Aiexandros Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Καλησπέρα σας, θα ήθελα όποιος γνωρίζει λίγο το αντικείμενο (NVIDIA Purevideo Decoder) να μ' ενημερώσει και εμένα, να δω αν τελικά η GT 8800 που αγόρασα προχθές λέει κάτι το διαφορετικό για ταινίες ή αν τα λεφτά που ξόδεψα πήγαν αποκληστικά για Gaming... Ελπίζω να βγάλω μία άκρη. Συγκεκριμένα, θέλω να βλέπω τις 720p και τις 1080p στην 32" TV που έχω βάλει στον σταθερό μου και θέλω να έχω την βέλτιστη ποιότητα που μπορώ σύμφωνα με ότι διαθέτω. Σημειωτέον ότι έχω περάσει ένα PureVideo, αλλά δεν ξέρω πως να παίξω τα .mkv (HD movies) μου στον media player, δεν τα παίζει και στο VLC που έχω για τις HD ταινίες δεν παρατηρώ καμία απολύτως διαφορά στην εικόνα... What the hell? Στραβός είμαι? Πιστεύω κάποιος γνώστης του αντικειμένου να βρεθεί να μου λυθούν κ μένα του άμοιρου HD-Maniac αυτές οι απορίες.... Ευχαριστώώώώώώ!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Εμενα ολα τα .mkv παιζουν στο Media Player μετα την εγκατασταση των K-Lite codec pack. Αλλα απλα δε κανει χρηση του Xilleon επεξεργαστη της καρτας γραφικων για την αποκωδικοποιηση τους, με αποτελεσμα να χρησιμοποιειται ο Core2 (γυρω στο 20-25% τρωει απο καθε core). Η ποιοτητα παραμενει ιδια.
dim's Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Καλησπέρα σας, θα ήθελα όποιος γνωρίζει λίγο το αντικείμενο (NVIDIA Purevideo Decoder) να μ' ενημερώσει και εμένα, να δω αν τελικά η GT 8800 που αγόρασα προχθές λέει κάτι το διαφορετικό για ταινίες ή αν τα λεφτά που ξόδεψα πήγαν αποκληστικά για Gaming... Ελπίζω να βγάλω μία άκρη. Συγκεκριμένα, θέλω να βλέπω τις 720p και τις 1080p στην 32" TV που έχω βάλει στον σταθερό μου και θέλω να έχω την βέλτιστη ποιότητα που μπορώ σύμφωνα με ότι διαθέτω. Σημειωτέον ότι έχω περάσει ένα PureVideo, αλλά δεν ξέρω πως να παίξω τα .mkv (HD movies) μου στον media player, δεν τα παίζει και στο VLC που έχω για τις HD ταινίες δεν παρατηρώ καμία απολύτως διαφορά στην εικόνα... What the hell? Στραβός είμαι? Πιστεύω κάποιος γνώστης του αντικειμένου να βρεθεί να μου λυθούν κ μένα του άμοιρου HD-Maniac αυτές οι απορίες.... Ευχαριστώώώώώώ! Δεν πιστεύω ότι με τη διατύπωσή σου αυτή γίνεσαι κατανοητός...
Aiexandros Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Εχμμμ... Ποτέ δεν ήμουν καλός στις εκθέσεις, τι νομίζεις πως πρέπει ν'αναλύσω δηλαδή??
jodi Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δεν ειναι μονο για Gaming η καρτα μην τρελαίνεσαι! Η καρτουλα που εχεις ειναι εξαιρετικη! Να ξερεις ομως πως δεν γτανει η καρτα αλλα και το απαραιτητο software. Mπες εδω....http://www.free-codecs.com/index.htm τσεκαρε για οτι καλυτερο codec υπαρχει με βαση τις απαιτησεις σου και επειτα κανε integrate με media player classic.
Ailuros Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Για αρχή: Please note:PureVideo Decoder is recommended only for Windows® XP Media Center. For Windows Vista™, please use CyberLink PowerDVD Ultra. http://store.nvidia.com/servlet/ControllerServlet?Action=DisplayPage&Env=BASE&Locale=en_US&SiteID=nvidia&id=ProductDetailsPage&productID=49548000 ΄Εχω καιρό να το χρησιμοποιήσω, αλλά όταν όντως λειτουργεί ο Decoder με WMP =/>10 ανοίγει δικό του εικονίδιο στο taskbar. Εναλλακτικά έχει το πακέτο του Decoder νομίζω ότι είναι στο C:\NVIDIA και δική του εφαρμογή για αναπαραγωγή multimedia (χειρισμός αποκλειστικά μέσω πληκτρολογίου) που μπορείς να δοκιμάσεις. Ωστόσο θα σου έλεγα να ακολουθήσεις τις εναλλακτικές προτάσεις των παιδιών εδώ πριν καταλήξεις να δώσεις επιπλέον χρήματα για το PureVideo.
Aiexandros Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 So.... Εγώ λοιπόν χμμμ... αγόρασα... το NVidia Pure Video, το εγκατέστησα και τώρα έχω μία απορία... Πως λειτουργεί? Αν υποθετικά απλά είναι ένας Codec κα τρέχει αυτόματα όταν ξεκινάω το PowerDVD Ultra ή το Media Player 11 το δέχομαι... Αλλά το πρόβλημα είναι πως αυτά τα 2 προγράμματα ΔΕΝ παίζουν .mkv αρχεία τα οποία είναι οι High Definition ταινίες που έχω... Τι να κάνω?
frenzy Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δεν εχω ασχοληθεί καθόλου με purevideo hd αλλά για να δοκιμάσεις τι γίνεται με τα mkv χωρίς άλλα codecs, σώσε το παρακάτω ως something.reg με το notepad και εγκατέστησέ το. Θα τα βλέπει το wmp. Από εκεί και πέρα αν δεν παίζουν κατέβασε ffdshow tryouts και haali media spliter και τέλος [HKEY_CLASSES_ROOT\.mkv] "PerceivedType"="video" "Content Type"="video/x-matroska" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Multimedia\WMPlayer\Extensions\.mkv] "Runtime"=dword:00000007 "Permissions"=dword:0000000f "UserApprovedOwning"="yes"
alex89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μια ερώτηση. Η τηλεόρασή σου έχει υποδοχή hdmi και για να μεταφέρεις την εικόνα και τον ήχο από τον υπολογιστή, στην 8800GT βάζεις αντάπτορα από DVI σε HDMI (οι 8800GT βγάζουν δύο DVI εξόδους);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.