Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με σκληρό

blackpete

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο k τον δάνεισα σε έναν φίλο μου k μου μου λέει ότι τα vista του δεν τον διαβάζουν. λέω εγώ k μπορεί να φταίνε τα vista. αλλα όταν τον πήρα πίσω ούτε σε μένα δούλευε. μάλιστα πριν του τον δώσω τον είχα βάλει στο pc μου για να για να βγάλω κάτι από μέσα k δούλευε μια χάρα.

ο δίσκος είναι hitachi deskstar hds728080plat20 pata k τον έχω φτιάξει εγώ με εξωτερικό κουτί.

όταν τον συνδέω με usb κάτω δεξιά στις ειδοποιήσεις μου βάζει το "ασφαλής κατάργηση συσκευών υλικού" αλλά δη μου εμφανίζει τον γενικό τόμο όπως βγάζουν οι εξωτερικοί όταν πατάω ιδιότητες.

επίσης όταν τον βγάζω k τον βάζο πάνω στο pc μου όταν κάνει boot στην αρχική εικόνα μου λέει κάτι για (raid controlers -λαθος) ide devices και κολαει k δεν ανοίγει το pc παρόλο που τον έχω σαν cable select αλλα πριν μου άνοιγε και που ήταν έτσι. επίσης τωρα το δοκίμασα κ σαν slave κ πάλι τα ιδια.

a ξέχασα να πω ότι στην διαχείριση δίσκων δεν μου τον εμφανίζει.

επίσης το ίδιο πρόβλημα το είχα με τον wd passport 1 αλλά τότε τον είχα δώσει σε κάποιον που είχε μαγαζί γνωστό k μου τον είχε φτιάξει τσάμπα k έτσι δη ξέρω αν έχει κάποια σχέση. πάντως τότε είχε κάνει ανάκτηση δεδομένων. μονο αυτό ξέρω.tnx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...