Προς το περιεχόμενο

Περιεργη θερμοκρασια CPU

panos_kr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπνο χθες εβαλα καινουριο CPU athlon 5200+ στα 2.6

και οι θερμοκρασιες ειναι οι εξης ssssfb4.th.jpg

μπορειτε να μου πειτε απο ποιοuς παραγοντες εξαρτατε η θερμοκρασια γιατι δοκιμασα και την ψυκτρα που ειχε μεσα και μια δικια μου και ειμαι σιγουρος πως τις τοποθετισα και σωστα ...οποτε καπου αλλου ειναι το προβλημα

οι στροφες των fan της cpu ειναι φισιολογικες?

αυτη τι στιγμη επανω εχω αυτην την ψυκτρα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977719&product=922633

στην εικονα ειναι η ψυκτρα της AMD

Δημοσ.

εβαλα σχετικα λιγο δεν το παρακανα

παντος γενικα απο οτι ειδα στα παιχνιδια η θερμοκρασια δεν ξεπερνα τους

57 ευτυχος

ξερεις μηπωςς απο ποιους αλλους παραγοντες μπορει να ειναι τοσο υψυλη?

σκονη και τετοια δεν παιζει και μαλλον και η τοποθετηση δεν ειναι και τοσο χαλια για να δηκαιολογητε τετοια θερμοκρασια...

Δημοσ.

Παιζει ο μετρητης της μητρικης σου να μην ειναι και πολυ ακριβεις. Οι πραγματικες θερμοκρασιες που παιρνει απο τη CPU το Everest ειναι το CPU0 kai CPU1 που ειναι στους 48C. Αν αυτο ειναι load ειναι καλο αν ειναι idle μήπως δεν λειτουργεί το CnQ και ο επεξεργαστής τρεχει full ταχυτητα. Επισης αν η παστα που εβαλες εχει cure time θελει καποιο διαστημα χρησης πριν πιασει τη μεγιστη δυνατη αποδωση. Τελος 55C σε full load ειναι νορμαλ θερμοκρασια. Δες μηπος μπορεις να βελτιωσεις τη ροη αερα στο κουτι σου καθαριζοντας τυχον σκονη απο τους ανεμιστηρες του κουτιου και συμαζευοντας τα καλωδια του PSU με μερικα zip-ties. Οι ψηκτρες με ανεμηστηρες που φυσανε προς τα κατω(οπως και οι δυο δικιες σου) θελουν καλη ροη αερα για να λειτουργησουν σωστα.

Δημοσ.

Λοιπον η θερμαοκρασια απο το BIOS λεει οτι η CPU ειναι στους 38 βαθμους ενω απο το everest μου λεει οτι ειναι 54 ενω ταυτοχρονα δειχνει

cpu1 και cpu2 42 xcxcei8.th.jpg

μαλλον κατι δεν παει καλα με την motherboard επισεις σε load δεν ανεβαζει πανω απο 56 οποτε κατι δεν παει καλα με τους μετρητες...

απα να μην ανησιχω ε

Δημοσ.

Αν εχεις καποιο αισθητηρα απο πανελακι τοποθετησε τον κοντα να δεις τι τιμες παιρνεις. Παντως νομιζω οτι δεν υπαρχει θεμα!

Δημοσ.

Ένας άλλος παράγοντας για να ανεβάσει θερμοκρασία ο επεξεργαστής είναι αν πάει πολύ τάση. Όμως τα Volts που δείχνει η εικόνα δε δείχνουν να είναι πολλά για να ανεβάσουν τη θερμοκρασία του επεξεργαστή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...