Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το e-shop

@Venom@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν περιπου 1 χρονο αγορασα μια Χ1950ΧΤ agp και πριν 1 μηνα καηκε και σημαδεψε και τα πιν του agp.... πηγα στο e-shop και τους την εδωσα και περιμενα απαντηση... μεχρι που ηρθε και με κατακεραυνωσε!!!! η καρτα δεν καλυπτετε λεει γιατι απο την γερμανια που αγοραστηκε ο γερμανος θεωρει οτι ειναι δικη μου φθορα και ετσι τρωω ταπα 243 ευρω δεν ξερω τι να κανω...

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

ΙΝΚΑ, Γενική Γραμματεία του Καταναλωτή...μην το αφήσεις να περάσει έτσι...

Δημοσ.

e-shop, κλασσικά πράγματα. Περιττό να σου πω πως αν την είχες πάρει απο το Πλαίσιο, σε 10 λεπτάκια θα είχες φύγει με το πιστωτικό στο χέρι, χωρίς να μπλέξουν Γερμανοί και σία.

Καλά ξεμπερδέματα με αυτούς που έχεις μπλέξει.

Δημοσ.

Μην τους αφήνεις έτσι.

Αν έχεις την εγγύηση στα χέρια σου έχεις τo πρώτο λόγο.

Πάνε ΙΝΚΑ πάνε σε γνωστό δικηγόρο πάνε οπουδήποτε για να γίνει η δουλειά σου.

Δημοσ.
και ετσι τρωω ταπα 243 ευρω δεν ξερω τι να κανω...

Μια που δεν ξέρεις να σε βοηθήσω: Λοιπόν πρέπει να κάνεις μία δέηση στο Μεγαλοδύναμο με τη συνοδεία ιερέα απαραίτητα και χορτοφαγική νηστεία για μία εβδομάδα. Αν δεν πιάσει αυτό θα σου συστήσω να ανάψεις λαμπάδα στον Άγιο του οποίου το όνομα φέρεις. Αυτό θα λύσει το πρόβλημά σου στα σίγουρα.

Mήπως μας δουλεύεις; Είναι περίεργο που εγγράφτηκες στο insomnia.gr για να ρωτήσεις τα πολύ αυτονόητα. Βαλτός είσαι;

Δημοσ.
Μια που δεν ξέρεις να σε βοηθήσω: Λοιπόν πρέπει να κάνεις μία δέηση στο Μεγαλοδύναμο με τη συνοδεία ιερέα απαραίτητα και χορτοφαγική νηστεία για μία εβδομάδα. Αν δεν πιάσει αυτό θα σου συστήσω να ανάψεις λαμπάδα στον Άγιο του οποίου το όνομα φέρεις. Αυτό θα λύσει το πρόβλημά σου στα σίγουρα.

Mήπως μας δουλεύεις; Είναι περίεργο που εγγράφτηκες στο insomnia.gr για να ρωτήσεις τα πολύ αυτονόητα. Βαλτός είσαι;

Ποιά αυτονόητα ρώτησε;

Δημοσ.
λογικά αυτά που γράφω στο post #3 :P

I know :-) Απλά τον είδα πολύ επιθετικό και είπα να ρωτήσω μήπως ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε εμείς :-D

Δημοσ.

O άνθρωπος γράφτηκε στο insomnia.gr για να μας πει πως δεν ξέρει τί να κάνει τώρα που τον κλέψανε. Ε σαν τί να κάνει;

1) Θα τους δώσει άλλα τόσα.

2) Θα φωνάξει τον batman.

3) Θα κάνει μαγεία βουντού στους υπευθύνους του e-shop

4) Θα καταφύγει στις αρμόδιες αρχές με "όπλο" του την απόδειξη αγοράς.

Ποιο διαλέγετε εσείς;

Δημοσ.
O άνθρωπος γράφτηκε στο insomnia.gr για να μας πει πως δεν ξέρει τί να κάνει τώρα που τον κλέψανε. Ε σαν τί να κάνει;

1) Θα τους δώσει άλλα τόσα.

2) Θα φωνάξει τον batman.

3) Θα κάνει μαγεία βουντού στους υπευθύνους του e-shop

4) Θα καταφύγει στις αρμόδιες αρχές με "όπλο" του την απόδειξη αγοράς.

Ποιο διαλέγετε εσείς;

Την ειρωνία σου δεν κατάλαβα εγώ και ποιό είναι το πρόβλημα της εγγραφής του. Λέει κάπου στους κανονισμούς ότι η εγγραφή επιτρέπεται μόνο για συγκεκριμένους λόγους; Έπρεπε ας πούμε να ρωτήσει "Σύνδεση κάρτας μεTV- Ασπρόμαυρη εικόνα"; :rolleyes:

Δεν ξέρει τι να κάνει και γράφτηκε για να μάθει σε ένα forum που μπορεί να μρει την απάντησή του. :-(

Δημοσ.
Έπρεπε ας πούμε να ρωτήσει "Σύνδεση κάρτας μεTV- Ασπρόμαυρη εικόνα"; :rolleyes:

Έχεις δίκιο. Μπορούσε επίσης να ρωτήσει πώς ανοίγουμε και κλείνουμε ένα υπολογιστή, πόσο κάνει ένα συν ένα, και γιατί η μέρα διαρκεί 24 ώρες.

Ή μήπως στη χώρα αυτή δεν ξέρουμε ούτε τα αυτονόητα και συντηρούμε με αυτή την αμάθεια και την ανοχή μας (το ένα να έχει άμεση σχέση με το άλλο) τον κάθε επιτήδειο απατεώνα; Και τέλος πάντων δεν μπορώ να εξηγήσω την εξαιρετικά περίπλοκη ειρωνία μου σε όσους δεν την κατάλαβαν.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.

καλο το eshop.... ολα απο κει τα εχω παρει κ ετσι σινεχιζω να κανω, για τι εδω στη λαμια ειναι λιγο τσιμπιμενες οι τιμες με την αθηνα κ δεν εχω μεταφορικο περα δοθε για να πιγενω στο πλαισιο.

κ καποια προβλιματα με χαλασμενα ανταλλακτικα που ειχα μου τα αντηκατεστισαν αμεσως!!!!

αλλα αυτο που εμαθα εδω μεσα για εναν ινσομνιανιτη που του χαλασε η 7950gx2 κ πιγε στο πλαισιο κ του την αντικαταστισαν με 9800gx2 αυτο δεν προκιτε να γινει ουτε στην ιαπονια που

"πεδικλονοντε στους δρομους απο καρες γραφεικων"

παντος για μενα φοναξε τον μπατμαν

Δημοσ.

John το πλαίσιο είναι "αγγλικού επιπέδου" κατάστημα. Κάνει πολύ καλά που φέρνει αυτή την ποιότητα εξυπηρέτησης στην Ελλάδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...