Προς το περιεχόμενο

Αποσύνδεση χρήστη

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις αφήσω ανενεργή την σελίδα για ελάχιστο χρόνο αποσυνδέομαι απο χρήστης του insomnia και πρέπει να ξαναβάζω κωδικούς.Είναι εκνευριστικό.Υπάρχει καμιά ρύθμιση?

Δημοσ.

Αν πρόκειται για PC που δεν έχουν φυσική πρόσβαση άλλοι (όχι σε public place δηλαδή), που είναι το πρόβλημα στο να επιτρέψεις στον browser σου να «θυμάται» το συγκεκριμένο password;

Δημοσ.
Ακόμα κι αυτό να κάνω συνεχιζει να ειναι εκνευριστικο.

Προφανώς δεν το έχεις κάνει, γιατί αν το έκανες σωστά δε θα σου ζητούσε ποτέ και πουθενά login. Αν μου έρθει e-mail notification στον Thunderbird για απάντηση σε κάποιο από τα threads που συμμετέχω και κάνω κλικ στο URL που δίνει, μου ανοίγει ο Firefox στο σωστό thread και ως κανονικά logged-in. Ακόμη και μετά από ώρες τελευταίς δραστηριότητας...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

εγώ πάντως δεν αποσυνδέομαι...αλλά αν το αφήσω ανενεργό κάμποσα λεπτά γίνεται λες και έκανα mark all forums read

Δημοσ.
Μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτο το πράμα.Λίγα λεπτά να το αφήσεις ανενεργό πρέπει να ξανασυνδέεσαι.Απορώ γιατί.

Κι εγώ απορώ που απορείς. Σου είπα παραπάνω τον πιο πιθανό λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό. Κάτι παίζει με τα μπισκότα σου.

Δημοσ.

Και μενα τα ιδια μου κανει εδω και κατι μηνες χωρις να φταινε cookies!!

Κανω login κανονικα και αμα κλεισω τη σελιδα και παω να μπω παλι μετα απο λιγη ωρα μου ζηταει παλι να κανω login (εννοειτε πως εχω τσεκαρισμενη τη ρυθμιση για να με θυμαται παντα)

Χρησιμοποιω τον Opera αν λεει αυτο κατι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...