mihalakis Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Προσπαθώ να περάσω windows στον υπολογιστή μου και λέω να κάνω δοκιμή με raid. Έχω βαλει πανω 2 ιδιους 8αρηδες seagate (ιδιο μοντελο), μπαινω στο bios, στο serial ata configuration κανω enable το raid για τους σκληρους 1 και 2, στη συνεχεια με f10 μπαινω στο menu του controller. εκει στο raid mode επιλεγω striping, και διαλεγω τους 2 σκληρους.βγαινω απο εκει, παει να ξεκινησει η εγκατασταση των windows και μολις βγαλει windows is starting up μου πεταει μπλε οθονη. ξερει κανεις τι γινεται; η μητρικη ειναι asus m2n-e
ten-ten78 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Είναι λογικά θέμα drivers raid των windows....το cd της μητρικής σου είχε σίγουρα οδηγίες για να φτιάξεις δισκέτα με τους raid drivers....την οποία και θα χρειαστείς πριν την εγκατάσταση των windows
Re-man Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Αν χρησιμοποιεις sata οπτικο στο φορματ μαλλον αυτο φταιει.Δοκιμασε pata.
mihalakis Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 πράγματι, σατα οπτικό χρησιμοποίησα, αλλά δυστυχώς δεν είχα εύκαιρο κάποιο άλλο σε πάτα...Το cd της μητρικής το είχα χαμένο και δεν είχα ούτε δεύτερο υπολογιστή να ψάξω στο ίντερνετ, οπότε πήγε άπατο το εγχείρημα και έτσι έμεινα χωρίς συστοιχία...Δεν πειράζει την επόμενη φορά πάλι,δεν αργεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.