nathanas Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 γεια σας παιδια! θέλω να πάρω ένα usb flash drive αυτές τις μέρες... κοιτούσα μερικά online και είδα πως οι συνήθεις ταχύτητες είναι εγγραφή στα 3MB/s.μου φαίνεται πολύ αργό...μπορεί και πιο αργό και από το usbακι που έχω εδώ και 4 χρόνια.... Τι μπορείτε να προτείνετε σε καλύτερες ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης? Εγώ ήθελα να πάρω το παρακάτω αλλά με αυτές τις ταχύτητες αλλάζω γνώμη. για δείτε αυτό... http://www.amazon.com/TRANSCEND-FLASH-DRIVE-JETFLASH-FINGER/dp/B000UZRNIW Υπάρχει κάτι να προτείνετε με fingerprint reader και με μεγάλες ταχύτητες?
nathanas Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Ρε παιδια κάποιος να μου πει.... θέλω να πάρω ένα καλό και να μην το μετανιώσω γιατί θα σέρνεται στις μεταφορές αρχείων...
nathanas Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Φίλε μου άψογη μου ακούγεται η ταχύτητα... δεν είχα βρει τέτοια... Τώρα υπάρχει περίπτωση να βρω ένα με ίδιες ταχύτητες αλλά και με fingerprint reader???? Please ας μου πει κάποιος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.