ghouls Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή ψηκτρα για καρτα γραφικών 8600gt?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 αν δεν κάνεις overclocking η μαμίσια φτάνει και περισσεύει
@topos Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 αν δεν κάνεις overclocking η μαμίσια φτάνει και περισσεύει Eκει ηθελα να καταληξω+οτι δεν αξιζει στην συγκεκριμενη καρτα των ~85ευρω να δωσεις ~35ευρω για o/c. Αμα παλι χαλασε λογικα θα σε καλυπτει η εγγυηση...
ghouls Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 η καρτα μου είναι και για overclocking...και θέλω βασικά να την αλλαξω γτ κανει αρκετό θόρυβο..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Zalman ή Thermalright που αντιστοιχούν για την κάρτα σου (αν και πάλι δεν νομίζω ότι αξίζει να κάνεις overclocking στην συγκεκριμένη)
Yiannis111 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 εχω καρτα γραφικων 8600 GT και κανει πολυ θορυβο τι ψυξη να βαλω? θα υπαρχει αποτελεσμα?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Οντως παιδια επειδη τυχαινει να εχω τωρα πανω στο γραφειο μου μια 8600GT Sparkle (δειτε φωτο απο το μεσημερι)κανει ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ θορυβο το ανεμιστηρι των 3 cm... Για προτεινετε τπτ...
Iron_Druid Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Κ εγω ημουν κατοχος αυτης της καρτας. Προσφατα πηρα μια 8800GT παλι της ίδιας εταιρίας. Η αλήθεια είναι οτι κάνει αρκετό θόρυβο η κάρτα και ανεβάζει 85C σε 3D Marks και άλλα παρόμοια απαιτητιτικά παιχνίδια (Crysis κλπ). Θα έλεγα πριν δοκιμάσεις να αγοράσεις ψύκτρα, να φτιάξει ενα Profile στο Riva Tuner. Ετσι ειχα κανει εγω, την ειχα βαλει να τρέχει στα 30% και δεν ακουγοτονα. Οταν όμως δε, εμπαινα για παιχνίδια τότε λογικό είναι να δολευει στο 100%. Ενα πολυ καλό tutorial για αυτό που σου λέω, θα το βρεις σο 3D Guru (αλλα δεν θυμαμαι το Link, ψαξε το λιγο, αξιζει). Σχετικα με το overclocking εγω με default ψύκτρα και χωρίς να δώσω τάση, την πήγα: Core: +150 Memory: +30 ψαξε το λιγο γιατι καπου εκεί αρχίζουν τα artifacts. Τελικά δεν άξιζε και τόσο γιατί στην ουσία ανεβηκα περιπου 1000 πόντους στο 3DMark06. Μαζεψε χρηματα και πανε παρε την πιο φθηνη 8800GT της αγορας, και τοτε θα είσαι βασιλιάς.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Να ευχαριστησω το φιλο στο pm για τις ψυκτρες, αλλα καλο θα ηταν να τις βαλει κι εδω για να τις δουν και αλλοι. Επισης, εγω εχω μια Χ1800ΧΤ με το duorb οπως φαινεται στη φωτο και μια HD3870 αρα ειμαι ηδη βασιλιας χαχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.