Προς το περιεχόμενο

Συνεργασία για δυναμικό forum!

katina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος έχει κάποια ιδέα/ άποψη σχετικά με την δημιουργία forum/ ή κάποιο site ας μου στείλει ένα Pm προκειμένου να συνεργαστούμε.

Ψάχνω άτομο για να συνεργαστούμε, πάνω σε κάτι καλό! Δεν χρειάζονται καθόλου τεχνολογικές γνώσεις μιας και όλα θα μπορεί να τα διαχειριστεί μέσω panels! ;)

Δημοσ.

Εντάξει να θές να συνεργαστείς με κάποιον,αν κι επειδή δε θα γνωρίζεστε καθόλου μπορεί να "γυρίσει μπουμερανγκ".Αλλά πες μας περίπου τι θές,έχεις κάτι στο νού σου?Τι εννοείς πάνω σε κάτι καλό?

Δημοσ.

Αν κάποιος ήθελε να δημιουργήσει κάτι ιντερνετικά και δεν είχε τεχνολογικές γνώσεις, είμαι εδώ για να βοηθήσω! Εννοείται πως θα εξετάσω την πρόταση και αν είναι κάτι που ενδιαφέρει και εμένα τότε μπορούμε να συνεργαστούμε δουλεύοντας πχ. εγώ πάνω στον κώδικα και ο συνέταιρος πάνω στο marketing! ;)

Γενικά είμαι της άποψης ότι αν θες να κάνεις κάτι καλό, το κάνεις καλύτερα και ευκολότερα με συνεργάτες! ;) That's all!

Δημοσ.

Ή διαφορετικά θα μπορούσα να πάρω την ιδέα του και να την παρουσιάσω ως δική μου, αφού αυτός δεν έχει τις γνώσεις να το κάνει, δεν θα κινδυνέψω :)

Πιστεύω πως αν κάποιος είχε μια ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ θα έψαχνε εκείνος εσένα και ότι το αντίστροφο.

Δημοσ.

Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει να κρίνει κάποιος τη σκέψη μου! Εννοείται ότι δεν έχω την ιδέα! Σε κάθε συνεργασία μπορεί να υπάρξει δυσπιστία! Εν πάσει περιπτώσει εγώ έχω την ικανότητα να στήσω ένα τέλειο forum, όποιος θέλει να συνδιαχειριστεί κάτι τέτοιο ας μου πει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...