jtsc21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 γεια ψαχνω για drivers για το λαπτοπ μου που ειναι το toshiba satelitte a200-1m8.εχει σ-βιστα αλλα θελω να του περασω xp ( και να κανω dual boot και να βαλω τα ubuntu8.04 μολις βγου...) εχω ψαξει στο σαιτ της τοσιμπα αλλα δε βρισκω τιποτα...:mad: μηπως ξερει κανεις που μπορω να τους βρω? thnx in advance:-)
21century Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Φίλε μου έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο και περιμένω το sp1 όπως οι περισσότεροι και είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές, οι 'οδηγοί' υπάρχουν εδώ http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?service=EU και καλή επιτυχία..
jtsc21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 ευχαριστω και εγω ειμαι ευχαριστημενος απο το λαπτοπ.απο το λειτουργικο δεν ειμαι ευχαριστημενος αν και ο υπολογιστης το σηκωνει μια χαρα. μια ερωτηση ακομα...εκει που λεει modelb τι ειναι αυτα τα psae0,psae1 κλπ. τι να επιλεξω?
Droidlock Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Καπου στο κουτι αγορας η σε καποιο εγγραφο που πηρες με τον φορητο υπολογιστη θα γραφει ακριβως την εκδοση που εχεις. Για δες απο την κατω πλευρα του φορητου μηπως αναφερει την εκδοση, ισως ειναι Psae0 . Κανε και ενα registration το προϊον στο συγκεκριμενο site ωστε να σου ερχονται τα updates για τον φορητο σου υπολογιστη στο email που θα βαλεις.
jtsc21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Καπου στο κουτι αγορας η σε καποιο εγγραφο που πηρες με τον φορητο υπολογιστη θα γραφει ακριβως την εκδοση που εχεις. Για δες απο την κατω πλευρα του φορητου μηπως αναφερει την εκδοση, ισως ειναι Psae0 . Κανε και ενα registration το προϊον στο συγκεκριμενο site ωστε να σου ερχονται τα updates για τον φορητο σου υπολογιστη στο email που θα βαλεις. μολις το βρηκα! ευχαριστω για τη βοηθια σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.