Προς το περιεχόμενο

Τι γίνεται με τη Dell Hellas?

winmik2kx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στα μέλη του forum!

Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια πληροφόρηση σχετικά με την αλλαγή πλεύσης που δείχνει να κάνει η Dell Hellas. Πιο συγκεκριμένα, απ' όσο διαβάζω στο insomnia αλλά και σε άλλα ελληνικά fora, η Dell σταμάτησε πριν από λίγες μέρες να δέχεται παραγγελίες από ιδιώτες. Ακούγονται διάφορα σχετικά με τις συμφωνίες της με Carrefour & Dixon's-Κωτσόβολος, για τη λιανική διάθεση των προϊόντων της, αλλά δεν υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο σχετικά με το πότε θα αρχίσει αυτή. Επιπλέον, δεν ξέρω πως θα επηρεαστεί η τιμή των προϊόντων της, αφού οι τιμές της (ακόμα και μετά τις γνωστές "προσφορές") είναι σαφώς πιο υψηλές από τις τιμές που αναγράφονται στα διάφορα ευρωπαϊκά site της Dell, και τώρα εμπλέκεται άλλος ένας κρίκος μεταπωλητή στην αλυσίδα μέχρι τον τελικό καταναλωτή...

Για παράδειγμα, ενδιαφέρομαι άμεσα για μια οθόνη, την 2408, και την προηγούμενη Πέμπτη επικοινώνησα με πωλητή και έλαβα προσφορά με ισχύ 15 ημερών. Θεωρητικά μπορώ (υποθέτω..) να κάνω ακόμα την παραγγελία, αλλά δεν ξέρω πλέον αν με συμφέρει. Αξίζει να περιμένω να δω τι θα γίνει με τις τιμές λιανικής ή θα είναι χειρότερα τα πράγματα? Και πόσο άραγε θα χρειαστεί να περιμένω??

Παρακαλώ αν κάποιο μέλος του forum έχει κάποια έγκυρη πληροφορία σχετικά με τη μελλοντική διάθεση των προϊοντων, ας τη μοιραστεί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...