Προς το περιεχόμενο

Νεα Συνδεση απ το πουθενα !

kSiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετω τους Insomniacs.

εχω μια απορια σχετικα με τις συνδεσεις δικτυου. εχω 1mb ConnX συνδεδεμενο με Ethernet στην OnBoard καρτα δικτυου μου(εχω ασυρματο μοντεμ Philips)Eιμαι συνεχεια συνδεδεμενος στο ιντερνετ. στις συνδεσεις δικτυου μου βλεπω μονο μια τοπικη συνδεση.

πριν λιγες μερες οπως μπηκα εντελως τυχαια στις συνδεσεις δικτυου ανακαλυψα ακομα μια !

4qjjqf0d1zr6xfh0lz65.jpg

εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι ? ειμαι σιγουρος πως δημιουργηθηκε μονο του. μετα απο μια επανακινηση χαθηκε. υπαρχει πιθανοτητα να ειναι καποιος αλλος συνδεδεμενος στο δικτυο μου μεσω του ασυρματου μοντεμ μου ? οταν συνδεομαι μεσω του PSP μου δεν μου βγαζει καποια καινουρια συνδεση. σκεφτηκα μηπως ηταν το κινητο μου (γιατι οταν το συνδεω μεσω USB δημιουργητε συνδεση δικτυου) , αλλα ουτε αυτο ειναι.

Δημοσ.

To δημιουργουν τα windows οταν το Pc σου ειναι συνδεμενο στο internet με καποιο router οπως εσυ στην φωτο. Ειναι φυσιολογικο αυτο που βλεπεις. Dont be afraid.

Δημοσ.

δεν ειναι παραξενο απλα σου λενε οτι το ρουτερ σου βρεθηκε san gateeway.νομιζω οτι αμα βγαλεις απο τον ρουτερ το upnp οτι δεν θα πρεπει να το ξαναδεις μετα αυτο.λογω του upnp νομιζω βγενει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...