Tzimmys Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Έχω κάνει αίτηση για internet στη forthnet στις 22-01-2008 και ακόμα τίποτα. Δε λέω, υπήρχε και ένα ψιλοπροβληματάκι στη μέση με υπαίτιο τον ΟΤΕ, αλλά έχει ξεπεραστεί προ πολλού. Πάω για τους τρεις μήνες αναμονή και internet γιοκ. Μ' αυτούς που μιλάω μου λένε ένα κάρο π@π@ριές, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έστηλα μήνυμα στην ΕΕΤΤ αλλά ακόμα καμία απάντηση. Σκέφτομαι να διακόψω. Εσείς τι προτίνεται? Σας παρακαλώ πολύ μην αρχίσουμε τα πήγαινε στον ΟΤΕ να βρεις την υγειά σου και τέτοια.
vasso286 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Καλά όταν αποφασίσεις ότι θες να πας στον ΟΤΕ για να βρεις την υγειά σου, πες μας να στο πούμε.
Tzimmys Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Αν δεν μπορείς να δώσεις μια ευθεία απάντηση, μη λες τίποτα. Θα βρεθεί κάποιος να βοηθήσει.
titikos46 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Λιγο υπομονη να γλυτωσεις.Οπως εχουν γλυτωσει οσοι ειναι σε εναλλακτικους.
Slak Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Φίλε δεν είσαι μόνος . Από 25 /02 περιμένουμε και δώ , και ακόμα να δούμε τη γα%%^^##@#νη τη φορητότητα από ΟΤΕ . Εξακολουθώ να επιμενω όμως ότι το να γυρίσεις στον ΟΤΕ δέν είναι λύση . Καλύτερα να κολυμπάς με τους καρχαρίες παρά να ξανανέβεις στο καράβι που βουλιάζει και τους παίρνει όλους στον πάτο . Υπομονή λοιπόν φίλε , η γνώμη μου είναι ότι ο ιδιωτικός πάροχος , δεν έχει κανένα συμφέρον να σε ταλαιπωρεί πριν σε βάλει στο δίκτυό του, και τον συμφέρει να ολοκληρώνονται οι διαδικασίες μεταφοράς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται . Με τη λογική αυτή λοιπόν ψάξε να βρείς ποιος φταίει και ποιος ωφελείται από τις καθυστερήσεις ...
Tzimmys Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Φίλε και εγώ έτσι το βλέπω το θέμα, όπως τα λες. Επίσης και εμένα ακριβώς στις 25-02 ήταν να ενεργοποιηθώ.... να σε ρωτήσω από που είσαι? Και συμφωνώ μαζί σου στο ότι ο ΟΤΕ δεν έχει αποδεσμέυσει ακόμα τη γραμμή μου, το ξέρω, αλλά εκεί φταίει και η κάθε εταιρία που δεν πιέζει τις καταστάσεις όσο πρέπει. Τέλος πάντων, θα κάνω κιάλλο υπομονή. Σε ευχαριστώ.
Slak Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Από Χολαργό . Δεν πρέπει να είναι τελείως τυχαίο που ήταν η ίδια ημερομηνία , αλλά και γω δεν ξέρω τι άλλο να κάνω εκτός από υπομονή . Τους έχω πάρει 100 φορές και όλο μου λένε ότι στέλνουν νέα αίτηση στον ΟΤΕ για νέα ενημέρωση φορητότητας , και τους πιστεύω δηλαδή , αλλά το θέμα είναι ότι φως δε βλέπουμε και πάμε από βδομάδα σε βδομάδα , εκεί εκνευρίζομαι . Κουράγιο λοιπόν και για ότι νεότερο (όπως καμιά ενεργοποίηση ας πούμε ) θα ενημερώσουμε .
koulouri Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Εγω μολις πριν 1 βδομαδα εκανα αιτηση ακυρωσης γιατι εχω κανει εδω και 5 μηνες αιτηση στην FORTHNET για να μπω στο ιδιοκτητο και περιμενα περιοχη Χαριλαου Θεσσαλονικης
Tzimmys Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Εγώ παιδιά από Λάρισα. Μόλις μίλησα και με διαβεβαίωσαν ότι όλα πάνε καλά, ότι μου λένε κάθε βδομάδα δηλαδή. Να πω την αλήθεια την πίστεψα τη κοπέλα που μιλάγαμε ότι όλα πάνε καλά και έχω 'ορεξη να κάνω υπομονή. Κουράγιο λοιπόν σε όλους μας.
paonikgt Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Σε ποιο κεντρο του κατανεμητη ανοικεις?Αν ανοικεις στην ακαδημια να ξερεις θα περιμενεισ παρα πολυ ακομα.Επικρατει πολυ μπαχαλο.
Tzimmys Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Σε ποιο κεντρο του κατανεμητη ανοικεις?Αν ανοικεις στην ακαδημια να ξερεις θα περιμενεισ παρα πολυ ακομα.Επικρατει πολυ μπαχαλο. Δεν είμαι σίγουρος. Πυροβολικά μένω.
dimitrisgr83 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Για να σου ολοκληρώσουν την σύνδεση συνήθως θέλουν από 5 έως 6 μήνες ανεξάρτητα από το τι λένε. Και εγώ Forthnet έχω. Τα μεγάλα προβλήματα να ξέρεις ότι ξεκινάνε αφού σου κάνουν την σύνδεση γιατί οι τύποι πραγματικά έχουν τεράστιο πρόβλημα συνεννόησης, όχι πως και οι υπόλοιποι από όσο ξέρω πάνε πίσω. Καλό κουράγιο. (Εγώ τουλάχιστον αναπολώ τις ημέρες που ήμουνα στον ΟΤΕ).
thodoras Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Για να σου ολοκληρώσουν την σύνδεση συνήθως θέλουν από 5 έως 6 μήνες ανεξάρτητα από το τι λένε. Και εγώ Forthnet έχω. Τα μεγάλα προβλήματα να ξέρεις ότι ξεκινάνε αφού σου κάνουν την σύνδεση γιατί οι τύποι πραγματικά έχουν τεράστιο πρόβλημα συνεννόησης, όχι πως και οι υπόλοιποι από όσο ξέρω πάνε πίσω. Καλό κουράγιο. (Εγώ τουλάχιστον αναπολώ τις ημέρες που ήμουνα στον ΟΤΕ). Δεν ειναι απαραιτητο το 5 με 6 μηνες..Σε μενα κανανε 2,5 μηνες. Επισης αυτο που λες με τα προβληματα που ξεκινουν αφοτου συνδεθεις και παλι δεν ισχυει..Εναμιση μηνα ειναι περιπου που εχω ενεργοποιηθει και δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα...και πιστεψε με δεν αναπολω καθολου τον Οτε..αντιθετως χαιρομαι τις τσαμπα κλησεις προς αστικα-υπεραστικα-διεθνη...και ειδικα τα διεθνη μιας και μιλαω συχνα με Γαλλια;)
kosmasgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Παδιά καινούρια γραμμή ανεξάρτητη απο ΟΤΕ πόσο πέρνει ? Γράμμη απευθείας απο Forthnet
Purple_Haze Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Έχω κάνει αίτηση για internet στη forthnet στις 22-01-2008 και ακόμα τίποτα. Δε λέω, υπήρχε και ένα ψιλοπροβληματάκι στη μέση με υπαίτιο τον ΟΤΕ, αλλά έχει ξεπεραστεί προ πολλού. Πάω για τους τρεις μήνες αναμονή και internet γιοκ. Μ' αυτούς που μιλάω μου λένε ένα κάρο π@π@ριές, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έστηλα μήνυμα στην ΕΕΤΤ αλλά ακόμα καμία απάντηση. Σκέφτομαι να διακόψω. Εσείς τι προτίνεται?Σας παρακαλώ πολύ μην αρχίσουμε τα πήγαινε στον ΟΤΕ να βρεις την υγειά σου και τέτοια. Aν η γραμμή adsl έχει ενεργοποιηθεί και περιμένεις κωδικούς ζήτα demo κωδικούς μέχρι να σου έρθουν οι κανονικοί . Θα σου δώσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.