karrapaoki Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Εχω ενα pc που συνδεεται στο internet με απλο router. Υπαρχει ενα αλλο pc, εναν οροφο κατω απο μενα οπου συνδεεται με καλωδιο elthernet και μπορει να μπει στο internet μεσω του δικου μου μονο βεβαια οταν εχω ανοιχτο το δικο μου pc. Θελω να μαθω αν αλλαξω ρουτερ και βαλω ασυρματο, πρωτον,θα μπορει να συνδεεται το δευτερο pc χωρις να ανοιγω εγω το δικο μου και δευτερον, η εμβελεια του ασυρματου θα ειναι αρκετη για να μπορεσει συνδεθει το pc που ειναι εναν οροφο πιο κατω. Το ρουτερ που λεω να παρω ειναι το Thomson Speedtouch 585.
Droidlock Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Αν εχουν και οι δυο υπολογιστες wi-fi καρτες δικτυου η usb wi-fi ειναι λογικο να εχεις internet και στους δυο υπολογιστες χωρις να πρεπει να ειναι ανοιχτος ο ενας απο τους δυο υπολογιστες. Δηλαδη θα εχεις ανεξαρτητα προσβαση στο διαδυκτιο σε καθε εναν απο τους υπολογιστες σου. Οσο αναφορα την εμβελεια δες μονος σου εαν υπαρχει σταθερο και full σημα αλλιως αγορασε ενα wifi repeater το οποιο νομιζω οτι ειναι για αυτη ακριβως την δουλεια.
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 αν ειχες απλο ρουτερ τοτε δεν χριαζεται να ειναι ανοιχτο το δικο σου pc .μαλλον εννοεις οτι εχεις usb modem και εχεις κανει internet connection sharing.σωστα?
karrapaoki Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Σωστα! Γι'αυτο αποφασισσα να αγορασω ενα ρουτερ κι ενα switch για να γινει η δουλεια μου μεσω ethernet.
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 αντε καλη αγορα και 8α δεις οτι ολα θα ειναι καλυτερα τωρα και για τους δυο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.