaman τότε γιατί μιλάει για άριστης ποιότητας επικοινωνίες,ολογράμματα κτλ ?Γίνονται αυτά με μια σύνδεση μεταξύ υπολογιστών της τάξης του 1μβιτ πχ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 http://www.hellasgrid.gr/goc/index.php?language=en Ενδιαφέρον το link, αν και ήταν αστεϊσμός η ερώτησή μου. Τέτοιο πράγμα για οικιακή χρήση δεν ξέρω σε τι ποσοστό θα οφελούσε και σε τι ποσοστό θα έφερνε τα αντίθετα αποτελέσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Κάτσε poscaman τότε γιατί μιλάει για άριστης ποιότητας επικοινωνίες,ολογράμματα κτλ ?Γίνονται αυτά με μια σύνδεση μεταξύ υπολογιστών της τάξης του 1μβιτ πχ? γιατι κατα 99% το αρθρο λεει πιπες.Εκτος κι αν δεν εχω πιασει κατι καλα. Ενδιαφέρον το link, αν και ήταν αστεϊσμός η ερώτησή μου. Τέτοιο πράγμα για οικιακή χρήση δεν ξέρω σε τι ποσοστό θα οφελούσε και σε τι ποσοστό θα έφερνε τα αντίθετα αποτελέσματα. γενικα υπαρχουν τετοια projects που υλοποιουνται με "σπιτικους" υπολογιστες.το θεμα ειναι ποιος εκμεταλλευεται αυτην την υπολογιστικη ισχυ και για ποιους λογους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Randy Rhoads Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 είχα ακούσει να το διαφημίζουν στο rock fm και είχα σκαλώσει μακάρι να το γευτούμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ratatouis28 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Θα ειναι πολύ χρήσιμο για ολους και δεν θα καθυστερεις να κατεβασεις τιποτα το θεμα ειναι αν η Ελλάδα ειναι ετοιμη οσον αφορα την τεχνολογική εξελιξη και υποδομή της στο θέμα γρήγορες ταχυτητες χωρίς προβλήματα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan34 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 το θεμα ειναι σε ποσο καιρο θα τελοιοποιηθει για να το εκμεταλευτουμε οσο μπορουμε και εμειs! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα