burned4 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Γεία σας. Εδώ και λίγο καιρό έχω κάνει εναν e-κατάλογο με καταστήματα delivery από όλη την Ελλάδα. Επισκεφθείτε τον και βρείτε καταστήματα delivery στην περιοχή σας. http://www.foodland.gr Επίσης θα ήθελα την άποψή σας για βελτιώσεις και προσθήκες.
rvas78 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 καλη η προσπαθεια σου φιλε μου αλλα θα πρεπει να προσεξεις τα καταστηματα να ειναι delivey γιατι μεσα βρηκα και μερικα τα οποια δεν ειναι. anyway καλη δουλεια!
GiOrGoSk21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μπράβο παλικάρι.Προσωπικά μου άρεσε πολύ.Ωραίο interface,όχι βαριά σελίδα και ταιριάζει πολύ με το θέμα της από πλευράς στυλ και χρωμάτων. Θέλει βέβαια πολλές προσθήκες μαγαζιών αλλά με τον καιρό πιστεύω θα μπουν(δεν γίνεται και όλα με τη μια,λογικό δεν είναι; ). Καλή δουλειά,ήδη την πρόσθεσα στον κατάλληλο φάκελό μου μου στα favorites
burned4 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Κατ'αρχήν ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τα καλά λόγια. @GiOrGoSk21 Καταστήματα προσθέτω εγώ και προσθέτουν και οι ίδιοι οι καταστηματάρχες. Ηδη ξεπέρασε τα χιλια καταστήματα και προσθέτονται κι άλλα συνέχεια. @rvas78 αν κάποιος καταχωρήσει πχ την πιτσαρία του δεν μπορώ να διασταυρώσω αν κάνει delivery ή όχι και έτσι είναι λογικό να υπάρχει ένα ποσοστό που είναι καταστήματα φαγητού αλλά δεν κάνουν delivery. Αν είχατε και καμιά πρόταση για προσθήκες (πχ. τι θα θέλατε να δείτε) ή οτιδήποτε άλλο θα βοηθούσε. Thanks again
melenegiorgo Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δεν ξερω ισως αυτο που λεω ειναι υπερβολικο... Πως θα σου φαινοταν αν ανεβαζαν τα μαγαζια...τα delivery φυλλαδια τους σε ψηφιακη μορφη..
jakegate7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Πολύ καλή ιδέα, όπως το έχουν κάνει και εδώ(είναι μόνο για την πόλη την Ξάνθης) όπου έχουν ανεβάσει όλους τους καταλόγους σε pdf.
burned4 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 @melenegiorgo πολύ καλή η ιδέα σου. Θα το έχω στο νου μου για τις άμεσες προσθήκες αν και θέλει αρκετή δουλειά και αρκετή σκέψη... Αν ήταν ο κατάλογος μόνο για μια πόλη θα ήταν ευκολότερο αλλά σε πανελλήνιο επίπεδο αν μπουν κατάλογοι σε pdf για όλα τα μαγαζιά θα κρασαρει ο καϊμένος ο σέρβερ Ηδη πλησιάζουμε τα όρια του μηνιαίου bandwidth από το host. Αν βρώ καμιά καλή συνεργασία και αναβαθμιστούν οι σέρβερ θα το κάνω άμεσα. Take care
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Χρησιμος !!!!Μου ανοιξες την ...ορεξη ομως !!!!
burned4 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 That's the point που λενε και στο χωριό μου
Chrisxxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Πολυ καλη προσπαθεια! Να κανω και εγω μερικες προτασεις για βελτιωση του site: 1. Προσπαθεισε να φτιαξεις καλυτερα την αναζητηση. 2. Στις μεγαλες πολεις Αθηνα-Θεσσαλονικη δεν φερνουν σε ολες τις περιοχες οποτε θα ηταν καλο να αναφερεται κατω απο το μαγαζι και που στελνει τις παραγγελιες. 3. Αν μπορουσατε να ανεβασετε και καταλογους θα βοηθουσε πολυ για να μην γινονται παραγγελιες στα τυφλα.
burned4 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Πολυ καλη προσπαθεια! Να κανω και εγω μερικες προτασεις για βελτιωση του site:1. Προσπαθεισε να φτιαξεις καλυτερα την αναζητηση. 2. Στις μεγαλες πολεις Αθηνα-Θεσσαλονικη δεν φερνουν σε ολες τις περιοχες οποτε θα ηταν καλο να αναφερεται κατω απο το μαγαζι και που στελνει τις παραγγελιες. 3. Αν μπορουσατε να ανεβασετε και καταλογους θα βοηθουσε πολυ για να μην γινονται παραγγελιες στα τυφλα. Καταρχήν ευχαριστώ για τις προτάσεις σου Chrisxxx. 1. Oταν λες να γίνει καλύτερη η αναζήτηση τι εννοείς? Αυτό που προσπαθώ να κάνω τώρα είναι να βάλω ξεχωριστά μενού για Αττική, Θεσσαλονίκη και τις υπόλοιπες πόλεις. Κάτι τέτοιο εννοείς? 2. Ναι όντως, για την ώρα μπορείς να βρείς για συγκεκριμένη περιοχή από την αναζήτηση. (πχ γράφεις Αιγάλεω) αλλά δεν είναι και πολύ βολικό για όλους. Αυτό πιστεύω θα λυθεί με την παραπάνω αλλαγή. Επίσης υπάρχουν μαγαζια που καλύπτουν αρκετές περιοχές και δε φαίνετε κάπου. Θα προσπαθήσω να το προσθέσω άμεσα. 3. Σίγουρα βοηθάει πολύ αλλά θα χρειαστεί αλλαγή host μιας και χρειάζετε μεγάλο μηνιαίο bandwidth. Χωρίς τα μενου και το site "τρώει" περίπου το 50% του μηνιαίου bandwidth. Το έχω στο νού μου όμως. Thanks
Chrisxxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Για την αναζητηση αν π.χ. αφησω κενο το πεδιο ερευνα, επιλεξω κινέζικο και Θεσσαλονικη θα εμφανισει ολα τα μαγαζια οχι αυτα που εχουν κινεζικο.
burned4 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Για την αναζητηση αν π.χ. αφησω κενο το πεδιο ερευνα, επιλεξω κινέζικο και Θεσσαλονικη θα εμφανισει ολα τα μαγαζια οχι αυτα που εχουν κινεζικο. κάποιο λάθος στη διόρθωση του κώδικα θα το έκανε αυτό. Διορθώθηκε και δουλεύει κανονικά. @louben Thanks Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.