Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση οθόνης

kathgti

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιαυτο το λογο ειπα αν δεν μπορει να παρει μια cash να παρει μια με δωσεις....

σιγουρα ειναι καθαρα επαγκελματικες

μη σιγκρινουμε την διασκεδαση

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1082620

με τη δουλεια

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1089145

Δημοσ.

ΟFF TOPIC: john-lamia χρησιμοποίησε τον Firefox με αυτόματο Ελληνικό λεξικό γιατί μου έβγαλες τα μάτια ρε παιδί μου...

Δημοσ.
ΟFF TOPIC: john-lamia χρησιμοποίησε τον Firefox με αυτόματο Ελληνικό λεξικό γιατί μου έβγαλες τα μάτια ρε παιδί μου...

σορυ.

δουλευω ιντερνετ εξπλορερ 11. σιγουρα τον δουλευουν κ αλλοι στο ινσομνια αν εχουν προβλιμα να μου πουν...

παντος κανε κανα απτειτ στον μπροουζερ σου....

• Super Moderators
Δημοσ.
σορυ.

δουλευω ιντερνετ εξπλορερ 11. σιγουρα τον δουλευουν κ αλλοι στο ινσομνια αν εχουν προβλιμα να μου πουν...

παντος κανε κανα απτειτ στον μπροουζερ σου....

έλεος με τα engreek...

Δημοσ.

Έτσι είναι ThReSh.. Οι άνθρωποι προσαρμόζωνται.Τους αφαιρείς τα greeklish πάνε στα engreek, όπως τονίζεις

Δημοσ.

Απ' τη στιγμή που η οθόνη αποτελεί το κύριο εργαλείο της δουλειάς σου, κατά τη γνώμη μου η αναζήτηση θα πρέπει να γίνει με τα εξής κριτήρια:

1. Χρωματική πιστότητα. Ακόμα κι ένα μέτριο CRT όπως αυτό που έχεις, αποδίδει πιστότερα τα χρώματα από τα περισσότερα επώνυμα LCD. Μονόδρομος λοιπόν ένα S-PVA panel, αν δεν θέλεις εκείνο το υπέροχο γαλάζιο της μακέτας να τυπωθεί μωβ.

2. Μέγεθος. Τουλάχιστον 20" σε 4:3 ή 24" σε wide, ώστε να μπορείς να απλώσεις με άνεση τα εργαλεία σου στην οθόνη.

3. Αξιοπιστία και γρήγορο service, αν δεν θέλεις να μείνεις ένα μήνα χωρίς οθόνη.

4. Εργονομία. Βάση που να ρυθμίζεται εύκολα σε ύψος, περιστροφή, αλλά ακόμα και pivot.

Όλα τα υπόλοιπα, όπως ταχύτητες απόκρισης, δυναμικά contrast, ενσωματωμένα ηχεία και USB hub, νομίζω πως δεν πρέπει να παίξουν ρόλο στην επιλογή σου.

Από τα παραπάνω πιστεύω πως, αν δεν κάνω λάθος, βγαίνει μόνο ένα όνομα: EIZO με PVA panel. Κάτι που μεταφράζεται σε τουλάχιστον 700€, αλλά όταν συζητάμε για κύριο εργαλείο δουλειάς, η σωστή λέξη είναι επένδυση...

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις πληροφορίες, νομίζω κλείνω προς την samsung που εχει αρκετά καλή ανάλυση, και 170 γωνίες θέασης και νορμάλ τιμή ;)

πρέπει προφανώς να πάω να την δω και από κοντά, νομίζω το καλύτερο.

Δημοσ.
για να καταλάβω κιόλας, τι είναι το TN PANEL που είστε τόσο κατά??

TN panel εχει η πλειοψηφια των οθονων που πωλουνται στην αγορα και το βασικοτερο μειονεκτημα τους ειναι η κακη απεικονιση που εχουν οταν μετακινησε στον καθετο αξονα. Οταν τις κοιτας απο κατω συνηθως μαυριζουν και δε βλεπεις τπτ και οταν τις κοιτας απο πανω ξεθωριαζουν.

Δημοσ.
για να καταλάβω κιόλας, τι είναι το TN PANEL που είστε τόσο κατά??

το S πανελ ειναι περισοτερο επαγκελματικο κ δεν αξιζει να παρεις οθονη με μικρη διαγονιο με τετιο πανελ.... αρα πας σε 22αρα με 24, το κοστος? σιγουρα αλμιρο!!!

αλλα οτι πλιρωνεις περνεις.... το θεμα ειναι να μας πεις ακριβος τα χρηματα που διαθετεις για μια οθονη θα σου προτινουμε την αναλογη.

αλλα αφου μας λες οτι ειναι καθαρα επαγκελματικη η χρηση της οθονης σου γιαυτο κ επιμενουμε σε αυτο το πανελ.

αλλα ξαναλεω πιγενε καπου δες μια κ αν σου αρεσει γραψτην μας να δουμε ποια ειναι κ θα σου πουμε τις γνωμες μας, γιατι καποιος μπορει την εχει αυτη που θα δεις. οκ?:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...