SASAKIS Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Απο τη δευτερα ολοι η αλεξανδρουπολη εχει το ιδιο προβλημα ενω κατεβαζεις αψογα κολλανε ολα τα online games lineage2 οταν πηρα πρωτη φορα στον ΟΤΕ μου ειπε spyware εκανα φορματ αλλα τιποτα μια απο τα ιδια μετα ακουσα το ιδιο προβλημα πανω απο 40 ατομα γιατι ομως? ξερει κανεις ή υποθετει κατι λογικο?
SASAKIS Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 δες ολη η παρεα εχει το ιδιο προβλημα οσοι εχουμε συνδεση otenet-conn-x το συνοικιακο net που εχει ΟΤΕ τα ιδια και πολλοι αλλοι στην πολη εχουν το ιδιο παραπονο
titikos46 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Τι καθεστε αλλαξτε παροχο,δεν εχει αλλο εκει?
SASAKIS Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μια κουβεντα ειναι πρεπει να περασει ακομα 1.5μηνας βλεπεις εβαλα τσιφρα σε 6μηνη δεμευση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 πιταρισμένο dslam ftw?
jodi Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Ο ΟΤΕ απο οτι εχω ακουσει κανει αναβαθμησεις γενικα, αρα προβλεπω τετοιους ειδους φαινομενα να εχουν σχεση με το προβλημα που περιγραφεις.
SASAKIS Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 ναι ομως γιατι να μαη μας λεει εξαρχης το και το και να μας παραπεμπει σε προβληματα τυπου spyware or rooter?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 no idea...πάντως καλύπτεται από το συμβόλαιο του για αυτη την κατάσταση
disqualified Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 ναι ομως γιατι να μαη μας λεει εξαρχης το και το και να μας παραπεμπει σε προβληματα τυπου spyware or rooter? γιατι αυτοι που παιρνεις τηλεφωνο ετσι κι αλλιως δεν εχουν καμια σχεση με το αντικειμενο ο,τι τους εχουν πει λενε. Για να σου δωσω ενα παραδειγμα το πιο πιθανο ειναι οτι πηρες τηλεφωνο και ζητησες βοηθεια απο μια φοιτητριουλα φιλολογιας
SASAKIS Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 καλα σημερα δωσαν ρεσιταλ τους ειπα οτι να σταματησουν την δικαιολογια rooter-spyware δοκιμασα 3 rooter και format αλλα τιποτα και οτι δεν μπορει ξαφνηκα ολα τα rooter του conn-x να χαλασαν και ολοι να εχουμε spyware .Ακομα το προβλημα ειναι σε ωρες αιχμης δλδ 16-22 και μου ειπε περιμενε και με εβαλε σε αναμονη και με πηρε καποιος αλλος που ελεγε κασετα με τον προηγουμε δλδ τα ιδια.Xαζο και ομως ελληνικο μου λεει πρωτη φορα εναφερετε κατι τετοιο δεν μας πηρε καποιος αλλος τηλεφωνο ενω γνωριζω πανω απο 20 ατομα που το καναν τα συμπερασματα δικα σας
RGSPORTS Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Καλησπερα παιδια, Ψαχνοντας σημερα στο νετ για το συγκεκριμενο προβλημα βρηκα αυτο το thread. Ειμαι απο Κρητη και εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με το Lineage (εγω και μια 10αρια φιλαρακια). Εχει κανεις πληροφοριες? Εννοειτε οτι στο support της οτενετ σου λενε οτι να'ναι. Προσωπικη εκτιμηση αν και δεν ειμαι γνωστης... Ειναι σαν φιλτραρει ο ISP τα data που ερχοντε και να στα στελνει μαζεμενα καθε 2 λεπτα. Το παιχνιδι δηλαδη παγωνει και κανα 2 λεπτα και μετα τα βλεπεις ολα μαζεμενα. Καμια ιδεα?
Ather Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 @SASAKIS έχεις μεγάλη υπομονή που δοκίμασες 3 διαφορετικά router και έκανες και format. Για το πόσο άσχετοι είναι σκέψου ότι αυτοί μπορεί να είναι κάπως άσχετοι όμως αυτοί που τους καλούν είναι ακόμη πιο άσχετοι. Αυτός είναι ο λόγος που απαντάνε με αυτόν τον τρόπο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Sasakis τα online games συνήθως κολλάνε λόγο άθλιου ping...μήπως να ανοιξείς κανά cmd και να αρχίζεις να pingάρεις από δω και από κει για να δεις πως είναι τα pings σου με εξωτερικό (και να συγκρίνεις με άλλους φίλους σου)??? επίσης μην θεωρείς απίθανο να έχουν πρόβλημα οι servers του L2 με κάποιον ελληνικό ISP...το ότι είναι official δεν σημαίνει ότι δεν έχουν προβλήματα, πχ με το WoW όταν έπαιζα official ασφαλώς υπήρχαν κάποιες στιγμές που με συγκεκριμένους ISPs τα πράγματα ήταν απαράδεκτα όχι μόνο disconnects αλλά και υπερβολικό lag
Slak Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 λογικά το πινγκ που έχει στον κάθε σέρβερ θα στο δείχνει και στην αρχική , πριν συνδεθείς . Τουλάχιστον όταν έπαιζα εγώ L2 τό χε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.