Προς το περιεχόμενο

Ενδεχομενος Τριτος Παγκοσμιος Πολεμος

axaxouxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
γεια σου ρε lusifer παντογνωστη.εσυ που εισαι σουπερ σταρ τι μας συμβουλευεις?κατι με ουσια ομως οχι εξυπναδες παλι.

Όχι μη το ζητάς αυτό.

Θα σου αποκαλύψω ένα κόλλημα του Lucifer : Όποτε πάει για ουσία, παίρνει μαζί και το συνθετικό "συν".

Με άλλα λόγια, συνήθως σε σοβαντίζει με καμμιά 100ρια σελίδες και επιχειρήματα (1 επιχείρημα η σελίδα), και στο τέλος σε ασταρώνει μ' ένα ban

...ειδικά όταν δεν σου την έχει πει επί προσωπικού,ενώ εσύ αυτό ακριβώς κάνεις...

.

Κάτι σαν τ' Αλογάκια της Παναγίτσας. Θα περάσουν καλά, αλλά στο τέλος θα παίξει κι ένα γεύμα.

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχω και γω ένα ερώτημα: Είστε σίγουροι ότι η γη δεν είναι επίπεδη;

Πως το ξέρετε;

Αν η γη ηταν επιπεδη, δεν θα μπορουσε να ειναι κουφια.

Ως γνωστον δεν ζούμε στην επιφάνεια της Γης αλλά στο εσωτερικό της. Όταν σηκώνουμε το κεφάλι μας ψηλά, δεν βλέπουμε τον ουρανό αλλά το κέντρο της Γης. Οι επιστήμονες όμως το κρύβουν, γιατί οι κυβερνήσεις δεν τους επιτρέπουν θέλοντας να παρέχουν ελεγχόμενη γνώση.

Δημοσ.

Πες μας κι άλλα supacoopa. Να το καταλάβουμε καλύτερα. Δηλαδή ζούμε σε κάτι σαν σπηλιές; Ή μήπως είμαστε μέσα σε κουτιά στο κέντρο της γης και έχουν στα κεφάλια μας καλώδια που μας δείχνουν ψεύτικες εικόνες; Χμ... κάτι μου θυμίζει αυτό... Τι άραγε;

Δημοσ.

φίλε nikosBruin, ειρωνική τοποθέτηση προς λιακόπληκτους έκανε ο SupaCoopa, πιστεύει τα ανάποδα απο αυτά που είπε γαμημένη αύπνία-πονάω.

....αφου ήξερε ότι θα την έκανε λολίτα απο τον τάφο μετα.

λές; επομένως ήξερε οτι θα τα μαμήσουμε όλα κ μετά που θα έφευγε. πλακα πλακα ρε φίλε (πέρα απο τη πλακα), απορώ πως όταν ήμουν μικρός είχα πιστεί οτι πέθανε για τις αμαρτίες μας (οκ κυριλέ αυτό) κ μετα αναστήθηκε. το όλο σκηνικό είναι αυτό ακριβώς: σκηνικό->θέατρο ==> έπρεπε απο πολύ μικρός να καταλάβω τις παπαριές του παπα-mischel... :P

Δημοσ.
Ολοι οι φιλόσοφοι μπούρδες λένε κατά ένα μεγάλο μέρος.

Οι καλοί φιλόσοφοι έχουν ένα 10% των απόψεων τους' date=' το οποίο είναι πρωτοποριακό.

Οι χριστιανοί θεολόγοι όμως υποτίθεται όμως οτι φέρουν τον λόγο του θεού και επηρεάζουν εκατομμύρια ανθρώπους... εκεί δεν συγχωρούνται τα λάθη.

Γιατί αν κάνει λάθη και ο θεός, χάνεται όλο το νόημα της πίστης και της θρησκείας.[/quote']

To λέω γιατί σε διάφορες άλλες συζητήσεις όποιος κάνει αρνητική κριτική στο αλάθητο των αρχαίων μας σοφών τρώει μπινελίκια.

Οι θεολόγοι κανέναν όρκο θεού δέν μεταφέρουν απλά τον ερμηνεύουν σύμφωνα με την άποψη τους, επικοινωνία με τον θεό δέν έχει κανένας δέν ξέρουμε κάν άν υπάρχει.

Δημοσ.
επικοινωνία με τον θεό δέν έχει κανένας δέν ξέρουμε κάν άν υπάρχει.

...μπορώ να έχω το αυτόγραφό σου ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...