Προς το περιεχόμενο

ABIT IP 35 Pro + e8400 - πρόβλημα

nik00ss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πάνε για επιστροφή την μητρική. Μην πείς ότι έκανες update. Πές ξαφνικά μου βγαλε μαύρη οθόνη και λογικά αμα δεν bootarei ούτε σε αυτούς θα στην αλλάξουν. Απο πού την πήρες ?

απο πλαισιο (ευτηχως)....

Δημοσ.

Τυχερός :) Στείλε μου μια φωτοτυπία την απόδειξη σου να πάω και γώ πλαίσιο γιατί ταλαιπωρούμε στο eshop με την συγκεκριμένη μητρική :) HEhehehehehhe i waw keeding. Δευτέρα θα έχεις πιστωτικό γιατί δεν υπάρχει :)

Δημοσ.

αποφευγω το e-shop,για αυτο ακριβως το λογο.ελπιζω να γινει η αλλαγη,η μαμακια ειναι οτι σημερα παρελαβα και τον e8400 και δεν προλαβα να τον χαρω!!!! και ακουγα κατι 4+ ghz! τελοαπαντων....

Δημοσ.

ΠΟΤΕ bios flash μέσα απο τα Windows, το λέει και η ίδια η Abit αυτό. Ρίξε μια ματιά στα forums της Abit και θα βρεις πολλούς που είχαν προβλήματατα μετά απο bios flash απο Windows.

Εγώ την έχω φλασάρει ίσα με 10-15 φορές μέχρι στιγμής και πάντα με floppy bootdisk. Δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.

Δοκίμασε να βγάλεις εντελώς τη μητρική απο το ρεύμα, βγάλε τη μπαταρία και αστην έτσι κανα μισάωρο.

Δημοσ.
4ghz+ δύσκολα και μόνο με νερό. Και γώ προσπάθησα αλλά πολύ δύσκολο με αέρα

Κι ο Angeldust πώς τον έχει στα 4.1 με την 120 Extreme; Εκτός κι αν είναι το max του, κι όχι 24/7...

Εν τω μεταξύ, με τα revision του 8400 τι παίζει; Έχει ακουστεί αν κάποιο είναι καλύτερο από κάποιο άλλο; (Όσον αφορά τον υπερχρονισμό...)

Δημοσ.

και εγω ειχα παρομιο προβλημα με ενα παλιο pc και εκανε τα ιδια μπιπ και μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι μια μνημη δεν ηταν σωστα τοποθετημενη .... γιαυτο δες τις μνημες σου αν ειναι σωστα τοποθετιμενες

Δημοσ.
ΠΟΤΕ bios flash μέσα απο τα Windows, το λέει και η ίδια η Abit αυτό. Ρίξε μια ματιά στα forums της Abit και θα βρεις πολλούς που είχαν προβλήματατα μετά απο bios flash απο Windows.

Τωρα το ειδα οτι εγινε φλασ απο Windows. Πολυ κακη ιδεα. Πολυ πιθανο να ειχες κακο bios flash.

Δημοσ.
και εγω ειχα παρομιο προβλημα με ενα παλιο pc και εκανε τα ιδια μπιπ και μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι μια μνημη δεν ηταν σωστα τοποθετημενη .... γιαυτο δες τις μνημες σου αν ειναι σωστα τοποθετιμενες

Τις ελενξα,αλλαξα θεση,τις εβαλα σε single chanel,τιποτα.

Τωρα το ειδα οτι εγινε φλασ απο Windows. Πολυ κακη ιδεα. Πολυ πιθανο να ειχες κακο bios flash.

αυτο ειναι.η απαντηση απο το plaisio ηταν πολυ θετικη.επισκευη bios η αντικατασταση μητρικης.αλλο ενα + απο μενα στο συγκεκριμενο καταστημα.

αυριο την στελνω και βλεπουμε....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ,ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...