panos_ai Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 sos!στέλνω πολλά attached emails.Την προηγούμενη εβδομάδα εκανα format και έβαλα τα χρ sp2 και το msoffice 2007.Απο τότε δεν μπορώ να επισυνάψω οποιοδήποτε αρχείο. Μου βγάζει το μήνυμα "Αν δε δείτε το κουμπι περιήγησης τότε δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία.Μια φορά το επισύναψε αλλά δεν προχωρούσε στην επόμενη σελίδα γιατί είχα πρόβλημα με τα cookies.Νομιζω ότι πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις αλλά δεν ξέρω τι. Το έχω στο μέτριο επίπεδο ασφαλείας και ενεργοποίησα το windows update αλλά πάλι τίποτα.Μπαίνοντας στη βοήθεια απο το mozila είδα οτι μπαίνεις στο Μενού εργαλεία>Επιλογές>Περιεχόμενα>Διαχείρηση και μου ανοίγει μια λίστα με αρχεία στα οποία ανοίγουν με τα αντοίστοιχα προγράμματα.Πρόσεξα ότι δεν μου βγάζει κάποιο απο τα αρχεία του office .Μήπως φταει που έχω βάλει το οφφιψε 2007??Τι να κάνω?
parsifal Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Έχεις μπλέξει Mozilla, IE, e-mails, Office, cookies, Windows Update όλα σε ένα post. Το βασικό όμως δεν το έγραψες: Σε ποιον e-mail client είναι που δε μπορείς να κάνεις attach αρχεία στα e-mails που στέλνεις... ;
panos_ai Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 ....Σωστα.Εχω το yahoo αλλά επειδή το ήθελα για δουλειά και ήταν πολυ σημαντικό ίσως να τα μπερδεψα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.