qaz031 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μήπως από εσάς μπορεί να βοηθήσει: Έχω ένα σύστημα το οποίο λειτουργούσε άψογα στα VISTA με τη κάρτα nVidia GeForce 6200. Όταν ένας φίλος μου έδωσε την κάρτα Sapphire Radeon x1950 Pro 512 MB AGP μου εμφανίζεται η κάρτα γραφικών με ! και μήνυμα ERROR CODE 43. Έχω την παρακάτω σύνθεση Η/Υ Μητρική : ECS KV2 Lite με Chipset VIA K8T880 Pro/ VT8237 Επεξεργαστής : AMD Athlon 64 x2 4200+ Μνήμη : 2 x 1 GB DDR Δίσκος : WD SATA 500 MB AAKS Τροφοδοτικό : ThermalTake TR2 550 Watt Τα πάντα είναι πλήρως ενημερωμένα (BIOS, Drivers, Catalyst Hotfix 8.3 κοκ) Ψάχνοντας στο internet βρήκα κάποιες λύσεις αλλά καμία μέχρι τώρα δε μου κάνει : Να απενεργοποιήσω τον έναν πυρήνα Να αλλάξω το CPU to AGP Να κάνω εγκατάσταση σε ασφαλή λειτουργία Και άλλα τέτοια…
had3s Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Περίεργο, ήξερα οτι ο συνδυασμός του θανάτου είναι: X2 + ATI + VISTA + NForce 3. Απ' τη στιγμή που το motherboard σου δέν έχει NForce 3 chipset και έχει VIA, δε ξέρω τί να πώ... Όλοι πάντως που είχανε τον παραπάνω συνδυασμό αλλάξανε τη μητρική τους σε Nforce 4 ή στο VIA το δικό σου, και δουλεύουνε κανονικά. (εγώ δυστυχώς έχω NForce 3 ) Πέρα απ΄αυτό είχα διαβάσει πως στην αρχή και το VIA είχε πρόβλημα με αυτό το συνδυασμό, απλά η VIA έβγαλε είτε ενα fix είτε καινούριους drivers και το έφτιαξε... Ψάξου λιγάκι στο ίντερνετ ακόμη... Βρήκα αυτό που έγραψε ένας σε forum: "VIA, SIS and ULI have fixed the Problem via Mιcrosoft update, nVidia (as mother company of ULI) don´t want to fix the problem." Αυτός λέει οτι μέσω Mιcrosoft update γίνεται η δουλειά... Ελπίζω να βοήθησα κάπως. Καλή τύχη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.