mousik Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Καλησπέρα... Θέλω να αγοράσω ένα router για το γραφείο. Δεν θέλω modem/router, θα πάρω χωριστό modem. Η γραμμή είναι 24mbps και θέλω να μπορώ να το χρησιμοποιήσω αν αλλάξει κάτι μελλοντικά (πχ μεγαλύτερη ταχύτητα, cable κτλ). Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο σύμφωνα με τα παρακάτω; - Τιμή το πολύ μέχρι 170-200 ? - QoS - VPN (δεν είναι και τόσο απαραίτητο αλλά με ψήνει πολύ) - Να "σηκώνει" πολλά connections Επίσης προαιρετικά: - Ασύρματο - Gigabit switch Τονίζω ότι δεν θέλω modem/router αλλά σκέτο router... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 με gigabit ειναι ακριβα.μετα θα μπορουσες να κοιταξεις σε linksys η netgear που εχει καλους ρουτερς.καποιοι εχουν και gigabit αλλα δεν ξερω τι τιμες εχουν.τωρα για συγκεκριμενα μοντελα δεν ξερω.πλεον σηκωνουν vpn ολα και qos δινει και ο adsl router most of the times.
mousik Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 ΟΚ το Gigabit δεν είναι και must... Έτσι κι αλλιώς έχω Gigabit switch. Linksys έχω ρίξει ήδη μια ματιά και μου άρεσε αρχικά το WRT350N για το οποίο όμως δεν διάβασα και τις καλύτερες κριτικές. Επίσης αυτό δεν έχει VPN
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 δες για netgear εχει ενα με πρωτοκολλο n κιολας.
mousik Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Έχω δει το Linksys RVL200... Πώς σας φαίνεται; Δεν έχει βέβαια WiFi αλλά διάβασα καλές κριτικές.
tsakonas Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Αφου θες μονο ρουτερ με ολα τα παραπανω και μεχρι 200 ευρω, με κλειστα τα ματια Linksys WRVS4400N Router Ασύρματο VPN Απλα, γαμΑτο
citizen Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Κοιτα αυτό http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1814&v_Item=6696 , είναι και modem άλλα αξιοποιωνυας την 2η WAN συνδεεις οτι θες. VPN , Gigabit και με κατι παραπανω υπάρχει και με wireless-N
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.