Προς το περιεχόμενο

Connex 4Mbps και @#$% τους συμβολισμούς τους

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω ότι θα σας φανεί ηλίθιο αλλά έχω τρελαθεί από τα νεύρα μου με όλους τους ηλίθιους συμβολισμούς KBps, Kbps, Kb/s klp @#$@#$@#$. Με ποια λογική οι πάροχοι μετράνε σε bps, τα πρόγραμμα σε Bps κτλ…. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Εκλιπαρώ για βοήθεια

Έβαλα Connex 4Mbps ή MBps (όπως στο διάολο το εννοούνε) και μου φαίνεται αργό.

Στο speedtest πήρα αποτέλεσμα

Download 3527Kb/s και

Upload 207Kb/s (άλλη υποδιαίρεση????)

Είναι εντάξει ή όχι; Μόνο αυτό θέλω να μου πείτε (δεν έκανα κανένα download ή upload κατά τη διάρκεια της μέτρησης.

Όταν έχω open το utorrent το RxTx μου βγάζει περίπου 400Kbs (άλλο αυτό?)

Το utorrent κάνει download περίπου 20ΚΒ/s (ακόμα ένας συμβολισμός)

Είμαι ΟΚ ;

Pleaseeeeeeeee οικονομικά σπούδασα όχι προγραμματιστής. Αν δεν μάθω στο μέλλον θα ανακοινώνω τα επιτόκια ανά μήνα να δω τι θα καταλαβαίνει ο κόσμος.

Είναι πολύ απατεώνες οι πάροχοι. Στον ΟΤΕ πήρα δύο φορές και τους είπα τελείως άλλες τιμές επίτηδες, και τις δύο φορές μου είπαν ότι είμαι πολύ καλά!!!! οι γελοίοι ….

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ ρε παιδιά

Δεν φαντάζεστε το καλό που κάνατε. Με γλυτώσατε από το εγκεφαλικό

Έχω διαβάσει άπειρες σελίδες για τις υποδιαιρέσεις αλλά δεν έβγαλα άκρη.

Και μετά λένε για τις τράπεζες ……. Οι πάροχοι έχουν πάρει πτυχίο στην κομπίνα

Δημοσ.

Όλοι οι πάροχοι ανακοινώνουν τις ταχύτητες σε bits / Second (KBits/Sec, MBits/Sec)

Δεν μπορείς να κατηγορείς τους παρόχους για τό πώς επιλέγει να μετράει η κάθε εφαρμογή ή το κάθε site...

• Super Moderators
Δημοσ.

aha μάλιστα...κομπίνα επειδή χρησιμοποιούν την κατάλληλη μονάδα μέτρησης...kk

Δημοσ.

Κομπίνα γιατί ο καθένας μετράει όπως τον βολεύει για να κάνει μπούγιο. Πως θα σας φαινόταν να θέλατε να αγοράσετε σπίτι και ο πώλητής να σας έλεγε ότι είναι 12,456cm2 ή η τράπεζα ότι η δόση σας είναι 160 τάλαρα του ? ;

Δημοσ.

Το θεμα ειναι να κανεις την δουλεια σου φιλε μου! Αν δεν εχεις restart δωσε μια μουντζα σε ολους και τελειωσες...

• Super Moderators
Δημοσ.
Κομπίνα γιατί ο καθένας μετράει όπως τον βολεύει για να κάνει μπούγιο. Πως θα σας φαινόταν να θέλατε να αγοράσετε σπίτι και ο πώλητής να σας έλεγε ότι είναι 12,456cm2 ή η τράπεζα ότι η δόση σας είναι 160 τάλαρα του ? ;

sorry αλλά αν δεν ξέρει κάποιος τις μονάδες μέτρησεις δεν φταίει ο ISP...

από την στιγμή που είναι έτσι τα μεγέθη σωστά κάνει και τα μετράει έτσι...

δλδ στην Formula 1 έπρεπε να τα μετράνε σε δευτερόλεπτα και όχι σε εκατοστά και χιλιοστά του δευτερολέπτου μόνο και μόνο για να μην μπερδεύεται κάποιος τηλεθεατής? :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...