Προς το περιεχόμενο

διαχειριστικη απορια

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας.προ ετους η γειτονισα μου αλλαξε ριζικα το σπιτι της κ συνεπως τις υδραυλικες εγκαταστασεις.εντος μηνα δημιουργηθηκε προβλημα ?ηλεκτρολυσης? στους σωληνες καλοριφερ της στην ενωση τους με τους σωληνες του απο κατω διαμερισματος με αποτελεσμα να υπαρχει διαρροη.ποιον επιβαρυνουν τα εξοδα επισκευης?θα υπαρξει μαχη αποψεων κ θα ηθελα να στηριχτω καπου.επισης θα επιθυμουσα κ για καθε ενδεχομενο τροπο επιλυσης τυχον ασυμφωνιας.

σημειωτεον οτι η πολυκατοικια ειναι σχεδον 30ετων,οτι καθε οροφος εχει απο 2διαμερισματα(οποτε κ η θερμανση μεσω υδραυλικων σωληνωσεων διευθετειται σε 2μερη σωληνωσεων απο το λεβητοστασιο) κ οτι πολλοι ιδιοκτητες ειναι συμφεροντολογοι κ προβληματικοι.επειδη θα γινει συντομα συνελευση θα παρακαλεσω σε γρηγορη απαντηση.ευχαριστω εκ των προτερων..

Δημοσ.

εισαι σιγουρος πως αλλαξε σωματα?

δηλ δεν φτανει πολυ νερο στους απο κατω οροφους κ υποθετεις οτι κατι κολλησε μεσα στον σωληνα?

διαροη δηλ τρεχουν νερα?

Δημοσ.

Καλημέρα gponiris με τις διαχειριστικές σου απορίες.

Λοιπόν. Καταρχήν στο διάσημο πλέον topic με τις ταράτσες είχες πει πως τελικά βρήκες τον κανονισμό της πολυκατοικίας σου. Δες αν αναφέρει κάτι σχετικό. Αλλιώς συνήθως ισχύει το εξής, και λέω συνήθως γιατί κάποιοι διαχειριστές το αλλάζουν ανάλογα με το συμφέρον τους:

Αν η διαρροή είναι στην κεντρική σωλήνα είναι υποχρέωση της οικοδομής. Αν είναι σε διακλάδωση είναι υποχρέωση του εκάστοτε ιδιοκτήτη. Αν θες δώσε διευκρινήσεις.

Δημοσ.

καλημερα παιδες!θα κανω μια επισκεψη στη διαχειρηστρια και θα σας πω αναλυτικα τι συμβαινει.παντως αυτο που ξερω ειναι οτι εγινε σε διακλαδωση και οτι η γειτονισα αλλαξε σωληνες(νομιζω εβαλε πιο χοντρους?και οχι χαλκου οπως οι παλιες) και στην ενωση τους με τους παλιους παρουσιαστηκε το προβλημα.ο κανονισμος της πολυκατοικιας αναφερει οτι οι υδραυλικες εγκαταστασεις(της κεντρικης θερμανσης) που διερχονται μεσα απο τις οριζοντιες ιδιοκτησιες δεν ειναι κοινοχρηστοι χωροι.

νομιζω ειναι ωρα να δημιουργηθει ενα topic με τιτλο 'προβληματα πολυκατοικιας'

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

το ξεθάβω για να μην ανοίξω νέο, πρόκειται να αφήσω κλειστό το διαμέρισμά μου για τα κάποια επόμενα χρόνια και ανησυχώ για ορισμένα προβλήματα με τα (κοινόχρηστα) υδραυλικά - αποχετεύσεις και την προσβασιμότητα κάποιων κοινόχρηστων χώρων που τα συζητώ με τη διαχείρηση εδώ και 10 χρόνια χωρίς να γίνει απολύτως τίποτα. θα ήθελα να καταθέσω τα προβλήματά μου γραπτά ώστε να διαβαστούν και να ληφθούν υπ΄όψη όλων στην επόμενη γενική συνέλευση ακόμα κι αν δεν θα είμαι παρούσα - επειδή όμως τόσα χρόνια που τους τα λέω η ίδια προκοπή δεν είδα, αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος άλλος πιο επίσημος τρόπος να τους καταστήσω υπεύθυνους αν λόγω δικής τους αμέλειας ξαναπλημμυρίσει το σπίτι μου όσο εγώ λείπω. καμιά ιδέα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...