Athanasios2104 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Καταρχήν να δηλώσω παντελώς άσχετος με PDA... Κατά δεύτερον, θέλω να αγοράσω ένα PDA ως δώρο. Και εννοώ ΚΑΛΟ δώρο (~800 ευρώ). Βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει είναι: -Δυνατό επεξεργαστή -Μεγάλη RAM και ROM -GPS -Mobile phone -Windows Mobile 6 Θα ήθελα επίσης να ξέρω και ποιο είναι το TOP pda την σήμερον ημέραν (ανεξαρτήτως τιμής), ώστε να έχω ένα μέτρο αναφοράς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων παίδες .
Freakster Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Το top είναι το tytn II της htc. 'Εχει συρόμενο πληκτρολόγιο και όπως είναι λογικό, αυξημένο μέγεθος και βάρος :S Εξίσου καλό το htc touch cruise που έχει touchscreen μόνο χωρίς πληκτρολόγιο. Και τέλος αυτό που ετοιμάζομαι να τσιμπήσω, το samsung sgh-i780, λεπτό με ανεκτή διάρκεια μπαταρίας, 3g-wifi όλα full και qwerty πληκτρολόγιο, τα σπάει!
Athanasios2104 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 To Samsung φαίνεται πραγματικά πολύ δυνατό, άλλα τι επεξεργαστή φοράει;; Υπάρχουν και μεγαλύτερα/καλύτερα μοντέλα; (samsung) [edit] Το Nokia N95 λέει;
Freakster Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Απο το myphone: Samsung i780 specification: Microsoft Windows Mobile 6 Professional 624 MHz Marvell CPU 256 MB ROM / 128MB RAM (!!!) Νομίζω πως σε samsung δεν υπάρχει καλύτερο μοντέλο αυτή τη στιγμή. Δώσε βάση σε ένα μόνο ελλάτωμα της συσκευής ότι έχει 320x320 ανάλυση και μπορεί κάποιες εφαρμογές να μην τρέχουν καλά. Πάντως destinator τρέχει, ελληνικά full έχει, οπότε εγώ θα το τσιμπήσω μόλις το φέρει το πλαίσιο. Διάβασε ένα review εδώ http://www.tracyandmatt.co.uk/blogs/index.php/2008/03/19/samsung_i780_review και ένα ακόμα review εδώ http://www.gsmarena.com/samsung_i780-review-224.php
Athanasios2104 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 624 MHZ???? Και 128 RAM?? Αυτό ρίχνει έυκολα και X800 και TyTNII... Και πόσο πάει το μαλλί είπαμε;
Freakster Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Το nokia n95 έχει symbian λειτουργικό, και δεν ξέρω και τι παίζει με ελληνικους χάρτες (αφου δεν τρέχει destinator) Δεν είναι κακή επιλογή για smartphone (αν και εγώ δε θα το προτιμούσα λόγω μέγεθους - λειτουργικού ) Έχει όμως καταπληκτική κάμερα 5mpixel + ραδιόφωνο, χαρακτηριστικά που δεν έχει το samsung. EDIT: Το samsung είναι στα 485 ευρώ στο πλαίσιο.. Αξιοπρεπέστατη τιμή
Athanasios2104 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Πάντως από adslgr (έκανα και εκεί post) ως "top" pda θεωρείται το TyTN II... :-/
Freakster Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 E ναι στο είπα και εγώ ότι θεωρείται top, ενώ το samsung δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα..! Ρώτα και τα παιδιά εκεί για γνώμες για το i780, αποκλείεται να μην το βρουν καλό
doc77 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλο.. το xperia X1 της sonyericson...ψαχτε το...αξιζει!! Το μονο αρνητικο η τιμη...ακουγεται κατι για 900αρι..αλλα εχει τα παντα κ ποιητατα π.χ οθονη TFT 800χ480 μνημη 400mb διαστασεις μικροτερες απο αυτες του HTC CRUISE παρολο που εχει πληκτρολογιο qwerty !!! Για touch screen κτλ ..περιττο να πω αν τα διαθετει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.