Προς το περιεχόμενο

ψήκτρα για 8600gt sparkle...

ghouls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αν δεν κάνεις overclocking η μαμίσια φτάνει και περισσεύει

Eκει ηθελα να καταληξω+οτι δεν αξιζει στην συγκεκριμενη καρτα των ~85ευρω να δωσεις ~35ευρω για o/c.

Αμα παλι χαλασε λογικα θα σε καλυπτει η εγγυηση...

• Super Moderators
Δημοσ.

Zalman ή Thermalright που αντιστοιχούν για την κάρτα σου (αν και πάλι δεν νομίζω ότι αξίζει να κάνεις overclocking στην συγκεκριμένη)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Οντως παιδια επειδη τυχαινει να εχω τωρα πανω στο γραφειο μου μια 8600GT Sparkle (δειτε φωτο απο το μεσημερι)κανει ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ θορυβο το ανεμιστηρι των 3 cm...

Για προτεινετε τπτ...

post-32637-129062965246_thumb.jpg

Δημοσ.

Κ εγω ημουν κατοχος αυτης της καρτας. Προσφατα πηρα μια 8800GT παλι της ίδιας εταιρίας. Η αλήθεια είναι οτι κάνει αρκετό θόρυβο η κάρτα και ανεβάζει 85C σε 3D Marks και άλλα παρόμοια απαιτητιτικά παιχνίδια (Crysis κλπ).

Θα έλεγα πριν δοκιμάσεις να αγοράσεις ψύκτρα, να φτιάξει ενα Profile στο Riva Tuner. Ετσι ειχα κανει εγω, την ειχα βαλει να τρέχει στα 30% και δεν ακουγοτονα. Οταν όμως δε, εμπαινα για παιχνίδια τότε λογικό είναι να δολευει στο 100%. Ενα πολυ καλό tutorial για αυτό που σου λέω, θα το βρεις σο 3D Guru (αλλα δεν θυμαμαι το Link, ψαξε το λιγο, αξιζει).

Σχετικα με το overclocking εγω με default ψύκτρα και χωρίς να δώσω τάση, την πήγα:

Core: +150

Memory: +30

ψαξε το λιγο γιατι καπου εκεί αρχίζουν τα artifacts. Τελικά δεν άξιζε και τόσο γιατί στην ουσία ανεβηκα περιπου 1000 πόντους στο 3DMark06.

Μαζεψε χρηματα και πανε παρε την πιο φθηνη 8800GT της αγορας, και τοτε θα είσαι βασιλιάς.

• Moderators
Δημοσ.

Να ευχαριστησω το φιλο στο pm για τις ψυκτρες, αλλα καλο θα ηταν να τις βαλει κι εδω για να τις δουν και αλλοι.

Επισης, εγω εχω μια Χ1800ΧΤ με το duorb οπως φαινεται στη φωτο και μια HD3870 αρα ειμαι ηδη βασιλιας χαχ :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...