Προς το περιεχόμενο

Asus 9800GX2 απο e-shop

Musashi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα....Θελω να παρω την 9800GX2 απο το e-shop, απλα πηρα μια ματια απο κατι πιο παλια post περι e-shop....και αρχιζω να ανυσηχω....θα επρεπε?

Μην ξεχνατε κανει 519 ευρω.

Την γνωμη σας παρακαλω.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Είναι να μην την πατήσεις, γενικά απο το κατάστημα αυτό έχω πάρει πολλά και είμαι ευχαριστημένος

Δημοσ.

Θα σου προτεινα πριν προβεις στην συγκεκριμενη αγορα να τσεκαρεις και καποιες αλλες επιλογες. Να εχεις παντα στο νου σου οτι τετοια προιοντα συντομα αλλαζουν τις τιμες λογο ανταγωνισμου προς τα κατω.Αρα μην βιαστεις. Τωρα σχετικα με το μαγαζι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα...

• Super Moderators
Δημοσ.
Γνωμη μου ειναι να μεινεις με την 8800gtx μεχρι τις 9900xxx...

σωστότατη άποψη...

Δημοσ.
υπάρχουν και φτηνότερες 9800GX2...δεν είναι ανάγκη να πάρεις αυτή που κάνει 519 euro...

η φτηνότερη είναι στα 450 euro...

use http://www.skroutz.gr :-)

Η φθηνοτερη των 450Ε ειναι σε "μη διαθεσιμη" κατασταση απο το συγκεκριμενο σαιτ εδω και 10 μερες περιπου. Ελπιζω να τη φερουν και να τη πουλησουν οντως και τοσο...μια μερα ;)

Η 9800GX2 φαινεται να πηγαινει σε 470Ε< τιμες. Αν η Asus με 519Ε δινει κατι παραπανω τοτε οκ, αν οχι, χαμενα λεφτα.

Δημοσ.
Γνωμη μου ειναι να μεινεις με την 8800gtx μεχρι τις 9900xxx...

Και μόλις πάρει την 9900 σε λίγο καιρό θα βγαίνει η 9980 ας πούμε και θα του λέμε πάλι περίμενε :devil:

• Super Moderators
Δημοσ.

μην ορκίζεσαι...ακόμα rumors είναι...παίζει να μπέρδεψαν οι βλκς το G92 55nm με το GT200 για την σειρά 9900...

Δημοσ.

Αμα ειναι να την παρω τωρα και να την αλλαξω τον Ιουλιο να το #@$$ ....

Το θεμα ειναι τι διαφορα θα εχει η 9800GX2 - 9900GX2?

θα αξιζει η διαφορα μιλαμε παντα σε αναλυσεις 1920Χ1200.... Ασε δεν ξερω τι να κανω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...