Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Αλλη μια ...μαχη θα ξεκινησει. Υπαρχουν αρκετα topics με αυτο το θεμα. Εγω ghost Εσυ achronis Αυτος ghost Εμεις achronis Εσεις ghost Αυτοι achronis !!!!
kastel Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δε μπορώ να καταλάβω το σκοπό αυτών των θεμάτων. Από τη στιγμή που γνωρίζεις τα προγράμματα δε θα πρέπει να σε νοιάζει πόσοι χρησιμοποιούν το ένα ή το άλλο. Αλλά με ποιο ΕΣΥ θα μπορέσεις να κάνεις καλύτερα τη δουλειά σου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Αλλά με ποιο ΕΣΥ θα μπορέσεις να κάνεις καλύτερα τη δουλειά σου. Ετσι ακριβως !!!! Δεν υποτιμω κανενα απο τα δυο αλλα αφου δεν ειχα ποτε προβλημα με καποιο (ghost) γιατι να μην εξακλλουθω να το χρησιμοποιω ???Αν στο μελλον με "προδωσει" καλη και η εναλακτικη λυση !!!!
parsifal Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Να κάνουμε μία δημοσκόπηση, για να τελειώνει και αυτό το θέμα; Αν θέλετε, προτείνετε και ονόματα άλλων που θα μπουν για επιλογή. btw, αυτά τα προγράμματα δεν κάνουν backup, αλλά partition/disk cloning. Ο τίτλος είναι λίγο αποπροσανατολιστικός...
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Να κάνουμε μία δημοσκόπηση, για να τελειώνει και αυτό το θέμα; Αν θέλετε, προτείνετε και ονόματα άλλων που θα μπουν για επιλογή. btw, αυτά τα προγράμματα δεν κάνουν backup, αλλά partition/disk cloning. Ο τίτλος είναι λίγο αποπροσανατολιστικός... Καλη ιδεα !!! Το ghost τουλαχιστον κανει και backup folders και files.
kastel Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 ...btw, αυτά τα προγράμματα δεν κάνουν backup, αλλά partition/disk cloning. Ο τίτλος είναι λίγο αποπροσανατολιστικός... Τα προγράμματα αυτά κάνουν backup. Καλη ιδεα !!! Το ghost τουλαχιστον κανει και backup folders και files. Γουστάρω τις αντιπαραθέσεις. To Acronis True Image Home 11 εκτός από backup σε folders και files κάνει backup σε applications και emails. Επίσης κάνει backup σε drivers, system files δουλεύοντας σαν το γνωστό restore point των windows.
parsifal Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Τα προγράμματα αυτά κάνουν backup. Μήπως θέλεις να πεις ότι προσπαθούν να «μπουν στα χωράφια» των προγραμμάτων backup; Επιμένω. Τα κλασσικά προγράμματα backup προσφέρουν ευκολίες για τις οποίες δεν έχουν φτιαχτεί τα cloning progs. Το κλασσικότερο: συνεχής λειτουργία στο παρασκήνιο. Δείτε τα features που προσφέρει π.χ. το Cobian Backup (που είναι και δωρεάν)...
kastel Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μήπως θέλεις να πεις ότι προσπαθούν να «μπουν στα χωράφια» των προγραμμάτων backup; ... Θα συμφωνήσω μαζί σου ούτως ή αλλιώς δε θα χρησιμοποιούσα ποτέ το Acronis για τα backup μου και ο λόγος είναι οτι τα backup τα θέλω άμεσα διαθέσιμα χωρίς τη χρήση πρόσθετων προγραμμάτων μιας και αυτά τα συμπιέζουν και τα μετατρέπουν σε δικά τους formats. Για όσους όμως δεν ενδιαφέρονται για τη φιλοσοφία του backup που χρησιμοποιώ εγώ τότε τα προγράμματα τύπου Acronis και Ghost εξελίσσονται σε ολοκληρωμένες suites με αποτέλεσμα ο χρήστης να αποφεύγει τις πολλαπλές εγκαταστάσεις. Όλα βέβαια είναι στην κρίση του χρήστη όπως εσύ κι εγώ δε θα τα χρησιμοποιούσαμε για τον παραπάνω λόγο κάποιοι άλλοι δε μπορούν να κάνουν χωρίς αυτά.
CHNstf Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Ε δεν μπορω να κρατηθώ και να μην πω μια κουβέντα για το πολυαγαπημένο μου Acronis TrueImage Enterprise server. Φυσικά κατέληξα σ'αυτό αφού ήμουν για κάποιο διάστημα χρήστης του Ghost. Βέβαια η αλήθεια είναι πως το χρησιμοποιώ για cloning του partition όπου εγκαθίστανται τα προγράμματα. Δεν χρησιμοποιώ συστηματικά backup για τα υπόλοιπα κι έτσι με απασχολεί αν γίνει η στραβή με το λειτουργικό ή κάτι άλλο και χρειαστεί ξαναστήσιμο, να μην τα κάνω όλα από την αρχή αλλά τουλάχιστον από ένα σημείο και μετά. Αν χτυπήσει κανένας σκληρός, ε, θα πέσουμε ηρωικά.
Nikos.17 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΨΑΧΝΩ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΚ ΑΠ ΣΤ Η/Υ ...ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ Τ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ 'ΠΕΙ' ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΑΤΥΟΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΝΕΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ??
nikomas50 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΨΑΧΝΩ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΚ ΑΠ ΣΤ Η/Υ ...ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ Τ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ 'ΠΕΙ' ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΑΤΥΟΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΝΕΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?? Για δοκίμασε το Goodsync Enterprise v8.5.2.2 να δεις αν σου κάνει.
avgou Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΨΑΧΝΩ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΚ ΑΠ ΣΤ Η/Υ ...ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ Τ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ 'ΠΕΙ' ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΑΤΥΟΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΝΕΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?? Αυτό λέγεται incemental mode backup και το κάνουν αν όχι όλα, τα περισσότερα προγράμματα backup
avgou Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ ψηφίζω το acronis. Έχει μια λειτουργία που δεν έχει κανένα άλλο. Απο το bootcd που φτιάχνει, υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις backup απευθείας σε CD-DVD. Με αυτό τον τρόπο, μπορείς χωρίς καν να έχεις εγκατεστημένο το πρόγραμμα, με το bootcd να δημιουργείς αντίγραφα ασφαλείας όποτε θέλεις, όπως θέλεις, και να μην εξαρτάσαι καθόλου από την περίπτωση καταστροφής των Windows ή του Σκληρού Δίσκου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.