Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στις ρυθμίσεις router, antivirus και firewall

APOSTOLOS42

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ADSL ME ROUTER SIEMENS CL-110 KAI ANTIVIRUS KASPERSKY 7.0 - ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΡΥΘΜΙΣΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΟ DOWNLOADING ΑΠΟ uTORRENT Η/ΚΑΙ ΑΠΟ e-MULE. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤO FIREWALL TOY KASPERSKY ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΣΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ). ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΦΙΛΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ (ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

α.καλως ηρθες στο φορουμ.

β.μην γραφεις με κεφαλαια.

γ.αφου δεν ξερεις απο firewall δεν υπαρχει λογος να το εχεις.τι τα βαζετε αν δεν μπορειτε να τα χειριστειτε.τοσο καιρο ειμαι χωρις firewall και εχω λυσει τα προβληματα μου.κανε την ζωη σου πιο ευκολη

Δημοσ.

α. καλώς σε (σας) βρήκα :-) β. οκ γ. μα δεν έβαλα το firewall επί τούτου - το έχει ήδη ενσωματωμένο ο kaspersky. υπάρχει τρόπος να βγάλω το firewall από το antivirus χωρίς να μου αλλάζει συνέχεια τα φώτα στα alert τύπου 'ο υπολογιστής σας κινδυνεύει' κτλ? κι αν ανενεργοποιήσω το firewall δεν έχω ουσιαστικό κίνδυνο από το internet αφου θέλω να κατεβάζω αρχεία?

Δημοσ.

α. καλώς σε (σας) βρήκα :-) β. οκ γ. μα δεν έβαλα το firewall επί τούτου - το έχει ήδη ενσωματωμένο ο kaspersky. υπάρχει τρόπος να βγάλω το firewall από το antivirus χωρίς να μου αλλάζει συνέχεια τα φώτα στα alert τύπου 'ο υπολογιστής σας κινδυνεύει' κτλ? κι αν ανενεργοποιήσω το firewall δεν έχω ουσιαστικό κίνδυνο από το internet αφου θέλω να κατεβάζω αρχεία (torrents); ή μέσω e mule?

Δημοσ.

α.δεν αν μπορεις να το κλεισεις το firewall η βρες μια εκδοση μονο με antivirus.β.αν προσεχεις τι κατεβαζεις θα εισαι μια χαρα.το firewall ειναι για επιθεσεις οχι για ιους.το antivirus ειναι για ιους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...