katerina_a_86 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Μολις αφήσω ανενεργή την σελίδα για ελάχιστο χρόνο αποσυνδέομαι απο χρήστης του insomnia και πρέπει να ξαναβάζω κωδικούς.Είναι εκνευριστικό.Υπάρχει καμιά ρύθμιση?
kfyros Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Μπα , δε νομίζω ότι μπορείς να το ρυθμίσεις .Πρέπει να είναι στα 15 λεπτά λογικά.
parsifal Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Αν πρόκειται για PC που δεν έχουν φυσική πρόσβαση άλλοι (όχι σε public place δηλαδή), που είναι το πρόβλημα στο να επιτρέψεις στον browser σου να «θυμάται» το συγκεκριμένο password;
katerina_a_86 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Ακόμα κι αυτό να κάνω συνεχιζει να ειναι εκνευριστικο. Βοηθάει σε κάτι αυτή η λειτουργία?
parsifal Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Ακόμα κι αυτό να κάνω συνεχιζει να ειναι εκνευριστικο. Προφανώς δεν το έχεις κάνει, γιατί αν το έκανες σωστά δε θα σου ζητούσε ποτέ και πουθενά login. Αν μου έρθει e-mail notification στον Thunderbird για απάντηση σε κάποιο από τα threads που συμμετέχω και κάνω κλικ στο URL που δίνει, μου ανοίγει ο Firefox στο σωστό thread και ως κανονικά logged-in. Ακόμη και μετά από ώρες τελευταίς δραστηριότητας...
capthookb Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μήπως έχεις κανένα άλλο πρόγραμμα/plugin/anti-κάτι που σβήνει τα cookies σου;
katerina_a_86 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Ακόμα και έτσι πρέπει να πατάω κάθε φορά "σύνδεση".Απορώ σε τι χρησιμεύει.
katerina_a_86 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτο το πράμα.Λίγα λεπτά να το αφήσεις ανενεργό πρέπει να ξανασυνδέεσαι.Απορώ γιατί.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 εγώ πάντως δεν αποσυνδέομαι...αλλά αν το αφήσω ανενεργό κάμποσα λεπτά γίνεται λες και έκανα mark all forums read
capthookb Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτο το πράμα.Λίγα λεπτά να το αφήσεις ανενεργό πρέπει να ξανασυνδέεσαι.Απορώ γιατί. Κι εγώ απορώ που απορείς. Σου είπα παραπάνω τον πιο πιθανό λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό. Κάτι παίζει με τα μπισκότα σου.
MasterX Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 μαλλον.. και εγω δεν έχω κανενα προβλημα και ειμαι μονιμα συνδεμενος
katerina_a_86 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δεν ξερω,δεν βρισκω κανενα προβλημα με τα cookies μου.Νομιζα οτι το κανει το site για λογους ασφάλειας.
rista Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Και μενα τα ιδια μου κανει εδω και κατι μηνες χωρις να φταινε cookies!! Κανω login κανονικα και αμα κλεισω τη σελιδα και παω να μπω παλι μετα απο λιγη ωρα μου ζηταει παλι να κανω login (εννοειτε πως εχω τσεκαρισμενη τη ρυθμιση για να με θυμαται παντα) Χρησιμοποιω τον Opera αν λεει αυτο κατι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.