UmbertoJeco Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Εχω σπιτι ενα imac με panther και προσπαθω να του βαλω leopard. Οταν ομως το μηχανημα κανει restart δεν ξεκιναει το installer αλλα με ξαναβαζει στο panther, εχω την υποψια οτι φταιει το παπα@#$$#% GR update που ηθελε να βαλει ο πατερας μου τοτε. Ξερετε πως να το βγαλω? Η αν προκειται για καποιο αλλο προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 τι γενιάς imac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 G5 1.8Ghz, τα κλασσικα λευκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 G5 1.8Ghz, τα κλασσικα λευκα. Πιθανόν να φταίει το Gr Update γιατί αυτή τη στιγμή σου γράφω από iMac G5 1.8GHz με Leopard, το οποίο εγκαταστάθηκε μια χαρά... Υπ' όψιν βέβαια ότι το 10.5 απενεργοποιεί πλήρως την υποστήριξη του περιβάλλοντος Classic... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Α αυτο δεν με απασχολει στο ελαχιστο. Το μονο που σκεφτομαι ειναι το τι θα συμβει με το ElGato Eye Tv και επειδη το iMac αυτο το χρησιμοποιει ο αδερφος μου (εγω εχω MacBook Pro 17"), το εχουν κανει (συγνωμη κιολας) μπορντελο. Φακελοι δεξια αριστερα, αχριστα πραματα, χιλιαδες φωτογραφιες που δεν βλεπουν και ενα μουσικο αρχειο 50 - 60 GB, και τα θελει ολα, επομενως μπορειτε να μου πειτε πως να βγαλω την ανουσιοτητα της Rainbow για να κανω μετα install μονο to Leopard (δεν θυμαμαι πως ονομαζεται η εγκατασταση αυτη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Με μια ματιά που έριξα στο Google, οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) λένε ότι αυτό το πράγμα της Rainbow δεν απεγκαθίσταται. Δεν ξέρω, τι να σου πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 μάλλον ψάχνεις την επιλογή archive and install. όταν βρείς τρόπο να βγάλεις τι mal*** Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Με μια ματιά που έριξα στο Google, οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) λένε ότι αυτό το πράγμα της Rainbow δεν απεγκαθίσταται. Δεν ξέρω, τι να σου πω... Οριστε? Παμε καλα? Μα ποσο ανοητα ειναι αυτα τα ατομα? Τα σκεφτονται και τα κανουν.... Charoui, Paredwse. Ευχαριστω για το ενδιαφερον ελπιζω να μπορεσω να ανταποδωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Οριστε? Παμε καλα? Μα ποσο ανοητα ειναι αυτα τα ατομα? Τα σκεφτονται και τα κανουν.... Charoui, Paredwse. Ευχαριστω για το ενδιαφερον ελπιζω να μπορεσω να ανταποδωσω. Αλίμονο, γι'αυτό είμαστε μέλη εδώ. Το ξέρω ότι είναι επίπονο αλλά, αν δεν καταφέρεις τελικά να απεγκαταστήσεις, κάνεις backup όλα τα αρχεία και... πάμε από την αρχή: Εrase disk και install. Και ξαναπερνάς όλες τις εφαρμογές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Το GR Update δεν βγαίνει. Αν έχεις GR Update δεν μπορείς να κάνεις upgrade σε Mac OS X Αγγλικής έκδοσης. Θέλεις το Ελληνικό Mac OS από τη Rainbow. Κοινώς, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Rainbow αλλά ακόμα και πιο απαράδεκτη Apple που δε λέει να μας συμπεριλάβει επίσημα ως υποστηριζόμενη γλώσσα στο Mac OS X. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δεν με αφηνει να σβησω τον δισκο απο το disk utility, πως θα το κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Από το Disk Utility μέσα από το λειτουργικό; Λογικό είναι αφού είναι ο δίσκος συστήματος. Αν αποφάσισες να κάνεις καθαρό format, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να ξεκινήσεις την εγκατάσταση του Leopard και από το "Options" (2η ή 3η οθόνη αν θυμάμαι καλά) επιλέγεις Erase and Install. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Τελικα τα καταφερα παιδια, ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 από περιέργεια επιτρέπεται να υπάρχουν προγράμματα που να μην έχουν δυνατότητα απεγκατάστασης? δεν είναι ας πούμ παράνομο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Αυτό δε θεωρείται πρόγραμμα. Κάνει πλήρη ελληνικοποίηση του Mac OS X. Είναι σαν να έχεις τα XP Ελληνικά και να θες να αφαιρέσεις τα Ελληνικά. Δεν παίζει. Όπως αν θες από τα XP Ελληνικά να πας σε XP SP2 Αγγλικά δεν παίζει. Γι αυτό και δεν έχει απεγκατάσταση. Απαξ και το βάλεις ξέρεις πως έχεις Ελληνικό λειτουργικό και μπορείς να κάνεις ΜΟΝΟ Ελληνικές αναβαθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.