Προς το περιεχόμενο

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ram GEFORCE 8400 GS

SSJ Vejita

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας!

Μηπως ξερει κανενας απο που ανεβαζεις μνημη στη GEFORCE 8400 GS σε φορητο acer aspire 5720G????

Γιατι απο πουθενα δεν το βρηκα ουτε μεσο ΒΙΟS ουτε μεσω windows.

"Δικο μου τυπογραφικο λαθος"

Εννοω μεσω πιας ρυθμισης δανειζεται απο τη RAM γιατι ξερω οτι μπορει να φτασει μεχρι 1 giga η ram

της Geforce αφου το γραφει κιολας, αλλα δεν ξερω απο που γινεται.

Δημοσ.

Καλυτερα να τσεκαρεις στο internet πιο προσεκτικα, γιατι και εγω κατοχος Αcer ειμαι και καποια πραγματα/αποριες σχετικα με την καρτα μου (7900GT) δυσκολα βρηκα.

• Super Moderators
Δημοσ.
για σας!

Μηπως ξερει κανενας απο που ανεβαζεις μνημη στη GEFORCE 8400 GS σε φορητο acer aspire 5720G????

Γιατι απο πουθενα δεν το βρηκα ουτε μεσο ΒΙΟS ουτε μεσω windows.

δεν αναβαθμίζεται η μνήμη αλλά "δανείζεται" από την ram νομίζω...

Δημοσ.

να ρωτησω και εγω κάτι για να μην ανοίγω καινούριο θέμα???

εντάξει, η μνήμη η κανονική δεν αναβαθμίζεται αλλά υπάρχει περίπτωση με κάποια ρύθμιση να δανειστεί περισσότερη από τη ram αν υπάρχει μπόλικη διαθέσιμη???

το λέω γιατί εγώ έχω το hp pavilion dv6660ev το οποίο είναι ο μόνος φορητός που έχω δει που ενώ έχει την 8400 gforce με 128 dedicated μνήμη μπορεί να φτάσει δανειζόμενη από την Ram μόνο μεχρι 383 mb και όχι 895 όπως συνήθως όλοι οι υπολογιστές που έχουν την gforce 8400 με 128 Mb...: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF25a/532971-531879-1731729-1731729-1731729-80637291.html

μήπως αυτό το έχουν ρυθμίσει να πηγαίνει τόσο με το σκεπτικό ότι δεν μπορεί να πάρει περισσότερο αφού τo laptop διαθέτει μόνο 1gb ram??? :confused::confused::confused:

αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: αν του βάλω εγώ 2gb ram υπάρχει δυνατότητα με κάποια ρύθμιση να μπορει να δανείζεται 895Mb όπως οι υπόλοιποι φορητοί που έχουν την gforce 8400 me 128 dedicated ram??? :-):-):-)

Δημοσ.

Επειδή έκανα και την μνήμη του δικού laptop από 1 στα 2 gb , είδα ότι αυτόματα η μνήμη που "δανείζεται" η gpu ανέβηκε. Οπότε λογικά και σε εσένα το ίδιο θα γίνει.

ps:το παραπάνω προκύπτει από προσωπική εμπειρία

Δημοσ.

Τα 128mb dedicated ειναι αρκετα για την 8400gs,το να της δωσεις 984(!)mb απο την ram δεν προκειτε να βοηθησει.

Δημοσ.

τώρα η βαθμολογία που δίνουν τα vista είναι 3.1.... (δηλαδή η βαθμολογία των aero γιατί όλων των άλλων είναι απο 4 - 4.9)....

και μάλλον είναι εξ'αιτίας της κάρτας γραφικών έτσι????

αν βάλω 2gb ram θα αλλάξει αυτό το 3.1 η όχι????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...