Προς το περιεχόμενο

Ηχεία LOGITECH Z-2300 2.1

Ultimate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους. Μολις παραγγειλα τα συγκεκριμενα ηχεια και θελω να μου πειτε την γνωμη σας για την ενταση και την ποιοτητα του ηχου που βγαζουν να δω αν εκανα καλη επιλογη! Ολες οι γνωμες δεκτες! :P

( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501600 ).

Δημοσ.

Πολυ καλα ηχεια, πολυ δυνατο το μπασο που βγαζουν, γενικοτερα τα πιο δυνατα ηχεια 2.1 για Η/Υ που ειναι διαθεσιμα αυτην την στιγμη στην Ελληνικη αγορά.

Θα με βολευε πολυ παντως να ηχαν ασυρματο κοντρολ ή εισοδο για μικροφωνο διπλα στην εξοδο του ηχου.

Επισης εχω παρατηρησει οτι βγαζουν ενα πολυ μικρο ηχο (το ρευμα που τροφοδοτει) ακομα κ οταν ειναι κλειστα απο τον διακοπτη του χειριστηριου και με ενοχλουν στον υπνο.

Δημοσ.

Η επιλογη αντικειμενικα δεν ειναι συγκλονιστικη ΑΛΛΑ φανταζομαι οτι για εσενα που εισαι κατοχος τους, θα ειναι αρκετα για τον σκοπο που τα θελεις. Ριξε μια ματια και εδω αν θελεις..

http://reviews.cnet.com/pc-speakers/logitech-z-2300/4505-3179_7-30993080.html

Δημοσ.
Η επιλογη αντικειμενικα δεν ειναι συγκλονιστικη ΑΛΛΑ φανταζομαι οτι για εσενα που εισαι κατοχος τους, θα ειναι αρκετα για τον σκοπο που τα θελεις. Ριξε μια ματια και εδω αν θελεις..

http://reviews.cnet.com/pc-speakers/logitech-z-2300/4505-3179_7-30993080.html

Ηθελα να δωσω γυρω στα 100 ευρω και να εχω ενταση μουσικης και δυνατο μπασο. Ολοι οσοι ρωτησα μου ειπαν οτι τα συγκεκριμενα ηχεια, ειδικα για το συγκεκριμενο ειδος μουσικης ( beatakia klp) ειναι οτι πρεπει...

Δημοσ.

για μουσική δεν λενε πολλά.καλό μπάσο αλλά πολύ μέτρια μεσαία...

για ταινίες και παιχνίδια πάντως είναι κορυφή

Δημοσ.

Καλορίζικα φίλε μου.:-)

Σκέφτομαι να προχωρήσω και εγώ στην αγορά των συγκεκριμένων ηχείων αλλά με προβληματίζει πολύ η απόδοσή τους στην μουσική(Rock - Electronica).

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα,να τα παραγγείλω ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο πάνω-κάτω στα ίδια χρήματα?

Δυστηχώς τα οικονομικά μου,δεν μου επιτρέπουν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή,να προβώ σε αγορά καλού δικάναλου ενισχυτή και ηχείων.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

αμα άκουγες rap, rnb και drum n bass θα σου έλεγα πάρτα.

επειδή και εγώ ηλεκτρονική ακούω...δεν λένε τα συγκεκριμένα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.:-)

Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο σετ περίπου στα ίδια χρήματα?

Δημοσ.

Προσωπικά πρίν πάρω αυτά είχα κάτι creative 2.1 τα οποία είχαν πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου. τα είχα πάρει 40 ευρώ. Το μπάσο όμως ήταν σαν να βαράς παντόφλα στο τραπέζι :lol:

πολύ καλά είναι τα altec lansing (κάπως έτσι λέγονται)

Δημοσ.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.:-)

Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο σετ περίπου στα ίδια χρήματα?

καλά ρε αρχηγέ μου τα πήρες τωρα που τα πήρες? Τι ρωτάς τώρα? Θες να σου πούμε τι καλά ηχεία πήρες ή αν ειναι πατάτα, ανετα μπορεί να ακούσεις και τα 2.

Φιλικά...

• Super Moderators
Δημοσ.
καλά ρε αρχηγέ μου τα πήρες τωρα που τα πήρες? Τι ρωτάς τώρα? Θες να σου πούμε τι καλά ηχεία πήρες ή αν ειναι πατάτα, ανετα μπορεί να ακούσεις και τα 2.

Φιλικά...

δεν είναι αυτός ο topic creator :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...