hristos 22 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Γεια σας παιδια....εχω ενα προβλημα μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει...Εχω εδω και μια βδομαδα στη VIVODI μεχρι.... χθες ολα καλα μεχρι τις 18:00....ξαφνικα μου κανει εναν αποσυντονισμο το ρουτερ(speedtouct ST780)...και ξερεται οτι τηλεφωνο μεσο VOIP καπουτ.Απο εκει και μετα μεχρι τις 23:00 συνεχεια αποσυντονιζοταν...συνχρονιζε για δευτερολεπτα και παλι κατω....Πηρα τη vivodi τηλεφωνο(απο το κινητο μου) και μου λεει οτι θελει reset το router...μου λεει και τον τροπο....αλλα παπαλα.Οσπου ειδαμε και ξειδαμε και μου λενε ευγενικα θα το δηλωσουμε ως βλαβη(σημειωση οτι τηλεφωνο μπορω να παρω ολο αυτο το διαστημα,ενω δεν μπορει να με παρει κανεις.... λεει τεχνικο προβλημα...αλλα με διαβεβαιωσαν οτι ειναι λογο φορητοτητας).τελος παντον....ενω ερχεται στισ 23:00 και βλεπω οτι ολα καλα τους περνω και το ξεδηλωνω..λεω καποια λεπτομερια με το royter..σημερα το πρωι με περνουν απο την τεχνικη υποστηριξη τους εξηγω πως εχει... και ολα ο.κ...μεχρι σημερα παλι στις 18:00 ....παλι τα ιδια.Ξαναπερνω και μου λενε παλι τα ιδια...κανε reset κτλ,κτλ..παπαλα παλι..το ξαναδηλωνω σαν βλαβη αυτη τη φορα μου ειπαν οτι θα μπορουν να με περνουν κιολας αλλα θα το κοιταξουν αυριο....περιεργω γιατι μολις μου ηρθε...ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΩ...το κοιταξαν κιολας?μπορει να μου πει κανεις εαν ξερει η εχει συναντησει τετοιο προβλημα τη ακριβως συμβαινει στη γραμμη μου....
Emilie Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 βασικα εγω που χα κάποιο πρόβλημα, με το τηλεφωνο, λύθηκε σε μια βδομάδα , τώρα με το router είσαι σίγουρος πως τα κάνεις όλα σωστα? Επειδή αυτοί οι λ@λ@κες δεν εχουν μαζι όλο το manual, θα ταν καλο να το βρεις και να το κατεβασεις ωστε να περασεις όλες τις ρυθμίσεις σωστά και να το έχεις όσο ασφαλές το θες εσύ! Επιπλέον είχα κάποιο πρόβλημα με τους κωδικούς και κάνωντας ένα search βρήκα κάποιους άλλους που λειτουργούσαν επίσης οκ!Και έκανα τη δουλειά μου!
hristos 22 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Το βασικο μου προβλημα ειναι οτι ξεσυνχρονιζεται στο πουθενα και οσα reset και να του κανεις δεν επανερχεται εκτοσ του reset στο 3-4ωρο...ολη τη βδομαδα ειμουν πολυ καλα...μηπως εχεις την σελιδα που μπορω να κατεβασω το manual?
Emilie Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Για το ρούτερ http://www.speedtouch.nl/docs/ST780WL_CLIGuide_R62.pdf είναι βέβαια μεγάλο αλλά νομίζω ότι θα βρεις κάποιες πληροφορίες αν αχοληθείς μαζί του. Oι κωδικοι είναι αυτοί που σου δίνουν μαζί!Πως θα μπεις στο ρούτερ να το ρυθμίσεις?Κάνε κάποιο search και μες στο φόρουμ και στο google, βαζοντας το ακριβής μοντέλο του ρούτερ σου και το όνομα vivodi, θα βγούν αρκετοί με παρόμοιο πρόβλημα με σένα πιστεύω. Μπορείς να δεις τι ρυθμίσεις έχουν κάνει. εχεις pm!
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 an χανει συγχρονισμο τοτε πολυ απλα κατι γινετε με την γραμμη.οτι και ρυθμιση να αλλαξεις στον ρουτερ ο συγχρονισμος πρεπει να ερχεται μονος του
Emilie Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 βασικα εμενα εξ αρχης δεν είχε τηλέφωνο(για μια βδομάδα), και μετά όταν συγχρονίστηκε δεν ξαναχάθηκε το σήμα του, βέβαια adsl είχα σταθερή από το πρώτο λεπτό που σύνδεσα το ρούτερ!Οπότε παίρνε τηλέφωνα μέχρι να στο φτιάξουν! Βέβαι ότι πρόβλημα και να χεις αυτοί σου λένε πρόβλημα συγχρονισμού, γι αυτό πρότεινα να δεις και λίγο το ρούτερ σου, μήπως τρέχει και τίποτα μ αυτό, γιατί τα κλειδώνουν σε ότι να ναι ρυθμίσεις και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!
hristos 22 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 οχι ρε παιδια ξεσυνχρονιζεται στανταρ ωρες απο της 19 μεχρι το πολυ στηs 22:30- 23.Εγω νομιζω οτι εκεινη την ωρα κατι τρεχει με την γραμμη...αλλα ετσι ξαφνικα?μεχρι και την παρασκευη δεν ειχα κανενα προβλημα
hristos 22 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 και τωρα που σας γραφω μολις πριν κανενα πενταλεπτο συνχρονισε...χωρις reset και μαλα....γανιες που μου λεγανε οτι θελει (reset,μετρα λεει το καλωδιο ακου μαλ....κια σαν της παλιες φαρσες ποσα μετρα ειναι απο την μπιζα και αλλα χαχαχαχαααα ειχα σκασει να γελεω )...το αφησα σημερα μονο του και οντος στης 22:15 συνχρονισε μονο του.
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 απλα οταν συγχρονισει δες με τι χαρακτηριστικα συγχρονιζει η γρμαμη.εκτος αν εχει προβλημα το ρουτερ και κανει τα δικα του αλλα μαλον για προβλημα γραμμης.
hristos 22 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Σημερα μου κατεβασανε την ταχυτητα...συντονιζει στα 8000 και μου ειπαν οτι ετσι ανεβενει το margin(apo 6,0 το κανανε 8)εχει καμια σχεσει με τον αποσυντονισμο σε συγκεκριμενες ωρες που κανει?εαν εφταιγε αυτο δεν θα αποσυνχρονιζε σε ατακτα χρονικα διαστηματα?
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 λογικα ναι ετσι οπως τα λες ειναι.τωρα στην πραξη θα δεις.απλα αυτοι πιστευουν οτι εκεινη την ωρα πεφτει χαμηλα το margin και δεν συγχρονιζει αλλα εκει απλα θα αποσυγχρονιζε και 8α συγχρονιζε ξανα ενω εσενα χανεται για καμποση ωρα.
hristos 22 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Οντος σημερα δεν ειχα τοσο σοβαρο προβλημα...ξεσυνχρονισε δυο τρεις φορες για κανενα πενταλεπτο και ξαναηρθε...λες να ηταν απλη τυχη?
hristos 22 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.. κατι μου λεει οτι τελικα ηταν το margin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.