Προς το περιεχόμενο

ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΗΝ C

life24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν μερικά φεγγάρια κάποιος είχε ξανά ζητήσει βοήθεια για Κρεμάλα (ή τέλος πάντων κάτι ανάλογο) στην C.

Τότε έγραψα αυτό: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1910845&postcount=4

Ρίξε μια ματιά, μπορεί να πάρεις καμία ιδέα, γενικά, ποτέ δεν ξέρεις.

Υ.Γ.

Πλήρεις λύσεις, μετά από κάποια παράπονα που έλαβα (και ορισμένες διαγραφές posts), δεν δημοσιεύω, πέρα από ότι έχω ήδη δημοσιεύει και υπάρχει ακόμα στον server του Insomnia, καλή τύχη.

Δημοσ.
ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΝΩΣΩ ΔΥΟ ΑΡΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ

Τι εννοείς ακριβώς να ενώσεις δυο αρχεία;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ?

Ποιο Compiler χρησιμοποιείς; Στην VC++ αν πατήσεις f10 τρέχει εντολή-εντολή το πρόγραμμα. Αν πατήσεις f11 μπαίνει μέσα σε συναρτήσεις. Επίσης μπορείς να τοποθετείς breakpoints για να μην εκτελείς γραμμή προς γραμμή το πρόγαμμα σου. Μερικά screens:

errw7.th.jpg

ttttpv4.th.jpg

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΜΟΥ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.

512414464001.zip

Δημοσ.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΜΟΥ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.

Προς Θεού μην γράφεις με κεφαλαία, χαλασμένο πληκτρολόγιο έχεις; Έλεος ποια...

Δημοσ.

Καλημέρα σας.Ζητώ σύγνωμη που γίνομαι ενοχλητική αλλα εχω κολλησει και δεν λεει να ξεκολλησω.βοηθηστε με σας παρακαλω!!!

Δημοσ.

Αρχικά κοιτάζοντας για λίγο τον κώδικα σου εντόπισα τα εξής πιθανά λάθη. Ποτέ μην καλής την scanf έτσι για ένα string:

scanf("%s", string);

Ο σωστός τρόπος είναι να περνάς μέσα το μήκος του string - 1 για να είσαι σίγουρη ότι τόσοι χαρακτήρες θα διαβαστούν από τον χρήστη, το ίδιο και για την fscanf για τους χαρακτήρες που θα διαβαστούν από το αρχείο ανάλογα. Έτσι θα αποφύγεις κάποια buffer overruns καθώς το πρόγραμμα θα φαίνεται ότι θα τρέχει οπότε θα έχεις undefined results. Άρα κάθε scanf - fscanf να γίνει ως εξής:

scanf("%MaxLen-1s", string);

Κατά τα άλλα δείχνεις ότι ξέρεις C, που κολλάς; Πίστεψε το και θα το βγάλεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...