Προς το περιεχόμενο

2,5 μήνες αναμονή. Τη γνώμη σας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχω κάνει αίτηση για internet στη forthnet στις 22-01-2008 και ακόμα τίποτα. Δε λέω, υπήρχε και ένα ψιλοπροβληματάκι στη μέση με υπαίτιο τον ΟΤΕ, αλλά έχει ξεπεραστεί προ πολλού. Πάω για τους τρεις μήνες αναμονή και internet γιοκ. Μ' αυτούς που μιλάω μου λένε ένα κάρο π@π@ριές, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έστηλα μήνυμα στην ΕΕΤΤ αλλά ακόμα καμία απάντηση. Σκέφτομαι να διακόψω. Εσείς τι προτίνεται?

Σας παρακαλώ πολύ μην αρχίσουμε τα πήγαινε στον ΟΤΕ να βρεις την υγειά σου και τέτοια.

Eγω θα σου προτεινα να περιμενεις , αξιζει την αναμονη απο πολλες πλευρες..Και απο θεμα support τα καταφερνουνε πλεον!!

Στη δικη μου περιπτωση περιμενα ενα Τριμηνακι ....The choise is yourS !!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Aν η γραμμή adsl έχει ενεργοποιηθεί και περιμένεις κωδικούς ζήτα demo κωδικούς μέχρι να σου έρθουν οι κανονικοί . Θα σου δώσουν.

Αυτό θα ήταν πολύ καλό φίλε μου. Τους πήρα όμως και ακόμη δε μπορούν να μου δώσουν. Καλό παρόλα αυτά.

Δημοσ.

08/08/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:23/08/2007

03/08/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

30/05/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Δημοσ.
Αυτό θα ήταν πολύ καλό φίλε μου. Τους πήρα όμως και ακόμη δε μπορούν να μου δώσουν. Καλό παρόλα αυτά.

Εγώ σε παρόμοια καθυστέρηση ζήτησα demo και μου έδωσαν αμέσως. Μάλιστα μου το ανανέωναν συνεχώς μέχρι να έχω τους κανονικούς κωδικούς. 3ήμερο demo μπορεί να σου δώσει άνετα και η τηλεφωνήτρια. Αν τους εξηγήσεις την κατάσταση πιστεύω δε θα χεις πρόβλημα.

Οπως και να χει υπομονη!:-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αφού είδα και απόειδα, θα πάω στον ΟΤΕ. Θα δίνω τα διπλάσια λεφτά και μία θα είναι πάνω μία θα είναι κάτω, αλλά ελπίζω πως σε καμιά 15αριά μέρες θα έχω internet. Για πείτε μου σας παρακαλώ. Από τα δύο πακέτα πιο να διαλέξω? Να σας πως και ασύρματο να πάρω πάλι ενσύρματα θα το συνδέσω. Βασικά ποιο είανι πιο καλό modem? http://www.oteshop.gr/page_content.asp?wid=602&hop=h&scid=41&pr=1

Δημοσ.
Αφού είδα και απόειδα, θα πάω στον ΟΤΕ. Θα δίνω τα διπλάσια λεφτά και μία θα είναι πάνω μία θα είναι κάτω, αλλά ελπίζω πως σε καμιά 15αριά μέρες θα έχω internet. Για πείτε μου σας παρακαλώ. Από τα δύο πακέτα πιο να διαλέξω? Να σας πως και ασύρματο να πάρω πάλι ενσύρματα θα το συνδέσω. Βασικά ποιο είανι πιο καλό modem? http://www.oteshop.gr/page_content.asp?wid=602&hop=h&scid=41&pr=1

Αυτό θέλει και ο ΟΤΕ.. Εγώ περιμένω 2,5 μήνες.. Ο ΟΤΕ δεν δίνει την γραμμή και δεν το λέω επιδή μου το λέει η Tellas. Είναι σιγούρο. Πήρα πόσα τηλέφωνα και στον ΟΤΕ και στην Tellas. Ο ΟΤΕ μου έλεγε πως το μόνο που μένει είναι να πάρει την γραμμή η Tellas, η Tellas μου έλεγε πως δεν δίνει την γραμμή ο ΟΤΕ. Ώσπου ο ΟΤΕ μου είπε πως θα δώσει την γραμμή στην Tellas μέσα στις επόμενες 10-15 εργάσιμες. Αφού έδωσε την γραμμή..! θα την ξαναδώσει τώρα..; Οπότε τόσο καίρο που μου έλεγαν πως φταίει η Tellas που δεν παίρνει την γραμμή πολύ απλά με κορόιδευαν.

Αν ο ΟΤΕ έδινε τις γραμμές αμέσως στις υπόλοιπες εταιρίες πόσους πελάτες θα έχανε με τέτοιες διαφορές στις τιμές, εδώ μιλάμε για μισή τιμή.

Καλύτερα υπομονή και δύο και τρεις μήνες, παρά ντ@β@τζιλίκι 15 ερυώ τον μήνα για πάγιο χώρις καμία υπήρεσια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να σας ενημερώσω θέλω για τις εξελίξεις. Τη προυγούμενη Δευτέρα 06-05-2008 έκανα αίτηση στον ΟΤΕ, χθες Τρίτη 13-05-2008 μπήκε το internet. Απίστευτο? ΠαλιοΟΤΕ, για να μη πω τίποτα άλλο. Και ξαναλέω. Σαφώς δεν έφτεγε η forthnet που με καθηστερούσανε τόσο, γιατί για αυτούς θα ήμουνα πελάτης. Ο ΟΤΕ τους καθηστερούσε, ξεκάθαρα. Αλλά η forthnet σαν εταιρία, είχε την υποχρέωση αφού έβλεπε τέτοιες καθυστερήσεις να επικοινωνήσει με τον ΟΤΕ και να του τρίξει τα δόντια. Όποτε τους ζητούσα κάτι τέτοιο, μου λέγανε ότι δε γίνεται αυτό και ότι όλα γινονται συστηματοποιημένα (μέσω συστήματος). Αφού είναι έτσι λοιπόν, γεια σας. Και δεν την αποκλείω σαν εταιρεία. Όταν τελείωσει το 6μηνο του ΟΤΕ, θα τη λάβω υπόψιν μου. Αλλά τώρα δεν άντεχα άλλο. Κοντά στους 4 μήνες αναμονή. Έλεος. Αυτά.

Δημοσ.

Μια απο τα ιδια και εγω...

Μετα απο αρκετους εναλλακτικους, με προβληματα συνδεσης,

με τριμηνα σε αναμονη, αποφασισα για πρωτη φορα οτε, και

δεν επεσα εξω...

Ενεργοποιηση σε τρεις μερες, και παει σφαιρα!:lol:

Δημοσ.

Συγγνώμη για την έκφραση αλλα....

Που πα ρε καραμήτρο....2,5 μήνες και ....μυνηματα στον ΕΕΤΤ κλπ....

αραξε....

εγω το πάλεψα σχεδον 10 μήνες ...και χτες συνδέθηκα!!!! με ΟΝ...wow ε?

Απλά σε προετοιμάζω για τα χειρότερα...γιατι αν είναι να χάνεις απο τώρα στον ύπνο σου για αυτό....πάρε κανένα ηρεμιστικό γιατί δε σε βλέπω να τον βγάζεις τον καιρό....

Δημοσ.

Εγώ παιδιά για μια σύνδεση adsl στην forthnet περίμενα 6 μήνες!!! Αλλά οφείλονταν σε τεχνικές εργασιές του (π)ΟΤΕ! Όμως πλέον δεν έχω κανένα παράπονο, η 24αρα σύνδεση πάει σφαίρα!!!!

Δημοσ.

Πάντως εγώ έκανα αίτηση στον ΟΤΕ κΑΙ σε 4 μέρες ήρθε το internet και την ίδια μέρα και το ασύρματο routeraki με κουριερ σπίτι μου. Μπορεί να κοστίζει λίγο πιο ακριβά από τους εναλακτικούς αλλά είναι σφέρα (για τηλέφωνα χρησιμοποιοώ τα γνωστά από το net) με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Δημοσ.

Εγώ θα πάω από τα 2mbit της 4net στα 24, αλλά μου είπαν ότι όσο διαρκεί η μετάβαση, θα επεκτείνουν τη συνδρομή μου, η οποία λήγει σε 2 βδομάδες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...