mariosCS Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 στις επιλογές μου εμένα, δε βλέπω κάπου usb μου ξεφεύγει κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 παρτο απο εδω https://cds.sun.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/CDS-CDS_SMI-Site/en_US/-/USD/ViewProductDetail-Start?ProductRef=innotek-1.5.6-G-F@CDS-CDS_SMI γιατι στην open source 'OSE' δεν εχει υποστηριξη usb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosCS Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Merci dimitris Δούλεψε μια χαρά (μετά από κάτι αλλαγές permission και users/group) Επιτέλους παίζω ΜΑΜΕ32 και NES με το gamepad χωρίς reboot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaEmOnIcUs Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Εγώ μιά χαρά παίζω και απο linux με kxmame με gamepad. Πάντως η χρησιμότητα του VB είναι ανεκτίμητη. Άν δεν υπήρχε , τζάμπα partition θα είχαμε με τα παράθυρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.