Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το e-shop

@Venom@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

i) Συγκρίνεις ανόμοια προϊόντα

ii) Δεν υπάρχει εγγύηση στα ρούχα

iii) Γενικώς έχουμε λανθασμένη νοοτροπία, γι' αυτό και τα περισσότερα notebooks δεν προσφέρονται με 2 χρόνια εγγύηση που είναι βάσει νόμου (πωω πόσο καιρό ήθελα να το εκφράσω αυτό ;))

Δημοσ.
Ανούσιο παράδειγμα.

ποιο?

Καλώς για την καλή καρτούλα, κακώς αν στην πούλησαν για καινούρια με τέτοιο κουτί. Αν πουλάς κάτι για καινούριο πρέπει και να φαίνεται για τέτοιο!

το θεμα ειναι αν μου χαλαγε εμενα μετα απο καιρο τι θα εκανα?

αν η σισκευασια δεν ειναι αθικτη δεν μπορω να αντικαταστισω το προιον βαση νομου!

απλα βασιστικα δια λογου( βλακια μου)

• Super Moderators
Δημοσ.
Τί γίνονται τα ρούχα που δοκιμάζουμε όταν πάμε για ψώνια; Ή αυτά που γυρνάμε για αλλαγή; Πόσοι έχουν φορέσει το παντελόνι σου; Φαντάσου πως το παπούτσι σου μπορεί να είχε μπει σε 500 πόδια με αμφιβόλου καθαριότητας κάλτσες :eek: πριν το αγοράσεις εσύ. Μήπως ανέκαθεν γινόταν στο εμπόριο αυτό για το οποίο "ψέγεις" το πλαίσιο;

δεν είναι συγκρίσιμα όπως είπε και ο Syn, κάπως άκυρο το παράδειγμα...

ποιο?

αυτό με τα ρούχα...

Καλώς για την καλή καρτούλα, κακώς αν στην πούλησαν για καινούρια με τέτοιο κουτί. Αν πουλάς κάτι για καινούριο πρέπει και να φαίνεται για τέτοιο!

σε αυτά τα προϊόντα πρέπει να είναι όχι να φαίνονται απλά...

ακολουθουμε τον ιδιο τροπο σκεψης....

καταναλοτης-game ραφιου =50ευρω....game τορεντ =απο 18ευρω το μηνα με conex :P

πολιτης = αυτά που για παράδειγμα επιστρέφονται επείδη δεν μας άρεσαν, τα πουλάνε πάλι ως καινούρια... :devil::devil::devil:

τελικος νικητης !? σημειοσατε Χ

τελείως άκυρο παράδειγμα αυτό με το software...

Δημοσ.

ενα ξερω οτι ειναι απαραδεκτο ως καταστημα προσφατα πηρα ποντικι και μου το εφεραν σε μια ασπρη βλακεια με ταινια και φυσικα περιμενα συσκευασια microsoft και δεν το παρελαβα δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανουν τετοια πραγματα ....Δικια μου ταπεινη αποψη προσφυγη στην ενωση καταναλωτων ειναι απαρεδεκτο αυτο που εγινε απλα απαραδεκτο ....

Δημοσ.

Αν θες το ποντίκι να μην είναι σε άσπρη βλακεία αλλά σε συσκευασία Microsoft, έπρεπε να παραγγείλεις τη συσκευασία RETAIL, και όχι DSP...

Δημοσ.
Μια που δεν ξέρεις να σε βοηθήσω: Λοιπόν πρέπει να κάνεις μία δέηση στο Μεγαλοδύναμο με τη συνοδεία ιερέα απαραίτητα και χορτοφαγική νηστεία για μία εβδομάδα. Αν δεν πιάσει αυτό θα σου συστήσω να ανάψεις λαμπάδα στον Άγιο του οποίου το όνομα φέρεις. Αυτό θα λύσει το πρόβλημά σου στα σίγουρα.

Mήπως μας δουλεύεις; Είναι περίεργο που εγγράφτηκες στο insomnia.gr για να ρωτήσεις τα πολύ αυτονόητα. Βαλτός είσαι;

O άνθρωπος γράφτηκε στο insomnia.gr για να μας πει πως δεν ξέρει τί να κάνει τώρα που τον κλέψανε. Ε σαν τί να κάνει;

1) Θα τους δώσει άλλα τόσα.

2) Θα φωνάξει τον batman.

3) Θα κάνει μαγεία βουντού στους υπευθύνους του e-shop

4) Θα καταφύγει στις αρμόδιες αρχές με "όπλο" του την απόδειξη αγοράς.

Ποιο διαλέγετε εσείς;

Νομίζω πως δε μας τα λέει καλά.

Το κοπελι μολις μπηκε στο φορουμ...

Eσυ αληθεια για πες μας απο που εμαθες τα "αυτονοητα"?

Ακριβως για αυτες τις περιπτωσεις εξυπηρετουν τα forum.

Για χαλαρωσε αδερφε...

Δημοσ.

Για χαλαρωσε αδερφε...

Πρόσεχε, πρόσεχε. Θα σε κάνει ban! :-D

Δημοσ.

Για χαλαρωσε αδερφε...

Έχω ξαναμιλήσει με άλλους ανθρώπους μια-δυο φορές, έχω ξαναγράψει και σε φόρουμ μερικές φορές, και επίσης παρακολουθώ εδώ και καιρό το insomnia-αρκεί να δεις την ημερονημία εγγραφής και όχι τις δημοσιεύσεις μου. Θα σ'ευχαριστήσω λοιπόν για τη φιλική παραίνεσή σου αλλά θα μου επιτρέψεις να κανονίζω εγώ τη συμπεριφορά μου;

Tέλος πάντων, έχω αγανακτήσει με την πληθώρα των παραπόνων για το e-shop και μια που εμμέσως δηλώνεις παλιός (με αποκαλείς νέο) καταλαβαίνεις πάρα πολύ καλά τί εννοώ. Ε, το λοιπόν δεν έχω όρεξη να χαλαρώσω καθόλου στο συγκεκριμένο θέμα γιατί από πέντε χρονών ξέρουμε σε τί χρησιμεύει η απόδειξη που μας δίνουν. Αυτό είναι το αυτονόητο. Δυστυχώς όμως, υπάρχει η διαδεδομένη αντίληψη ότι στην Ελλάδα δεν εφαρμόζονται οι νόμοι αν δεν έχεις 100 κολλητούς σε ανώτερες θέσεις.

Επίσης μου πέρασε απ' το μυαλό πώς είναι δυνατό κάποιοι να κάνουν βρώμικο πόλεμο στο e-shop και το ρώτησα ευθέως. Πείτε με συνομωσιολόγο γιατί δεν έχω αποδείξεις και θα το δεχτώ

.

Δημοσ.
Έχω ξαναμιλήσει με άλλους ανθρώπους μια-δυο φορές, έχω ξαναγράψει και σε φόρουμ μερικές φορές, και επίσης παρακολουθώ εδώ και καιρό το insomnia-αρκεί να δεις την ημερονημία εγγραφής και όχι τις δημοσιεύσεις μου. Θα σ'ευχαριστήσω λοιπόν για τη φιλική παρέναισή σου αλλά θα μου επιτρέψεις να κανονίζω εγώ τη συμπεριφορά μου;

Να κανονιζεις την συμπεριφορα σου οπως αγαπας.

Αρκει να μην προσβαλεις τους υπολοιπους.

Tέλος πάντων, έχω αγανακτήσει με την πληθώρα των παραπόνων για το e-shop και μια που εμμέσως δηλώνεις παλιός (με αποκαλείς νέο) καταλαβαίνεις πάρα πολύ καλά τί εννοώ.

Δεν σε αποκαλεσα πουθενα νεο.(Ξαναδιαβασε το ποστ μου.)

Οσο για τα Topic παραπονων που ξεφυτρωνουν πιστευεις πως ειναι τυχαια?

Ε, το λοιπόν δεν έχω όρεξη να χαλαρώσω καθόλου στο συγκεκριμένο θέμα γιατί από πέντε χρονών ξέρουμε σε τί χρησιμεύει η απόδειξη που μας δίνουν.

Αυτό είναι το αυτονόητο. Δυστυχώς όμως, υπάρχει η διαδεδομένη αντίληψη ότι στην Ελλάδα δεν εφαρμόζονται οι νόμοι αν δεν έχεις 100 κολλητούς σε ανώτερες θέσεις.

Μην μου αγχωνεσαι,αν δεν εχεις διαθεση να χαλαρωσεις μπορεις καλλιστα να συνεχισεις μεχρι να σε "χαλαρωσει" καποιος mod.

Kαι πραγματικα πες μου τωρα...

Το κοπελι δεν ηξερε απο 5 χρονων σε τι σκ@τα χρησιμευει η αποδειξη.Τωρα που του δημιουργηθηκε η απορια "εμεις που ξερουμε" πρεπει να του τα χωσουμε για συμμορφωση η απλα να τον βοηθησουμε ωστε να μαθει....

Δημοσ.

:P

Δεν σε αποκαλεσα πουθενα νεο.(Ξαναδιαβασε το ποστ μου.)

Μην μου αγχωνεσαι,αν δεν εχεις διαθεση να χαλαρωσεις μπορεις καλλιστα να συνεχισεις μεχρι να σε "χαλαρωσει" καποιος mod.

Προφανώς χαλαρώνουμε με διαφορετικό τρόπο.

Το κοπελι δεν ηξερε απο 5 χρονων σε τι σκ@τα χρησιμευει η αποδειξη.Τωρα που του δημιουργηθηκε η απορια "εμεις που ξερουμε" πρεπει να του τα χωσουμε για συμμορφωση η απλα να τον βοηθησουμε ωστε να μαθει....

Αν το "χώσιμο" είναι η υψηλοί μου τόνοι η απάντηση έχει δοθεί. Πάντως να επαναλάβω πως το κοπέλι που ξεκίνησε το νήμα δε με έπεισε για την ειλικρίνεια των προθέσεών του. Οτιδήποτε άλλο θέλεις να μου πεις επί προσωπικού να το κρατήσουμε σε προσωπικά μυνήματα μεταξύ μας από δω και πέρα. Δε θα σας πω και την ιστορία της ζωή μου! Prive όμως μπορεί - αν έχω τη διάθεση. :P

Δημοσ.

Λαθος καταλαβες...

Αναφερομουν στον

@Venom@:

Junior Member

Που ηταν κυριολεκτικα το πρωτο του topic.

Prive?Για ποιο λογο?Δεν νομιζω πως υπαρχει λογος.

(Μην το παρεις προσωπικα αλλα δεν ψηνομαι να ακουω την ιστορια της ζωης σου.Δεν εχει να κανει με σενα απλα βαριεμαι...)

Δημοσ.
Λαθος καταλαβες...

Αναφερομουν στον

@Venom@:

Junior Member

Που ηταν κυριολεκτικα το πρωτο του topic.

Prive?Για ποιο λογο?Δεν νομιζω πως υπαρχει λογος.

(Μην το παρεις προσωπικα αλλα δεν ψηνομαι να ακουω την ιστορια της ζωης σου.Δεν εχει να κανει με σενα απλα βαριεμαι...)

Πρόσεχε σε λέω, θα σε κάνει ban! :lol::lol:

Δημοσ.

καλησπερα. εγω παιδια εχω κανει τζιρο στο e-shop πανω απο 300.000 ?

μεσα σε ενα εξαμηνο. προσφατα μου εστειλαν ενα δισκο και επειδη ανοιχτηκε καταλαθοσ δεν τον πηραν πισω....

ωρεσ ωρεσ ειναι ολοι τουσ πολυ πολυ ελεοσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...