Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr Πως γίνεται να είσαι Άριστος, αλλά συνάμα και λίγο προβληματικός!

pemag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

μλκιες είπαν...και για να τους ξεφτυλύσεις στείλε email στην εταιρία του τροφοδοτικού και θα δεις πόσο γρήγορο θα το αλλάξουν όταν αυτή επικοινωνήσει με το eshop...

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ 4 του μηνός παρέδωσα μητρική για αντικατάσταση και αύριο λογικά θα έχω την καινούρια. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπάλληλο στο Service Γιαννιτσών Θεσσαλονίκης που του ζήτησα να δώσει προεραιότητα καθόσον θα φύγω απο Θεσ/νίκη και το έκανε :) Τελικά είναι πως θα σου κάτσει. 2 φορές χρειάστηκα service και στις 2 ήταν γρήγοροι :)

Δημοσ.

ακομα ενας μλκ πελατης του e-shop ειμαι και εγω με μια καρτα γραφικων 2 ημερων και εκεγε λες και της εβαλες με φωτια!!(με τραγικες συνεπειες στην gpu χιονια κτ κολοχρωματα να γενονται στο μονιτορ μου κλπ) ειχα παρει πανω απο 5 φορες στο σερβις και πανω απο 5 φορες με εγραψαν στα @@ τους μεχρι π τα πηρα στο κρανιο και φαγανε ενα βρισιδι της π******ς ειχε γινει στο μαγαζι:mad::mad::mad:

Δημοσ.

Καμιά μπουνιά έπεσε ? :) Οι Ροδίτες είναι και λίγο τσαμπουκάδες. Πάντως θέλει τρελή υπομονή με το eshop. Αυτο είναι το μόνο σίγουρο. Gega Εγώ Κώ μένω μια χαρά είναι το παλικάρι εκεί :)

Δημοσ.

φιλε την παρασκευη ηρθα κω γτ δν ελεγες τπτ

οσο αναφορα τις μπουνιες .... ασε γτ θα πληρωναμε πλαστικους χειρουργους για τα σπασμενα μουτρα τους .lol

Δημοσ.

ΗΑΗΑΗΑΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗ. Θεσσαλονίκη είμαι τώρα :) Η βλακεία με τα eshop points είναι ότι αργούνε πάρα πολύ. Την έδωσες για service ?

Δημοσ.

ασε και ενα αλλο fan controller thermaltake παρακαλω.. και απο την πρωτη μερα χαλια... ουτε εναν ανεμιστιρα δν σηκωνε η μλκια

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Εγώ 4 του μηνός παρέδωσα μητρική για αντικατάσταση και αύριο λογικά θα έχω την καινούρια. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπάλληλο στο Service Γιαννιτσών Θεσσαλονίκης που του ζήτησα να δώσει προεραιότητα καθόσον θα φύγω απο Θεσ/νίκη και το έκανε :) Τελικά είναι πως θα σου κάτσει. 2 φορές χρειάστηκα service και στις 2 ήταν γρήγοροι :)

Χαχα. Εγω επεστρεψα motherboard την Δευτερα και την μεθεπομενη Πεμπτη μου τηλεφώνησαν οτι εχει προβλημα. Απλώς ψώνισα απο αυτούς διότι δεν το εβρισκα αλλού.

Δημοσ.
εδώ υπάρχει και κάποιο δίκιο...διότι αν δεν το πάρει πίσω η MS τι να το κάνει το εκάστοτε κατάστημα? αναγκαστηκά θα το πουλήσει σαν καινούριo γιατί αποκλείεται να τους μείνει στα χέρια ή να το πετάξουν...άρα δεν το δέχονται πίσω...

Μη πιστευετε τιποτααααα.

προσωπικά πιστευω οτι προμηθευονται υλικα β' και γ' διαλογης και οταν τους τα πας πισω σου κανουν και νουμερα.και μη μου πεις οτι δεν ξερεις οτι σε ολα τα προϊοντα που βγαζει ενα εργοστασιο δεν υπαρχουν 5 βαθμιδες διαλογης,το παλικαρι πρεπει να πηρε δ΄ διαλογης,τυχερε :-D.Ακόμη εγω διαπιστωσα οτι στο εν λόγω καταστημα λενε πολλα ψέματα γι αυτο μη πιστευεις οτι θα στειλουν το ποντικη σου στην αντιπρωσοπεια microsoft.Εμενα στο mobo μου βρήκαν ανύπαρκτα στραβομένα pin, μου ειπαν οτι θα την στειλουν asrock γιατι δεν την καλυπταν με εγγυηση λογό στραβωμενων pin.τους πέρνω τηλ και μου λενε οτι θα επιστρεψει σε 15μερες, τους ζηταω το τηλ της αντιπρωσοπειας και δεν το εδιναν,καταλαβα οτι κατι ειχε γινει.Λεω στον υπαλληλο πες μου αν την στειλατε γιατι θα το ανακαλύψω.τελικα δεν την εστειλαν και μου ειπαν οτι στην επιστρεφουμε πισω.πιασε το αυγο και κουρευτω.τα περνεις στα σακουλακια μεταχιρισμενα ή γ' διαλογης για αυτο ειναι και φτηνα, οχι ολα βεβαια μεταχειρισμενα ή γ΄διαλογης τα περισσοτερα πιστεύω, και στη συνέχεια σε πιζουν και στο ψεμα αν τους επιστρεψεις κατι απο αυτα πισω στο ε-σοπ.Ακόμη να συμπληρωσω οτι μαζι με την mobo ειχαν και κατι αλλο για το οποιο μου ειχαν πεί οτι θα το αντικαταστουσαν αλλα επειδη τους την ειπα για την mobo τσαντιστικαν αλαξαν γνωμη και την επομενη εβδομαδα που τους ξαναπηρα τηλ μου ειπαν οτι ουτε αυτο δεν στο αντικαταστουμε,και δεν παραδεχονταν οτι καποιος υπαλληλος που βλακεία δικια μου που δεν κρατησα το ονομα του μου ειχε πει οτι θα το αντικαταστησουν.φοβεροοοοόόόό χαχαχαχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...