Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το e-shop

@Venom@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι και χαλαρά αυτά που για παράδειγμα επιστρέφονται επείδη δεν μας άρεσαν, τα πουλάνε πάλι ως καινούρια...

είναι μέχρι να το πάρει κανείς χαμπάρι 100% και να αρχίζει να κράζει... :P

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aν χρησιμοποίησεις κάτι για πέντε - δέκα άντε δεκαπέντε μέρες χωρίς να το γρατσουνίσεις είναι καινούριο. Πρόσφατα επέστρεψα μια 8800GT 6 ημερών (και πήρα τα χρήματά μου πίσω) γιατί με εκνεύριζε ο θόρυβος σε συνδυασμό με τη θερμοκρασία της. Ο επόμενος που την αγόρασε, πραγματικά πήρε καινούριο πράγμα γιατί την επέστρεψα σε άριστη-καινούρια κατάσταση.

• Super Moderators
Δημοσ.
κ σει με τορεντς παιζεις....σαν κ εμενα

ε? που κολάει αυτό?

Aν χρησιμοποίησεις κάτι για πέντε - δέκα άντε δεκαπέντε μέρες χωρίς να το γρατσουνίσεις είναι καινούριο. Πρόσφατα επέστρεψα μια 8800GT 6 ημερών (και πήρα τα χρήματά μου πίσω) γιατί με εκνεύριζε ο θόρυβος σε συνδυασμό με τη θερμοκρασία της. Ο επόμενος που την αγόρασε, πραγματικά πήρε καινούριο πράγμα γιατί την επέστρεψα σε άριστη-καινούρια κατάσταση.

όχι δεν είναι καινούρια...είναι σαν καινούρια...και με μειωμένη εγγύηση...

Δημοσ.
όχι δεν είναι καινούρια...είναι σαν καινούρια...και με μειωμένη εγγύηση...

Σε έξι μέρες πόση απ' την "καινουργιάδα" της να έχει χάσει; Eμφανισιακά αλλά και εσωτερικά έχει μηδέν φθορά. Εκτός και αν πάρει μικροσκόπιο και αρχίσει να ψάχνει τις θεωρητικές φθορές :P θα ικανοποιήσει τον επόμενο αγοραστή-η δική μου 8800 τον ικανοποίησε 100%. Όσο για την εγγύηση αυτή είναι συνδεδεμένη με την απόδειξη αγοράς οπότε δεν είμαι σίγουρος για το τί εννοείς εδώ πέρα.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχει σημασία man...την πληρώνει κάποιος για καινούρια/αχρησιμοποιείται και έχει την απαίτηση να είναι...δεν είναι κάτι παράλογο

αν πας να την πουλήσεις εσύ πχ στις αγγελίες δεν πρόκειται να φύγει στα ίδια χρήματα με αυτά από το μαγαζί...

Δημοσ.
ε? που κολάει αυτό?

ακολουθουμε τον ιδιο τροπο σκεψης....

καταναλοτης-game ραφιου =50ευρω....game τορεντ =απο 18ευρω το μηνα με conex :P

πολιτης = αυτά που για παράδειγμα επιστρέφονται επείδη δεν μας άρεσαν, τα πουλάνε πάλι ως καινούρια... :devil::devil::devil:

τελικος νικητης !? σημειοσατε Χ

Δημοσ.
δεν έχει σημασία man...την πληρώνει κάποιος για καινούρια/αχρησιμοποιείται και έχει την απαίτηση να είναι...δεν είναι κάτι παράλογο

αν πας να την πουλήσεις εσύ πχ στις αγγελίες δεν πρόκειται να φύγει στα ίδια χρήματα με αυτά από το μαγαζί...

ετσι ετσι!!!

Δημοσ.

αν καποιος εχει κανει o/c την καρτα κ την επιστρεφει στο καταστιμα χαλασμενη οτι διθεν βγαζει καθετες η οριζοντιες γραμμες Η λεει οτι δεν εμεινε ευχαριστιμενος κθελει να παρει καποια αλλη?

ο επομενος που θα του την πασαρει ο πολιτης για να την ξεφορτοθει τι φτεει?!

Δημοσ.

Έχεις δίκιο. Και εγώ θέλω όταν πληρώνω για καινούριο να παίρνω κάτι εντελώς καινούριο. Αλλά δες τι μου ήρθε μόλις τώρα στο μυαλό.

Τί γίνονται τα ρούχα που δοκιμάζουμε όταν πάμε για ψώνια; Ή αυτά που γυρνάμε για αλλαγή; Πόσοι έχουν φορέσει το παντελόνι σου; Φαντάσου πως το παπούτσι σου μπορεί να είχε μπει σε 500 πόδια με αμφιβόλου καθαριότητας κάλτσες :eek: πριν το αγοράσεις εσύ. Μήπως ανέκαθεν γινόταν στο εμπόριο αυτό για το οποίο "ψέγεις" το πλαίσιο;

Δημοσ.

μμμμμμμ...

εχεις δικιο!!!!

τωρα που θα παρω τον 9450 θα το βαλο πλιντιριο!

πλακα κανω....

ρε σει τα ρουχα τα πλενεις, σιγα....

ιδικα τα εσορουχα!!!! τα πλενεις κ ας ειναι αδοκιμαστα!

δεν ειναι τι ιδιο

Δημοσ.
αν καποιος εχει κανει o/c την καρτα κ την επιστρεφει στο καταστιμα χαλασμενη οτι διθεν βγαζει καθετες η οριζοντιες γραμμες Η λεει οτι δεν εμεινε ευχαριστιμενος κθελει να παρει καποια αλλη?

ο επομενος που θα του την πασαρει ο πολιτης για να την ξεφορτοθει τι φτεει?!

Αν κάποιος πουλάει χαλασμένη είναι απατεώνας. Εδώ μιλάμε για επιστροφές λίγων ημερών σε υπεράριστη κατάσταση που δε διακρίνoνται απ'το καινούριο προιόν.

ρε σει τα ρουχα τα πλενεις, σιγα....

ιδικα τα εσορουχα!!!! τα πλενεις κ ας ειναι αδοκιμαστα!

δεν ειναι τι ιδιο

Ναι αλλά ένα παντελόνι που το φόρεσε κάποιος για δύο μέρες δεν είναι ολο-καινούριο με την ίδια λογική που δεν είναι ολο-καίνουρια μια κάρτα γραφικών που κάποιος είχε για έξι μέρες. Μπορούμε να κατηγορούμε και τους έμπορους ρούχων λοιπόν ότι πουλάνε πολλά μεταχειρισμένα ως καινούρια.

Δημοσ.

τοτε δεν πιραζει....

ειναι σαν να την παρω εγω κ να την δωσω σε σενα.

δεν αλαζει κατι νομιζω...

εγω πηρα πρην 3 χρονια την χ850 απο e-shop

κ μου την εφεραν σε ενα κουτι που ηταν λες κ το τραβουσαν τα σκυλια, αλλα η καρτουλα ηταν οκ κ δεν μου εβγαλε κανενα απολιτος προβλιμα....

Δημοσ.
μου την εφεραν σε ενα κουτι που ηταν λες κ το τραβουσαν τα σκυλια, αλλα η καρτουλα ηταν οκ κ δεν μου εβγαλε κανενα απολιτος προβλιμα....

Καλώς για την καλή καρτούλα, κακώς αν στην πούλησαν για καινούρια με τέτοιο κουτί. Αν πουλάς κάτι για καινούριο πρέπει και να φαίνεται για τέτοιο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...